آخه بقیش یادم نیست!
فک کنم یه چیز تو این مایه بود :وقتی ریش همسایه رو زدن پشم تورو هم میزنن!
بله
خير
آخه بقیش یادم نیست!
فک کنم یه چیز تو این مایه بود :وقتی ریش همسایه رو زدن پشم تورو هم میزنن!
صد درصد تأئيد ميشه !!!
اها................
آخه ما نه دنباله ریش داراش میریم نه خودمون پشم نگه می داریمتازه اگه پشمم باشه به یه جا گرش میدیم
![]()
متاسفانه هنوز هیچ گونه بمب و گلوله ای ساخته نشده که تفاوت آدم ریشدار و بیریش رو بفهمه.![]()
خوب عزیز این بر می گرده به این که شما چه قدر بمب و گلوله رو دوست داری![]()
اگه دربی رو دیده باشین خیلی چیزا هست که الان دیگه روشن میشه...!
درضمن من تو چندتا پست قبلتر هم گفتم که این تاپیک زود زده شد ... اما حالا یه جورایی وقتش رسیده ...
به نظر من هم اين تاپيك زود زده شده . هنوز بايد ببينيم كه استقلال تو بازيهاي بعدش چه ميكنه
من از تیرکمون هم خوشم نمیاد! این محموده که گیر داده به اون مرتیکه بوش، شاید هم بر عکس![]()
به دليل ازدحام جمعيت در پايان دربي تهران
يك تماشاگر 16 ساله جان باخت
خبرگزاري فارس: در پايان مسابقه تيمهاي تهراني استقلال و پرسپوليس، يك تماشاگر به دليل ازدحام جمعيت از پل عابر پياده سقوط كرد و جان باخت
به گزارش خبرگزاري فارس، دربي 63 روز گذشته در ورزشگاه آزادي برگزار شد و با وجود كنترل همه جانبه مامورين نيروي انتظامي يك نوجوان 16 ساله در پايان مسابقه به دليل ازدحام جمعيت از پل عابر پياده سقوط كرد و جان باخت.
*در جريان مسابقه 17 نفر مصدوم شدند كه 16 نفر از مصدومان توسط نيروهاي امداد در محل مداوا شدند و تنها يك نفر براي درمان راهي بيمارستان شد.
*بنا بر اخبار منتشره، مامورين نيروي انتظامي براي مقابله با بازار سياه بليت فروشان در دربي شصت و سوم، فعاليتهاي گستردهاي را انجام دادند و 22 نفر از اين فروشندگان را در محوطه بيروني ورزشگاه آزادي دستگير كردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)