درسته شايعه هست. من احتمال 99 درصد تابستان اقدام ميكنم(ان شاء الله)
همونطور كه شما اشاره كرديد هند هم از بهترين گزينه هاست.
به هر حال براي كار كردن در كشورهاي ديگه بايد مدارك رسمي داشت و متاسفانه اونها MFT و كهكشان رو قبول ندارند!
موفق باشيد
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
درسته شايعه هست. من احتمال 99 درصد تابستان اقدام ميكنم(ان شاء الله)
همونطور كه شما اشاره كرديد هند هم از بهترين گزينه هاست.
به هر حال براي كار كردن در كشورهاي ديگه بايد مدارك رسمي داشت و متاسفانه اونها MFT و كهكشان رو قبول ندارند!
موفق باشيد
من یه دفعه فکر کنم کهکشان بود زنگ زدم در مورد ازمون security+ گفتند : تضمینی هست یکی به جای شما امتحان می ده و مدرک به نام شما صادر میشه !! عجب دو در بازی ای شده توی این ایران !!
سلام من 2 تا کامپيوتر رو تو خونه lan کردم مشکلی نداريم ولی نميتونيم از فرمان net send استفاده کنيم با اين فرمان هم نميتونيم بريم تو pc های هم username\\ چيکار کنيم؟
بچه ها برای اينکه خارج از کشور امتحان بديم بايد چيکار کنيم؟
چون سرويس messenger servise بطور پيش فرض روي windows xp sp2 غير فعال هست از اين كامند نميشه استفاده كرد. قبلا بايد اين سرويس رو روي كلاينت هاي XP تون فعال كنيد.
ابتدا Manual و بعد Start رو بزنيد تا سرويس براتون start شه:
![]()
دوستان عزيز سلام
فرض كنيد ما دو كامپيوتر را از طريق فيبر نوري ،شبكه كنيم.فاصله بين دو كامپيوتر زياد مي باشد.در اين حالت هر دو كامپيوتر همديگر را پينگ(ping) مي كنند با زمان time=1 ms.اما وقتي كامپيوتر سومي به شبكه وصل شد اين دو كامپيوتر 70درصد همديگر را Ping مي كنند.آن هم با Time بالاي 10 ميلي ثانيه.به نظر شما دوستان دليلش چي ميتونه باشه.
با تشكر فراوان
بالاترین برد اکسز پوینتهای موجود چند متره؟
من میخوام تو یک کارخونه یک شبکه وایر لس راه اندازی کنم....که از شر سیم و سیم کشی راحت بشم...
چیکار میتونم بکنم...
؟
از دوستاني كه مي فرمايند تو شرايط فعلي ميشه امتحانات سيسكو رو داد چند تا سوال دارم،
شما مدارك سيسكو رو براي چي ميخوايد؟ براي داخل ايران يا براي خارج از ايران؟
اگه براي داخل ايران ميخوايد كه هيچ، ولي اگه براي اونور آب ميخوايد و تصميم داريد اين مدارك رو ضميمه رزومه كاريتون كنيد احتمالا ميدونيد كه برگزار كننده امتحانات سيسكو (VUE) مليت ايراني رو بصورت 100 درصد تحريم كرده. بر فرض شما يه تست سنتر خارجي رو راضي كرديد كه از شما امتحان بگيره.. مدرك هم براتون صادر شد.. حالا با اين مدرك پا شديد رفتيد يه كشور ديگه و ميخوايد كار گير بياريد... به نظر شما خارجي ها نميدونن كه ايراني ها از شركت در امتحانات سيسكو در هر كجاي دنيا كه باشن منع شدن؟! پس اين مدرك به چه دردتون ميخوره؟! گيريم كه شركت مربوطه گاگول! تشريف داشتن... آيا 3 سال ديگه كه بايد مدركتون رو تمديد كنيد به اين راحتي خواهيد تونست تست سنتر مربوطه رو مجاب كنيد كه ازتون امتحان بگيره؟!
حالا فرض كنيم كه تصميم به ترك ايران نداريد.. و ميخوايد از مزاياي بي شمار!! اين مدارك تو ايران استفاده كنيد، چند درصد شركت ها و سازمان هايي كه روزمه كاريتون رو به اونا ارائه خواهيد داد به داشتن مدارك شما اهميت خواهند داد؟! هوم؟!
ممنون ميشم بنده رو هم روشن بفرمائيد..
برد تجهيزات indoor معمولا اگه از سري N باشن ماكزيمم تا 250 متره. كه در اين بين تجهيزات Linksys بهترين كارايي رو دارن.
بهتره به فكر تجهيزات Outdoor باشيد.
من خودم با لینکسیس وایر لس g کار کردم....
اما بردش خیلی کمه...
امکانش وجود داره دوتا اکسز پوینت رو به هم متصل کرد مثل یک بک بن کار کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)