تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 280 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

لیست محرومان اعلام شده از سوی سازمان لیگ / دقیقی جز محرومان

کانون هواداران پرسپولیس : لیست اعلام شده از سوی سازمان لیگ 11 بازیکن محروم برای هفته ی بیستم بود که از این بین 10 بازیکن در ترکیب تیمهای خود به میدان نرفتند و فقط سعید دقیقی بود که در برابر پرسپولیس به میدان رفت.

طبق قوانین این دیدار باید با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس اعلام شود.

اسامی این محرومان :

سینا عشوری (ذوب آهن)

علیرضا نورمحمدی ( پرسپولیس )

فونیکه سی - علی ممبینی (نفت آبادان)

وحید طالبلو - محسن ایران نژاد (شاهین بوشهر)

سعید دقیقی (شهرداری تبریز)

حسین کعبی (راه آهن)

محسن زاهدی (مس سرچشمه)

محمد مهدی نظری (فجر سپاسی)

سیدمهدی سیدصالحی (سپاهان اصفهان)

مرتضی کاشی (صبا قم)

اسماعیل شریفات (استقلال)

2. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 امتیاز پرسپولیس پرید/ گل دوم شهرداری آفساید بود + عکس
    مرجع خبری پرسپولیس : کارشناس داوری فوتبال گفت گل دوم تیم فوتبال شهرداری در بازی برابر پرسپولیس در شرایط آفساید به ثمر رسید.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس در بررسی فیلم بازی پرسپولیس و شهرداری در برنامه نود مشخص شد گل دوم تیم شهرداری در شرایط آفساید به ثمر رسید.

جعفری کارشناس برنامه تاکید کرد در دقیقه 27 مسابقه ضربه سر میثم بائو مهاجم شهرداری به تیر افقی دروازه پرسپولیس برخورد کرد و پس از بازگشت درون محوطه شش قدم افتاد و توسط جعفر بذری به گل دوم شهرداری تبدیل شد. هنگامی که بائو به توپ ضربه می زند بذری مهاجم شهرداری بیش از یک متر درون منطقه آفساید قرار دارد و اینکه کمک داور بازی به آسانی از اعلام خطای آفساید چشم پوشی کرده تعجب برانگیز است.

تصویر زیر درست در لحظه زدن ضربه سر توسط بائو گرفته شده است و حضور مهاجم شهرداری در منطقه آفساید بدون نیاز به خط کشی کاملا مشهود است.

این بازی با تساوی دو بر دوی دو تیم به پایان رسید و تیم شهرداری با به ثمر رساندن یک پنالتی و یک گل آفساید ، یک امتیاز کسب کرد و دو امتیاز حق مسلم تیم پرسپولیس با اشتباه تیم داوری از دست رفت.

4. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند خبر کوتاه از سرخپوشان

کانون هواداران پرسپولیس: مسئولان باشگاه پرسپولیس به دلیل بی‌احترامی به بازیکنان این تیم در تبریز به سازمان لیگ اعتراض می‌کنند.

جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: متأسفانه در بازی روز گذشته با شهرداری تبریز به چند بازیکن ما بی احترامی‌ شد. به همین دلیل فیلمی از اتفاقات بازی و بی‌احترامی‌هایی که به چند بازیکن ما مخصوصا علی کریمی شده را همراه نامه‌ای به سازمان لیگ خواهیم فرستاد و رونوشت آن را در اختیار کمیته انضباطی می‌گذاریم تا با این موضوع برخورد شود.

* همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز، فردی را به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال می‌فرستند تا با دیدن فیلم‌های بازی‌های قبلی شهرداری درباره سه کارته بودن سعید دقیقی تحقیقاتی انجام دهد.

پرسپولیس روز گذشته در تبریز در چارچوب هفته بیست و یکم لیگ برتر با نتیجه دو بر دو مقابل شهرداری به تساوی رضایت داد.

عزیزمحمدی : من اطلاع ندارم / دقیقی : من سه اخطاره نبودم
    مرجع خبری پرسپولیس : عادل فردوسی پور در برنامه امشب نود به بررسی احتمال تخلف تیم فوتبال شهرداری در استفاده از بازیکن محروم این تیم سعید دقیقی پرداخت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس طبق اطلاعات موجود در اکثر سایت های ورزشی سعید دقیقی مهاجم تیم شهرداری پیش از بازی با پرسپولیس در لیگ برتر 6 کارت زرد دریافت کرده است و سپس برابر این تیم به میدان رفته است.

عادل فردوسی پور با اشاره به این مساله در برنامه نود گفت ، آلبرت نماینده فدراسیون فوتبال در بازی پرسپولیس و شهرداری تلفن خود را جواب نمی دهد و درباره این موضوع پاسخ گو نیست.

وی ادامه داد : عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ در پاسخ به احتمال استفاده تیم شهرداری از بازیکن سه اخطاره گفت : من از این مساله اطلاعی ندارم.

همچین سعید دقیقی پس از بازی گفت من سه اخطاره نبودم و در بازی برابر پرسپول یس محروم نبودم. این در حالی است که این بازیکن 5 روز پیش در تاریخ 21 دی ماه پس از بازی برابر سایپا در گفتگو با خبرگزاری رسمی کشور ، ایرنا تاکید کرد داور بازی با نشان دادن کارت زرد وی را از بازی با پرسپولیس محروم کرده است.

در واکنش به این مساله مدیرروستا سرمربی شهرداری در مکالمه تلفنی گفت : این مساله صحت ندارد و دقیقی دو کارته است. اشتباهی در ثبت کارت زرد این بازیکن در بازی رفت لیگ برتر برابر مس کرمان پیش آمده و این بازیکن کارت زرد نگرفته و هم اکنون نیز سه اخطاره نیست.

6. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مهدوی‌کیا: کریمی اصرار کرد، بازوبند را بستم

خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس با بیان اینکه کریمی کاپیتان این تیم گفت: به اصرار او بازوبند را بستم. مهدی مهدوی‌کیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تساوی 2 بر 2مقابل شهرداری تبریز عنوان کرد: بازی را بد شروع کردیم ولی در ادامه به بازی برگشتیم و این نشانه خوبی برای پرسپولیس است. در نیمه دوم برتر از حریف بودیم و اگر کمی دقت می‌کردیم به گل‌های بیشتری می‌رسیدیم. شهرداری مقابل ما انگیزه زیادی داشت و متفاوت‌تر از بازی‌های قبلی خود ظاهر شد. وی در خصوص عملکرد خودش گفت: دوست دارم حالا که به پرسپولیس آمده‌ام به این تیم کمک کنم. تلاشم را انجام دادم و همین که نباختیم برای من ارزش دارد. به دنبال این نیستم که به فکر خودم باشم، من به موفقیت پرسپولیس فکر می‌کنم. مهدوی‌کیا در پاسخ به این سؤال که گفته بود کاپیتان نخواهد شد، اما این اتفاق افتاد تصریح کرد: کریمی و بچه‌های دیگر خیلی به من لطف داشتند. وقتی با حرکت کریمی مواجه شدم نتوانستم کاری کنم. من از علی تشکر می‌کنم و خوشحالم که دوستی مثل کریمی دارم. با توجه به اینکه در بین دو نیمه در حال ورود به زمین بودم کریمی به من گفت بازوبند را ببندم و من هم پس از اینکه کمی از او خواهش کردم که خودش بازوبند را ببندد، این موضوع را قبول کردم. علی کاپیتان پرسپولیس است و هیچ‌وقت حرکت او را فراموش نمی‌کنم. هافبک پرسپولیس در خصوص ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: زمین برای بازیکنان تکنیکی ما مساعد نبود اما کاری نمی‌شود کرد. یکسری بی‌احترامی‌هایی هم شد که امیدوارم دیگر شاهد این مسائل نباشیم. برخی از بازیکنان برای فوتبال ایران زحمت کشیدند و نباید با آنها بد برخورد کرد. وی در پایان درباره بازی روز جمعه مقابل مس سرچشمه گفت: همه بازی‌ها سخت است. به مس به عنوان یک تیم ته جدولی نگاه نمی‌کنیم. سه امتیاز را می‌خواهیم و امیدوارم با حمایت هواداران به این مهم برسیم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:34.

8. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

پرسپولیس فردا پشت درهای بسته تمرین می کند
    مرجع خبری پرسپولیس : کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن لغو تمرین امروز این تیم، اعلام کرد تمرینات پیش از دیدار سرخپوشان با مس سرچشمه پشت درهای بسته برگزار می‌شود.
    با نظر مصطفی دنیزلی و اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس، تمرین روز سه‌شنبه سرخپوشان تعطیل و تمرینات قبل از دیدار با مس سرچشمه پشت درهای بسته برگزار می‌شود.

دنیزلی پس از تساوی سرخپوشان برابر شهرداری در تبریز، برنامه تمرینات این تیم را در حالی اعلام کرد که جلسات تمرینی پرسپولیس تا پیش از بازی با مس سرچشمه از هفته بیست و یکم مسابقات لیگ برتر فوتبال، پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

بر این اساس تمرینات سرخپوشان پایتخت در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و از ساعت 10:30 پیگیری می‌شود.

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من یکی از که دیگه سرگیجه گرفتم.
    اون از گل دومشون که آفساید بوده.
    این از بازیکنشون که هر لحظه یه حرفی براش بیرون میاد.

وی ادامه داد : عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ در پاسخ به احتمال استفاده تیم شهرداری از بازیکن سه اخطاره گفت : من از این مساله اطلاعی ندارم.
    این خبریه که سایت گل راس ساعت ۱۳ امروز گذاشته توی سایتش:
    عزيز محمدي دقايقي قبل به خبرنگار گل گفت: «دقيقي دواخطاره بوده و حضورش در بازي مقابل پرسپوليس هيچ منع قانوني نداشته است.»
    من موندم چطوری سازمان لیگ میاد لیستی میده بیرون که بازیکن حریف محرومه.بعد رئیس سازمان لیگ یه حرف دیگه میزنه

اگه این جریان هم ماست مالی بشه معلومه که یکسری حرفایی که دوستان میزدن از درست هم درست تره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دقیقی دو اخطاره بود!

خبرگزاری فارس: ناظر دیدار پرسپولیس و شهرداری تبریز گفت: سعید دقیقی دو اخطاره است و مشکلی برای دیدار با پرسولیس نداشت. آلبرت گریگوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: سعید دقیقی دو اخطار داشت و برای دیدار با پرسپولیس مشکلی برای حضور در زمین نداشت. او در دیدار شهرداری تبریز با نفت آبادان و سایپا دو کارت زرد گرفته که آن دو اخطار به قوت خود باقی است. او در یک بازی هم دو کارت زرد متوالی دریافت کرده و از زمین اخراج شده که محرومیت آن اخطارها را پشت سر گذاشته است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

غیاثی: پرسپولیس 3-0 برنده می شود/ نصیرزاده: شاید بازی تکرار شود
    مرجع خبری پرسپولیس : رضا غیاثی در خصوص شائبه سه اخطاره بودن سعید دقیقی و حضور این بازیکن مقابل پرسپولیس، گفت: طبق قانون در صورت اثبات سه اخطاره بودن بازیکن، پرسپولیس 3-0 برنده مسابقه خواهد بود.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ رضا غیاثی کارشناس داوری در خصوص شائبه سه اخطاره بودن دقیقی مقابل پرسپولیس، گفت:

اگر اثبات شود که بازیکن شهرداری تبریز پیش از این مسابقه سه اخطاره و از حضور در بازی هفته بیستم محروم بوده است، طبق قانون پرسپولیس با نتیجه 3 بر صفر برنده این مسابقه خواهد بود. البته من اطلاعی در خصوص سه اخطاره بودن این بازیکن ندارم و باید فیلم بازی های شهرداری در سازمان لیگ بازبینی شود.

در همین رابطه؛ كارشناس مدیریت فوتبال ایران اعلام كرد، در صورتی كه سعید دقیقی سه كارت داشته باشد و سازمان لیگ در بازی كردن این بازیكن مقصر اعلام شود، نتیجه بازی 3 بر صفر نمی شود.

هوشنگ نصیرزاده گفت: طبق قوانین در صورتی كه سازمان لیگ اشتباه كرده باشد، یا باید بازی تكرار شود یا همان نتیجه به ثبت می رسد.

فقط در صورتی نتیجه این بازی 3 بر صفر خواهد شد كه سازمان لیگ، سه اخطاره بودن دقیقی را به باشگاه شهرداری تبریز از پیش اعلام كرده باشد. نماینده سازمان لیگ اعلام كرده مهاجم تیم شهرداری تبریز سه اخطاره نبوده و به صورت قانونی در این بازی به میدان رفته است.

وی اظهار داشت: در صورت تكرار بازی و مشخص شدن اشتباه سازمان لیگ، آنها موظف هستند هزینه رفت، برگشت و اقامت باشگاه پرسپولیس تهران را بپردازند.

نصیرزاده در خصوص اینكه در فوتبال روز دنیا در چنین مسایلی چه تصمیمی اتخاذ می شود، گفت: در فوتبال روز دنیا شاهد چنین مباحثی نیستیم.

14. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

مرجع خبری بررسی می کند/ اثبات محرومیت دقیقی با دلیل و مدرک،تناقض آشکار در گفته متخلفان
    مرجع خبری پرسپولیس : از شب گذشته تا این لحظه که شایعه حضور بازیکن محروم تیم شهرداری در بازی برابر پرسپولیس مطرح شده افراد بسیاری به موضع گیری پرداخته اند که قصد داریم در اینجا پاسخ تمامی این صحبت ها را با سند و مدرک بدهیم و تخلف آشکار را اثبات کنیم.
    1- اولین ادعا را سعید دقیقی مطرح کرد و گفت «من دواخطاره بودم و از بازی با پرسپولیس محروم نبودم.»

اما این ادعای او دقیقا خلاف صحبت های یک هفته پیش پس از بازی برابر سایپا بود که در آن صراحتا در گفتگو با رسانه ها تاکید کرد از بازی با پرسپولیس محروم شده است. سعید دقیقی شامگاه چهارشنبه بعد از پایان بازی با سایپا در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ، ایرنا گفت:«در صحنه ای كه پیروز قربانی مدافع تیم سایپا روی من در محوطه جریمه خطای پنالتی انجام داد داور به اشتباه حركت من را فریب داوری خواند و علاوه بر دادن كارت زرد و دو اخطاره شدن من برای بازی بعدی تیم، شهرداری را نیز از یك پنالتی مسلم محروم كرد.»

2- دومین عکس العمل از سوی علی اصغر مدیرروستا سرمربی تیم فوتبال شهرداری صورت گرفت. وی در گفتگوی تلفنی با برنامه نود گفت:«این مساله صحت ندارد و دقیقی دو کارته است. رسانه ها به اشتباه در مسابقه برابر مس کرمان در دور رفت لیگ برتر کارت زرد ثبت کردند و این بازیکن در بازی برابر مس کارت زرد نگرفته و هم اکنون نیز سه اخطاره نیست.»

اینجا دومین تناقض در ادعای اعضای تیم شهرداری صورت می گیرد. مدیرروستا در حالی ادعا می کند که دقیقی در بازی با مس کارت زرد نگرفته که این بازیکن در دور رفت لیگ برتر به دلیل دریافت سه اخطار در بازی برابر تیم های مس ، پرسپولیس و تراکتورسازی سه اخطاره شد و در بازی برابر راه آهن به دلیل محرومیت به میدان نرفته است.

3- تناقض بعدی در ادعای گریگوریان عضو سازمان لیگ و ناظر فدراسیون فوتبال در بازی پرسپولیس و شهرداری نمایان می شود. آلبرت گریگوریان ناظر بازی درباره این موضوع اظهار داشت: «سعید دقیقی پیش از این بازی، در دیدارهای شهرداری مقابل صنعت نفت و سایپا دو اخطار گرفته بود و می توانست در بازی با پرسپولیس به میدان برود. او در یک بازی هم دو کارت زرد متوالی دریافت کرده و از زمین اخراج شده که محرومیت آن اخطارها را پشت سر گذاشته است.»

مشخص نیست منظور گریگوریان از 'یك بازی' كدام بازی این فصل است زیرا دقیقی در این فصل 6 بار كارت زرد گرفته اما هیچ كارت قرمزی به نام او ثبت نشده است.

4- اشتباه بعدی در بر شمردن مسابقاتی است که طرف دیگر دعوا معتقد است دقیقی در آن دو کارت زرد گرفته است. خود دقیقی معتقد است در بازی با ذوب آهن و سایپا کارت زرد گرفته اما گریگوریان کارت های وی را مربوط به بازی صنعت نفت و سایپا می داند و در این بین ناهماهنگی رخ داده است!

این در حالی است که هم دقیقی بخشی از ماجرا را درست روایت می کند و هم آلبرت گریگوریان! دقیقی در تمامی این مسابقات کارت زرد گرفته است. وی پس از دریافت کارت برابر مس ، پرسپولیس و تراکتورسازی در بازی دور رفت برابر راه آهن محروم شد و سپس با دریافت کارت زرد از بازی با ذوب آهن ، صنعت نفت و سایپا از بازی با پرسپولیس محروم شد. شرح رخداد کارت های زرد وی به صورت زیر است:

هفته 12 مسابقه ذوب آهن دقیقه 84

هفته 14 مسابقه نفت آبادان دقیقه 90

هفته 19 مسابقه سایپا کرج دقیقه 90

5- سایت شهرداری تبریز پیش از بازی با پرسپولیس صراحتا از محرومیت دقیقی در بازی هفته آینده برابر پرسپولیس نوشت: «بازیکنان تیم شهرداری در این دیدار بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند و سعید دقیقی که مدت ها بود عملکرد مناسبی نداشت، بازی خوبی انجام داد و با زدن یک گل و یک صحنه مشکوک به پنالتی که داور آن را تمارض محسوب کرد، ستاره این پیکار بود. سعید دقیقی با دریافت کارت زرد در صحنه مشکوک پنالتی این دیدار بازی مقابل پرسپولیس را از دست داد.»

* جمع بندی
    اما یک سوال و ابهام بزرگ باقی می ماند. دقیقی که خودش یک هفته پیش مصاحبه کرده و با ابراز ناراحتی از تصمیم داور تاکید کرده از بازی با پرسپولیس محروم شده است ، چرا در این مسابقه به میدان رفت؟ این مساله را فراموش کرده و یا علت دیگری داشته است؟

پاسخ این سوال فقط یک چیز است. دقیقی طبق اطلاعی که از وضعیت خود و اتفاقات جریان بازی هایش در ترکیب شهرداری داشته پس از دریافت کارت زرد در بازی هفته گذشته برابر سایپا شخصا متوجه شده سومین کارت زردش را دریافت کرده و از بازی با پرسپولیس محروم است. برای اینکه دقیقی و مسئولان شهرداری از این مسئله اطمینان حاصل کنند از سازمان لیگ استعلام می گیرند و در کمال تعجب متوجه می شوند دقیقی محروم نیست و می تواند برابر پرسپولیس بازی کند و بازی هم می کند.

اشکال کار کجاست؟ کاملا واضح است . در روند اداری ثبت اخطارها و اخراج های مسابقات تیم شهرداری (داور ، ناظر بازی ، مسئولان سازمان لیگ) اشتباهی رخ داده و یکی از اخطارهای وی ثبت نشده است.

به این ترتیب تمامی محافل غیر رسمی و رسانه ای فوتبال که مسابقات این تیم را دنبال کرده و از آن گزارش تهیه کرده اند و حتی خود دقیقی ، سه کارت زردی که او دریافت کرده را دیده و ثبت کرده اند ، اما این سه کارت در جایی که باید ثبت می شده ، یعنی در دفتر رسمی سازمان لیگ ثبت نشده است.

مسئولان شهرداری پیش از بازی از سازمان لیگ استعلام گرفته اند و آنان به عدم محرومیت دقیقی رای داده اند. حالا اگر سازمانی ها زیر بار اشتباه خود بروند ، رسوایی بزرگی برای خود به بار خواهند آورد.

بله از فدراسیونی که در آن به دلیل سهل انگاری و عدم تخصص برخی افراد برای ثبت یک اخطار ، تمام امیدهای یک نسل از جوانان فوتبال کشور برای صعود به المپیک از بین می رود ، رخ دادن یک اشتباه در 306 مسابقه از 34 هفته لیگ برتر بعید به نظر نمی رسد.

از مسئولان باشگاه خواهشمندیم به هیچ وجه به یک استعلام ساده از سازمان لیگ بسنده نکنند و با پیگیری مستمر و تهیه فیلم 6 بازی بحث برانگیز شهرداری تبریز مسئله را دنبال کنند چراکه در این صورت باشگاه پرسپولیس می تواند به حق خود برسد و اگر هم به نتیجه ای دست پیدا نکرد هیچ چیزی از دست نداده است.
    Last edited by alone one; 17-01-2012 at 22:36.

16. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by alone one; 18-01-2012 at 16:32.

18. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •