تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 161 از 269 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اگه منظورت پست منه
    که من چنان و چنون نکردم

این اون بخش از پست منه که در مورد خط دفاعی و بیگ زاده گفتم

شگفت انگیزه که جدای از رنگی دیدن تیم ملی به خاطر رنگی دیدن پستها هم تصور این به وجود میاد که این رو هم به خاطر تو دهنی زدن به دوستان استقلالی گفتم

توی بازی با قطر برخلاف خط حمله خط دفاعی ما کلا خوب کار کرد به جز یکی دو غفلت که برای یک نود دقیقه آمار منطقی و مناسبیه
    و بیگ زاده هم توی این دفاع خوب به اندازه خودش سهم داشت که البته از نظر من به خاطر بی ادعا بودنش بازی خوبش برجسته تر بود

در مورد رنگ پرچم هم هیچ توجیهی نداره کار فوق العاده زشت و ناپسندی بوده که فعلا از برخی تماشاگرای منتسب به استقلال سر زده و اصلا نباید به خاطر این اشتباه پای طرفدارای پرسپولیس رو وسط کشید

واقعا کی میشه ما توانایی این رو داشته باشیم که بازی ملی رو ورای رنگها نگاه کنیم
    و حتی بازی تیمهای استقلال و پرسپولیس در آسیا رو که البته تقریبا تبدیل به یک رویا شده
    ابتدا امیدوارم به خاطر ادبیات یه مقدرا تند من ناراحت نشده باشی ... عصبانیت من از چند روز قبل از بازی برای بعضی کامنتها نه صرفا اینجا و حتی از جانب خیلی از استقلالی ها بود تا اینکه عکس رو دیدم و ....

در مورد بیگ زاده همپنان سر حرفم هستم . به نظرم کاملا جهت دار و رنگی اشاره داشتی علی رضا جان !

و در مورد رنگی دیدن کاملا موافقم برای همه تا حدودی وجود داره اما شخصا من تقریبا هیچ وقت رنگی به تیم ملی نگاه نکردم . شاید برای اینکه دوست داشتنی ترین تیم ملیم تیم ملی 98 بوده . و شاید هم انتظار بیجایی که انتظار داریم همه ، با یک دید منطقی و ملی به تیمشون نگاه کنن . خب شاید سخته .. شاید به دلایلی تیم باشگاهیشون رو خیلی بیشتر از تیم ملی دوست دارند .

و در مورد پرچم هم فکر کنم پست من رو کامل نخوندی علیرضا جان ... اگر در بازی ملی باشه کار درستی نبود ولی این بازی یک بازی باشگاهیه و شاید منظور اون بنده خدا حمایت از تیم استقلال به عنوان تیم ملی در اسیا بوده باشه که اگه غیر از بوده باشه اشتباه و محکوم می شه ..

این مورد هم فقط مربوط به ابی ها نیست که دوست قرمزمون زحمت کشیده و اینجا قرار داده بسیاری از این گونه تصاوبر و کامنتها و ... وجود داره که اتفاقا بیشتر از جانب قرمز ها مطرح شده . یک نمونه اش رو یوسف هم اشاره داشت که خودت ظاهرا گفتی...
    من این بحث رو اگر دنبال می کردی قبل از پست دوستمون خودم مطرح کرده بودم اما فقط اشاره داشتم و بازش نکردم که خدای نکرده ناراحتی پیش بیاد و باعث تفرقه در تاپیک تیم ملی بشه .
    خب حداقل برای من این تاپیک تیم ملی حکم خود تیم ملی رو داره و سعی می کنم هیچ زمان جو اینجا رو با قرار دادن اونها خراب نکنم .

به هر حال فکر می کنم موضوع رو کـش ندیم . ظاهرا روی یک قضیه اتفاق نظر داریم و اون هم رنگی دیدن تیم ملیه . پیشرفت خیلی خوبیه: دی

2. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیشب ازبک چین رو دو یک تو چین زده . با اینکه دوستانه بوده اما بازم خوب نتیجه ایه . قطر رو که صد در صد زده . فقط باید امیدوار باشیم که از کره شکست نخوره . من اعتقادم اینه که ما توی بازی ای که تیم حریف واسه برد میاد بهتر عمل میکنیم تا تیمی که واسه نباختن میاد .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازی روز سه شنبه بیشتر از خود بازی احتمالا حاشی هایی خیلی زیادی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بازی روز سه شنبه بیشتر از خود بازی احتمالا حاشی هایی خیلی زیادی داره
    مثلا چه حاشیه هایی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فعلا کاری که از دست ما بر میاد سه شنبه میریم استادیوم 90 دقیقه تیم ملی رو تشویق میکنیم.
    ازون بازیاس که ایران میترکونه

8. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دمشون گرم این بازیکن های خارجی ایران ... خدایی خیلی به تیم کمک کردند!!

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دمشون گرم این بازیکن های خارجی ایران ... خدایی خیلی به تیم کمک کردند!!
    اخ که اگه اشکان هم بود من دیگه مطمئن بودم صعود میکنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نکونام: دو قدم دیگر تا جام جهانی مانده است

جواد نکونام در جمع خبرنگاران در این رابطه اظهار کرد: واقعیت این است که دیدار برابر قطر مهم‌ترین بازی زندگی‌ام بود. سختی‌های زیادی داشت. از پیش از بازی فشار و استرس زیادی به ما وارد شد. استرس یک طرف قضیه بود و از طرف دیگر ترس نتیجه نگرفتن داشتیم. البته با این استرس روحیه‌ی مابالاتر رفت؛ چون می‌دانستیم یک کشور پشت سر ماست. فکر می‌کنم کمک و روحیه‌ای که مردم به ما دادند همیت جدی را به وجود آورد و همه‌ی ما متوجه شدیم یک راه بیشتر نداریم و آن هم پیروزی بر قطر بود.
    وی افزود: ما از ابتدای کار و شروع اردوی دوبی تنها به یک چیز فکر می‌کردیم و آن هم صعود به جام جهانی بود. درست است که در این دوره مساوی کردیم یا باختیم اما روحیه‌ای که مردم، رسانه‌ها و به‌ویژه کی‌روش به ما وارد کردند باعث شد دوباره در راه صعود به جام جهانی قرار بگیریم.کاپیتان تیم ملی گفت: وقتی همه می‌گفتند این تیم لیاقت حضور در جام جهانی را دارد و کی‌روش تاکید می‌کرد بدون تمرین به خواسته‌مان نمی‌رسیم، متوجه شدیم راه صعود تیم ملی فقط از تمرین می‌گذرد.نکونام درباره بازی با لبنان هم گفت: نباید فراموش کنیم که لبنان حریف دشواری است. درست است که با پیروزی برابر قطر قدم بزرگی برداشتیم اما هم‌چنان دو قدم دیگر باقی مانده است.وی درباره‌ی جنگندگی بازیکنان تیم ملی در بازی برابر قطر هم گفت: روحیه و انگیزه‌ی بسیار بالایی داشتیم. پیش از بازی با هم قرار گذاشتیم که به هیچ وجه به خستگی فکر نکنیم و اگر زمانی در طول بازی خسته شدیم به بچه‌های بهزیستی فکر کنیم که پیش از سفرمان به دوحه به دیدارشان رفته بودیم و این‌چنین خستگی را برای خود بی‌معنا کنیم. این آمادگی را داشتیم که اگر با توان صد در صدی هم کارمان گره خورد توان ۱۲۰ درصدی بگذاریم.کاپیتان تیم ملی درباره کارشکنی‌های قطر گفت: آنها از ابتدا برای ما مشکلاتی به وجود آوردند. هرچند این کار آنها بعضی مواقع ما را عصبانی می‌کرد اما باعث شد که غرورمان جریحه‌دار شود و این‌طور راحت‌تر به پیروزی برسیم.نکونام در پاسخ به این سوال که شما بعد از پایان بازی اول شادی‌تان را با کی‌روش تقسیم کردید، افزود: من اول از همه شادی‌ام را با مردم تقسیم کردم. این برد کار کوچکی بود برای مردم و دیدید پس از پایان بازی ابتدا به سمت مردم رفتم. ضمن این‌که وقتی مربی تیم کنار تونل ایستاده باید به سمت او رفت و با او خوشحالی کرد. در این برد کی‌روش سهم فراوانی دارد. او مثل یک ایرانی نگران تیم ملی است. من این را می‌بینم. می‌دانم که او برای تک تک بازیکنان حریف برنامه و آنالیز دارد و برای کی‌روش به خاطر این پیروزی بسیار خوشحالم.وی درباره‌ی حضور کریم باقری و خداداد عزیزی در دوحه گفت: روزی که ما در کمپ تیم‌های ملی تمریناتمان را آغاز کردیم حضور آن همه رسانه و پیشکسوت باعث بالا رفتن روحیه‌ی ما شد. وقتی پیشکسوتی مانند آقای ظلی با آن سن و سال به کمپ آمد ما را شرمنده کرد و همه‌ی اینها باعث شد وظیفه‌مان سنگین‌تر شود.نکونام در پاسخ به این سوال که چرا شأن افرادی مانند علی کریمی حفظ نمی‌شود، گفت: فوتبال ایران برای علی دایی، علی کریمی، احمدرضا عابدزاده، مهدی مهدوی‌کیا و غیره هیچ کاری نکرده و هیچ وقت شأن این بازیکنان بزرگ حفظ نشده است. این گردونه‌ای است که می‌چرخد و بدعت بدی است که در فوتبال ایران ایجاد شده است.کاپیتان تیم ملی در پایان درباره‌ی دیدار برابر کره جنوبی هم گفت: بازی سختی خواهد بود اما بازی کره و ازبکستان که هفته بعد برگزار می‌شود و هم‌چنین دیدار ایران و لبنان می‌تواند کار ما را راحت کند. ما باید در بازی برابر لبنان به فکر تفاضل گل باشیم. اگر کره و ازبکستان مساوی کنند ما با برد برابر لبنان به صدر جدول می‌رویم و در بازی با کره این ما هستیم که سرنوشت را رقم می‌زنیم. اما اگر هریک از کره و ازبکستان شکست بخورند و ما لبنان را ببریم باز هم تا پیش از بازی با کره به رده دوم می‌رویم.

تیرازه 24/منبع.

13. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

افشاگری رییس فدراسیون فوتبال لبنان / بعضی از بازیکنان ما با شرکت‌های شرط‌بندی همکاری کردند

رییس فدراسیون فوتبال لبنان از تبانی چند بازیکن این تیم در انتخابی جام‌جهانی قبل از دیدار با ایران خبر داد.
    در حالی که تیم ملی فوتبال لبنان خود را آماده دیدار برابر ایران در انتخابی جام‌جهانی می‌کند، هاشم حیدر، رییس فدراسیون فوتبال لبنان سخنان عجیبی را بر زبان آورد و از تبانی و کم‌کاری بازیکنان کشورش در دیدارهای انتخابی جام‌جهانی خبر داد!
    رییس فدراسیون فوتبال لبنان گفت: "حضور تیم ملی فوتبال لبنان در این مرحله دستاورد بزرگی به شمار می‌آید. ما برای نخستین بار در تاریخ خود موفق شدیم به این مرحله راه یابیم. اگر خیانت بعضی از بازیکنان نبود اکنون به احتمال زیاد جمع امتیازهای ما 10 یا 12 بود و می‌توانستیم جواز صعود به جام‌جهانی را کسب کنیم. متاسفانه بعضی از بازیکنان با شرکت‌های شرط‌بندی همکاری کردند و دست به تغییر نتیجه‌ بازی‌ها زدند. آنها با این کار به تیم ملی کشورشان از پشت خنجر زدند و امتیازهای مهمی را از لبنان گرفتند."
    سخنان هاشم حیدر بازتاب زیادی در رسانه‌های لبنانی داشت.
    سایت النشره در گزارشی در واکنش به این سخنان رییس فدراسیون فوتبال لبنان نوشت: «این سخنان حیدر نشان می‌دهد که او اطلاعات سری در اختیار دارد و این طبیعی است؛ چرا که رییس فدراسیون فوتبال است. اما سوال این است که منظور او از تبانی مربوط به چه دیدارهایی می‌شود؟ در گروهی که لبنان قرار داشت، چهار تیم دیگر به نام‌های ایران، قطر، ازبکستان و کره‌جنوبی هم حضور داشتند. لبنان هم قبل از اعلام نتیجه‌ کمیته‌ تحقیقات پنج بازی انجام داده بود که عبارت بودند:
    * لبنان صفر - قطر یک
    * لبنان یک - ازبکستان یک
    * کره‌جنوبی 3 - لبنان صفر
    * لبنان یک - ایران صفر
    * قطر یک - لبنان صفر
    بر اساس این جدول تنها در دیدار برابر ایران احتمال تبانی وجود ندارد؛ چرا که ما (لبنان) در آن دیدار به پیروزی رسیدیم و تنها سه امتیاز خود در این مرحله را کسب کردیم. اگر بنا را بر این بگیریم که در دو دیدار برابر قطر تبانی رخ نداد، تنها دو دیدار دیگر باقی می‌ماند و آن کره‌جنوبی و ازبکستان است؛ چرا که نتیجه‌ بررسی فادی زریقات این موضوع را تایید می‌کند، چنان که او گفت: رامز دیوب در بازی‌های زیادی دست به تبانی زد. دیوب را به خاطر تبانی در دیدار برابر قطر محروم نکردیم، بلکه او را به خاطر دو دیدار برابر کره‌جنوبی در مرحله قبل محروم کردیم.»
    این سایت لبنانی در ادامه گزارش خود نوشت: «هنوز ابهام موجود در سخنان هاشم حیدر برطرف نشده است. لبنان الان پنج امتیاز دارد. رییس فدراسیون گفت، اگر خیانت بعضی از بازیکنان نبود، الان جمع امتیازهای ما 10 یا 12 بود. اگر بنا را بر این بگیریم که در دو دیدار برابر کره‌جنوبی و ازبکستان تبانی رخ داده، الان باید جمع امتیازهای ما در صورت پیروزی در هر دو دیدار به عدد 11 می‌رسید و این یک امتیاز کمتر و یا بیشتر از پیش‌بینی هاشم حیدر است. به نظر می‌رسد که تبانی در دیدار برابر قطر منطقی‌تر باشد؛ چرا که ما شانس بیشتری برای پیروزی برابر قطری‌ها داشتیم. اگر آن اشتباه بچگانه رامز دیوب در دیدار برابر قطر نبود، ما سه امتیاز را به راحتی تقدیم حریف نمی‌کردیم. رییس فدراسیون فوتبال لبنان باید افشاگری بیشتری کند و با روشنی هرچه تمام‌تر به مردم پاسخگو باشد؛ چرا که تبانی در جام‌جهانی جنایتی عادی نیست. لبنانی‌ها این حق را دارند که متهم را شناسایی و او را جریمه کنند. البته بعضی هم انگشت اتهام را به طرف خود فدراسیون دراز می‌کنند که امیدواریم این درست نباشد. چیزی به انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال لبنان باقی نمانده است. دیگر چیزی برای مخفی کردن وجود ندارد. فدراسیون فوتبال باید از اعتبار خود دفاع کند.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب! الآن باید فدراسیون فوتبال ایران رسماً درخواست حذف لبنان و باطل شدن کلیه امتیازاتش در این رقابت ها را به فیفا ارائه کنه. ولی بعید میدونم این کار را بکنه. اگر اینطوری میشد اونوقت الآن ما با 10 امتیاز صدر نشین بودیم و باید از کره و اربکستان هر کدوم 4 امتیاز کسر میشد و 7 امتیازی میشدن و ما دیگه با لبنان بازی نداشتیم و قطر هم با 1 امتیاز در ته جدول برای خودش سوت میزد
    اما داستان بازی آخر همچنان ادامه داشت. منتها با این تفاوت که اونوقت ما میرفتیم که برای اول و دومی بجنگیم و دیگه اما و اگر آنچنانی نداشت.
    بی خیال! ول کن! به این فدراسیون برای این کارهای بزرگ امیدی نیست.

15. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچی دیگه لبنان ایران رو که برده جلوی ازبک و کره ه که بهشون خیانت شده اون وقت جلوی قطر ...
    اولا ایشون یهو میومدن میگفتن تیمشون بهترین تیم آسیاست دیگه
    دوما قطریا اهل تبانی هستن یا کره؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •