بدون چیز پی ان؟![]()
بدون چیز پی ان؟![]()
بله بدون چیز پی ان ، نکنه شما برای وصل شدن حتما باید چیز پی ان استفاده کنید ؟ اونطوری که دیگه سرعتی باقی نمیمونه.
نه تا یه ماه پیش مشکلی نبود
اما یه ماه تقریبا بیشتر ایرانی ها نمی تونن بازی آنلاین بکنن![]()
پس فعلا شانس ما گفته ، کاش اینجا همینطوری بمونه و داغون نشه
زدم به تخته چشم نخوری
قدرش رو بدون چون الان همه مشکل ارتباطی دارن باسه بازی..
من هنوز بعد از اپدیت داخل بازی نرفتم ولی تو فروم حسابی غوغا شده در مورد زمانی شدن اسلحه ها ....ظاهرا اساسی گند زدن به بازی.....![]()
ابروشون رفته اساسی
خارجی ها به redduck ایمیل زده بودن بخاطر اپدیت چون فکر می کردن تقصیر ایناست ولی جوابی که گرفتن قشنگ دست aeria را رو کرده اساسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک هم برای حمایت از بازگشت سیستم قدیم دارن همه رو جمع می کنند ( تا الان بیش از 900 تا شده )
یادش بخیر اوایل امده بودم این کلیپ های فن ساخت بازی رو می دیدم کیف می کردم............
واقعا ادم دلش می سوزه....... (تازه این مال سال 2009 بود )
sf2 هم نسخه ها جدا شدن ،نسخه اروپا و خاورمیانه توسط یکی دیگر میاد.
از عجایب ما هم توش هستیم ( اولین باره می بینم تو لیست کشور ها مارو هم می زارن ).... نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت
باید دید...
پ ن :
من فقط موندم اگر یکی از هند یا اسیای میانه وصل شه جزو کدوم گروه میشه![]()
aeriagame سابقه ی طولانی تو گند زدن به بازی داره چون شدیدا حریص هست مشابه همین بلا سر بازی wolfteam اورد اول بازی خوب بود تفنگ 90 روزه می گرفتیم 30هزارتا بهد مدتی شد 90 هزارتا و کلی هم ایتم پولی آورد که یه زمانی ما گرگ می شدیم با یه ضربه آدما می مردن ولی آن اوخره یارو اونقدر چیز واسه سربازه خریده بود که باید از دستشون فرار میکریم حتی تو درگیری تن به تن گرگ با آدم هم گرگه می خورد
اون موقعه که aeria بازی رو خرید من و پسر عمه ام (nikel 74 ) که هر دو ما چند بازی از aeria کردیه بودیم فاتحه ava رو هم خوندیم از همون موقع پسر عمه من بازی نکرد من هم از بازی ناامید شدم![]()
بدون شرح ... حیف نه ارتباط درست داریم که راحت بشه بازی کرد ... نه به لطفا این پچ میشه دعوت کرد کسی رو الان ( چون نامردی است با این شاپ)......
ولی خودمونیما .... همه شب زنده دار و سحر خیز شدن
رفتم شاپ رو نگاه کردم تعداد اسلحه هایی که بدرد بخور باشه و میشه گرفت محدود شده به اینا ( باسه کلاس RM )
AMD65
AK47 MK.3
FA-MAS MK.3
FN-F2000
FN-FNC
HK416
K2 Rail
M14EBR
M16A2
Remington R4
SAKO RK.95
M14EBR
SM
Blaser R93
AWM
PGM.338
TPG1
(نیمه اتومات هارو نگاه نکردم )
pm
Galil MAR
SG552
AKS-74U
K1A1 Rail
SR-2M Veresk
AUG A2 Commando
(شات گان ها توش نیست )
بیشتر از همه rm و بعد sm صدمه دیدن
و پولی شد para تو لیست هم خیلی تاثیر میزاره .... باید تو مسابقات تمام اسلحه های تایم شده رو حذف کنن اگر اینجوری باشه چون تعداد محدودی می تونن ازشون استفاده کنند و هر دفعه مسابقه باشه نمی شه الکی پول خرج کرد....
حیف که مشکل ارتباطی است وگرنه با این پینگ الان می شد تو مسابقات esl شرکت کرد.![]()
پینگ من تو بازی میره بالا متاسفانه!بیرون خوبه اما تو بازی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)