خدمت همه بروبچه هاي عزيزي كه سال ديگه كنكور دارن سلام ...
سرزده اينجا رو ديدم ... بخونين كه همگي با هم در دانشگاه آزاد رودهن همديگر رو زيارت ميكنيم ...![]()
خدمت همه بروبچه هاي عزيزي كه سال ديگه كنكور دارن سلام ...
سرزده اينجا رو ديدم ... بخونين كه همگي با هم در دانشگاه آزاد رودهن همديگر رو زيارت ميكنيم ...![]()
ازتون میخام با این دید منفی که گفتید گند خواهید زد نرید سر جلسه دلیلشم که خودتون حتما میدونید
امیدوارم آزمون خوبی براتون باشه![]()
اونایی رو که خوندی خوب بزن !
خیلی خیلی هم خوبه !
ولی هیچ درسی رو سفید نزاری !
منفی هم نزنی !
شما دیگه چر؟
در هر صورت ما با این حرفهای شما سر شدیم!!!![]()
من پارسال با 6100 رتبه 3500 میاوردم
سعیتونو بکنید تا سال بعد به آزادی برسیدما که راحت شدیم به خواستمونم رسیدیم امیدوارم شمام برسید
![]()
دیگه نمی دونم مشکل از آزمون هاست یا از منه ...
من آزمون های گزینه 2 را شرکت کردم ...فکر می کردم سخته دیروز آزمون های گاج را دیدم ...
ادبیات داره سخت تر از هندسه!!!!
کسی یه معجزه ، جادو یا هر چیزی سراغ نداره بتونه منو از دست سوال منفی راحت کنه...آزمونم نمیگزره اگه 30 تا غلط نزنم!!!
مشکل اساسی بعدیم وقته! جدی سر سوالای دروس ریاضی مخصوصا هندسه وقت کم میارم چه کنم!!!![]()
هر وقت از یه مشاور می پرسیم با دروس اختصاصی چه کنیم با این جواب روبه رو میشیم که یک وقت ثابت هر روز براش بزارید ولی من که نفهمیدم چطور میشه هر روز وقتی برای دیفرانسیل انواع هندسه و فیزیک گذاشت و بقیه اوقات را به دروس دیگه اختصاص داد مگه یه روز پتانسیل چند تا درس را داره؟؟؟ آدم از مدسه که میاد نهایتا تا شب می تونه 3 الی 4 تا درس بخونه!!!
دارم دیوونه میشم میانگین درصد هام از 50 نمیاد بالا...همش تقصیر ریاضیاته!!! نمی دونم نونم بود آبم بود ریاضی رفتنم کجا بود! به امید روزی که میانگین درصدم بالای 70 باشه
پی نوشت :راستی کسی نفهمید این قضیه تغییر کتاب ها چه ماجرایی داشت که ریاضی 2 و حسابان تغییر کرد اما دیفرانسیل اینقدر تغییرش کم بود که میشه گفت اصلا تغییر نکرده در صورتی که خیلی از پیش نیاز های مطالب دیفرانسیل از حسابان حذف شده بود...
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
از آزمون دادن خودم اصلا رضایت ندارم ولی همیشه حتی اگه یه درس از برنامه را هم نخونده باشم با انتظار یه آزمون رویایی میرم سر جلسه و تمام تلاشمو می کنم پس از همین الان آیه یاس نخون![]()
بچه ها از همدردی همتون ممنونم ترجیح میدم فردا جلسه آزمون شرکت نکنم و فقط برم از نمایندگی جزوه و سوالاتمو بگیرم و بیام
دلیل این که برای آزمون آماده نیستم اینه که این 3 هفته داشتم درس های پایه رو میخوندم و پیش نیازهای شیمی و زیست رو هم لازم بود که بخونم و به همین خاطر فقط برای دین و زندگی و زبان وقت داشتم که حتی اگه این دو تا درس رو هم بالای 90 بزتم ( که احتمالا میتونم ) بازهم رتبه و درصدهام افتضاحن
برای آزمون بعد نیازی به چیزی ندارم و از الان دارم میخونم برای آزمون بعدی
امیدوارم آزمون بعدی با میانگین درصد خوب بتونم جبران کنم
آخه چرا شرکت نکردی طوری نمیشد فوقش خراب میکردیمن که گفتم امروز ازمون میدی و میای دربارش صحبت میکنی حالا اشکالی نداره پس خودت رو برا ازمون بعد فوق العاده آماده کن که مثه این آزمون نشه ببینم چه میکنی
موفق باشی![]()
کی بود میگفت قلمچی سادست چون شما عادت نکردید سخت به نظر میرسه !؟
مثلثاتش رسما منو ... !
تازه وضع بقیه که افتضاح بود ! بعید نیس تو شهر اول شم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)