بچه ها یک سوال میپرسم تورو خدا بهم نخندید.
چه فرقی بین مهندسی کامپیوتر و مهندسی IT و علوم کامپیوتر و کاربردی نرم افزار کامپیوتر هست؟
فرقش از نظر سختی و بازار کار و تعداد واحد و ...
تروخدا سریع جواب بدین میدونم سوالم خیلی خندن دار هستش![]()
بچه ها یک سوال میپرسم تورو خدا بهم نخندید.
چه فرقی بین مهندسی کامپیوتر و مهندسی IT و علوم کامپیوتر و کاربردی نرم افزار کامپیوتر هست؟
فرقش از نظر سختی و بازار کار و تعداد واحد و ...
تروخدا سریع جواب بدین میدونم سوالم خیلی خندن دار هستش![]()
مهندسی کامپیوتر دو گرایش سخت افزار و نرم افزار داره که از اسمشون پیداست که یکی بیشتر با قطعات کامپیوتر کار داره و اون یکی به بحث نرم افزاری و برنامه نویسی مربوطه،اما گرایش IT در مقطع کارشناسی بیشتر واحداش با نرم افزار یکی هست و بیشتر جنبه مدیریتی داره،علوم کامپیوتر هم بیشتر با ریاضی و حساب کتاب سرو کار داره،آخریم مقطع کاردانی نرم افزار هستش.![]()
هیچکی جواب منو نمیده؟ کسی توی دفترچه اصلا نمایش رو دیده؟
عزيزان يه سوال ديگه
تو مديريت دولتي و صنعتي و بازرگاني و جهانگردي
به ترتيب بازار كار كدوم يكي تو ايران بهتره؟
و اينكه سختي و آسوني رشته رو هم محبت كنيد بگين .......
بعد دوستان
اين دانشگاه هاي پيام نور خاش و زابل و ايرانشهر و.... تو پيوست نياورده كه خوابگاه دارن يا نه
تكليف چيه؟
من که ندیدم،فقط ادبیات نمایشی هست که به درد تو نمیخوره.
ممنون.
از نظر مدرک چی؟ اعتبار مدرک دانشگاه رجایی، در حد مدرک خواجه نصیر یا امام خمینی هست؟ (واسه رشته برق). واسه ی کار، مشکلی پیش نمیاد؟!
خدالعنتشون کنه
یعنی من امسال چیکار کنم؟
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا به ما که رسید آسمون تپید![]()
فکر کنم نمایش 2 ساله که حذف شده البته رشته های دیگه مثل سینما و ادبیات نمایشی بهشون نزدیکه رو حذف نکردن ولی تعداد رو کم کردن
سلام امیدوارم نتایج هممون خوب بشه!
چند سوال داشتم در مورد مهندسی مکانیک:
1-کدوم گرایش مکانیک بهتره؟(از لحاظ بازار کار و درآمد)
2-بین خواجه نصیر و شیراز کدوم دانشگاه مکانیکش بهتره؟
با تشکر
نه اینطور نیست.
اساسن 1سال در میون نمایش میذارن که اینقدر من خوش شانس بودم پارسال نمایش بود و امسال برداشتنشمعلوم نیست دارن چیکار میکنن... دیگه آدم مریض شاخ و دم نداره که همینان دیگه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)