تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 161 از 287 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

wwe که برتری حالیش نیست فقط به استوری و جدیدا پارتی بازی اهمیت میده اگه به قدرت بود که سینا نباید 13 ماه تایتل نگه میداشت یا دی گیم نباید 12 بار قهرمان میشد

ولی بازم به نظر شانس رندی تو راو از همه بیشتره و تو اسمک دان هم که بیگ شو راستی بیگ شو این هفته دی گیم برد ( لست من استندینگ )

نه تیکر هییچ موقع برای کمربند بی ارزش قهرمانی آمریکا دگریر نمیشه و این برنامه برای این بود که تیکر حضور داشته باشه و خود تعداد بیننده ها بیشتر بشه ضمنا این هفته مسابقه دادن و تیکر راحت شلتن برد

در رابطه با جف هم نمیدونم فعلا اسمک دان استوری هاش پیچیدست ولی به نظرم تا رستل منیا جف استوریش نگه میداره

ecw هم که قهرمان آیندش کوزلاو هست
    قهرمان آمریکا هم کالی میشه و از این به بعد کالی با شلتن درگیر می کنن
    اینترکانتیننتال هم پانک

حیف که واقعا wwe افتضاح کرده دیگه خیلی تخیلی شده یادمه بازیه Fatal 4 way توی Backlash خیلی مسخره بود و همینطور هم کاملا تمرین شده!!!!!!
    اون زمانی که شان می خواست بپره روشون رندی از اون ته اومد کنار بقیه تا اون هم یک فیضی از شان ببره!!!!!
    واقعا مسخره بود یا وانجایی که سینا می خواست لگ دراپ بزنه اینو دیگه خیلی ضایع کرده بودن دقیقا ادج و شان به حالت خمیده داشتن بلند میشدن کمرشون که نصفه شد واستادن تا سینا بپره روشون!!!!!!!!
    بگزریم بریم سر اصل مطلب...
    راستی اینیهم که میگی دیگه همش که از قبل پیشبینی شده نیست شاید 85% ( نظر خودم ) از قبل پیشبینی شده باشه مثلا بازیه شان و ریک فلیر توی رسل مانیا واقعا به نظرم واقعی بود یا بازیه آندرتیکر و باتیستا توی Hell in a Cell اونم خیلی واقعی نمایان می کرد و یک بازیه دیگه که یادم نیست ولی واقعا واقعی بود!!!
    البته نکه اینکه wwe در اونا نقشی نداره ولی کلا به واقعی خیلی می خورد راستی بیشتر بازی های تیکرو نگاه می کنم خیلی طبیعی بازی میکنه برای همینه که محبوبه آدم فکر می کنه داره واقعا میزنه مخصوصا hell in a cell هاش که من فکر می کنم واقعا یارو رو میزنه!!!!!

اصلا فکر نمی کنم JBL برنده شه مگر اینکه شان حواس سینا رو پرت کنه و JBL به سینا کلوزلاین فرم هل بزنه که اینم تقریبا ممکن نیست چون شان که منیجر jbl نیست و معمولی هم امکان نداره wwe بخواد JBL ببره چون که مشخص می شه که اینا تقلب کردن و بازی مسخره میشه پس اصلا از فکر JBL هم بیا بیرون چون تازه استوری در نظر گرفته شده برای سینا و اورتون و باتیستا هم خراب میشه!!!!!

اونو من هیچی نیم گم فقط می گم که رندی شانس داره و تمام چون اصلا قابل پیشبینی نیست!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حیف که واقعا wwe افتضاح کرده دیگه خیلی تخیلی شده یادمه بازیه Fatal 4 way توی Backlash خیلی مسخره بود و همینطور هم کاملا تمرین شده!!!!!!
    اون زمانی که شان می خواست بپره روشون رندی از اون ته اومد کنار بقیه تا اون هم یک فیضی از شان ببره!!!!!
    واقعا مسخره بود یا وانجایی که سینا می خواست لگ دراپ بزنه اینو دیگه خیلی ضایع کرده بودن دقیقا ادج و شان به حالت خمیده داشتن بلند میشدن کمرشون که نصفه شد واستادن تا سینا بپره روشون!!!!!!!!
    بگزریم بریم سر اصل مطلب...
    راستی اینیهم که میگی دیگه همش که از قبل پیشبینی شده نیست شاید 85% ( نظر خودم ) از قبل پیشبینی شده باشه مثلا بازیه شان و ریک فلیر توی رسل مانیا واقعا به نظرم واقعی بود یا بازیه آندرتیکر و باتیستا توی Hell in a Cell اونم خیلی واقعی نمایان می کرد و یک بازیه دیگه که یادم نیست ولی واقعا واقعی بود!!!
    البته نکه اینکه wwe در اونا نقشی نداره ولی کلا به واقعی خیلی می خورد راستی بیشتر بازی های تیکرو نگاه می کنم خیلی طبیعی بازی میکنه برای همینه که محبوبه آدم فکر می کنه داره واقعا میزنه مخصوصا hell in a cell هاش که من فکر می کنم واقعا یارو رو میزنه!!!!!

اصلا فکر نمی کنم JBL برنده شه مگر اینکه شان حواس سینا رو پرت کنه و JBL به سینا کلوزلاین فرم هل بزنه که اینم تقریبا ممکن نیست چون شان که منیجر jbl نیست و معمولی هم امکان نداره wwe بخواد JBL ببره چون که مشخص می شه که اینا تقلب کردن و بازی مسخره میشه پس اصلا از فکر JBL هم بیا بیرون چون تازه استوری در نظر گرفته شده برای سینا و اورتون و باتیستا هم خراب میشه!!!!!

اونو من هیچی نیم گم فقط می گم که رندی شانس داره و تمام چون اصلا قابل پیشبینی نیست!!!!!
    فیلم کشتی گیر ببین دیشب میکی رک بازیگرش جایزه بهترین بازیگر گلدن گلوب گرفت راجع به پشت پرده و حواشی کشتی کج هست

این بحث اصلا خیلی طولانی هست از زمان تشکیل wwe دیگه کشتی کج فقط داره افت می کنه اون زمان استوری ها بیشترشون از پیش تعیین شدس در صورتی که تو wwf این جوری نبود اون موقع مسابقات جذاب تر و واقعی تر بود الان شده مثل فیلم سینمایی
    مثلا استوری استون کلد و راک یا تیکر با استون کلد و کین و من کایند و خیلی های دیگه با استوری های الان مقایسه کن
    اصلا کیفیت کار استاری مثل هوگن -برت هارت -راک و خیلی های دیگه با استارهای الان مقایسه کن
    الان wwe شده استاد حق خوری استارها بگزریم

کلا بعضی مسابقات نتایجشون از قبل نامشخص بوده مثل همین مسابقه شان و فلیر که واقعا مسابقه جذابی بود و اینم بگم که 10تا از مسابقات آندرتیکر تو رستل منیا نتایجش از پیش نامشخص بوده
    کلا تو wwf این اتفاق زیاد میفتاد مثلا مسابقه تیکر و براک یا راک و تریپل اچ و...

تیکر کلا سوسول بازی تو کارش نیست و هر کی میاد میزنه به خاطر همین محبوبه ولی تیکر امسال خیلی افت کرد و دیگه باید به فکر خداحافظی با شکوه باشه
    زیاد دور نمیرم و مسابقه های قدیمی مثال نمیزنم مثلا مسابقه تیکر با باتیستا یا تیکر با اج تو رستا منیا یا مسابقه با اورتن و مارک هنری ( به مارک هنری با وزن بیش از 220 کیلو تامبستون و لت راید ) زد با مسابقات امسالش مقایسه کن

hell in a cell هم استادش تیکر هست ولی خب کلا قفس تیکر و دی گیم و میک فولی بیشتر توش دخیل بودن و برگزار کردن و قبلا cell ها واقعا جذاب بوود بیشتر مسابقه ها به بالای قفس می کشید و خیلی قشنگ تر از قفس های الان بود بدبخت مایک فولی 3 بار از بالای قفس پرت شد پایین ولی بازم بعدش وایمیستاد

اما در رابطه با jbl به نظرم باید قهرمان شه و این قهرمانی هم حتما با کمک شان هست پس کمپانی این همه استوری درست کرده برای چی؟؟؟؟؟
    بعدشم الان سینا خیلی وضعش خرابه و خیلی بووووووووووو می کننش و با این کار سینا محبوب تر هم میشه

راستی hall of fame امسال استون کلد هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Wrestler با بازی میکی رک محصول 2008 که به خاطر این فیلم دیشب جایزه بهترین بازیگر مرد گلدن گلوب گرفت
    اسم بازیگر نقش اول یعنی میکی تو فیلم آیت الله هستش!!!!!!!!
    اطلاعات بیشتر

www.imdb.com/title/tt1125849/

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

· لوء کی بالاخره به دابلیو دابلیو ای پیوست :

لوء کی ، کشتی گیر تکنیکی و حرفه ای که در کمپانی های بزرگ مختلفی فعالیت کرده بالاخره با کمپانی دابلیو دابلیو ای قرار داد امضاء کرد . لوء کی خودش هم علاقه ی خاصی به فعالیت در کمپانی دابلیو دابلیو ای داشته و چندین ماه هست که کمپانی دابلیو دابلیو ای قصد داشته با او قرار داد ببنده اما هر دفعه این موضوع به نحوی منتفی میشده [که اینبار نشد] .

به هر حال لوء کی به دابلیو دابلیو ای اومده و مسئله ی اصلی این هست که او در چه برندی فعالیت خواهد کرد . کلاس و گیمیک او چندان به برند راء نمیخوره ولی امکان حضورش در اسمکدان و ای سی دابلیو زیاده . حضور لوء کی در ای سی دابلیو میتونه بسیار به این برند کمک کنه ولی باید دید که کمپانی چه تصمیمی خواهد گرفت .

ضمن اینکه بد نیست بدونید لوء کی در WXW و مدتی هم در TNA فعالیت میکرده و در هر دو کمپانی ذکر شده [و دیگر کمپانی هایی که حضور داشته] ، چمپین بوده . لوء کی با چمپین شدن در دابلیو دابلیو ای ، میتونه این رکوردش رو حفظ کنه .

-----------------------------------

· هدف کمپانی از داستان تصادف جف هاردی :

دیشب در اسمکدان اعلام شد که جف هاردی به همراه دوست دخترش بث بریتی دچار سانحه ی رانندگی شدن . تنها دلیل راه انداختن چنین داستانی از سوی دابلیو دابلیو ای این بود که اون ها قصد دارن با استفاده از این استوری لاین نچندان جذاب ، کریستین کیج رو برگردونن .

از اون روزی که کریستین با کمپانی قرار داد امضاء کرد ، چندین داستان مختلف برای چگونگی بازگشت او در نظر گرفته شد که ما هم در پست های قبلی به اون اشاره کردیم . اما بالاخره کمپانی یه داستان جدید بوجود آورد . کمپانی دابلیو دابلیو ای قصد داره فردی که موجب تصادف جف و نامزدش شد رو کریستین معرفی کنه . همچنین میخواد از استوری لاین مصدومیت جف در سروایور سریس ، در کنار این استوری لاین استفاده کنه تا بعد از بازگشت ، کریستین خودش لو بده که قضیه ی مصدومیت جف در شب مسابقه ی دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ در سروایور سریس هم زیر سر او بوده . این ها همه نشونه ی قطعی بودن بازگشت کریستین و البته نقش منفی او در بدو ورودش هست . بنظر من کمپانی نباید به کریستین نقشی منفی بده چون واقعا چهره ی فعلی او به افراد هیل نمیخوره .

ضمنا حدس هایی زده شده مبنی بر اینکه جف هاردی احتمالا در رویال رامبل قهرمانی اش رو از دست میده و اج بار دیگه دابلیو دابلیو ای چمپین میشه ، اما نه به تنهایی ؛ بلکه با کمک همتیمی سابقش کریستین کیج . بله ، گفته میشه که ممکنه کریستین در رویال رامبل برگرده و در مسابقه ی جف و اج دخالت کنه و موجب قهرمانی اج بشه . اما هنوز قطعی نشده و باید منتظر بمونیم و ببینیم تا اون وقت چه اتفاقی خواهد افتاد .

· نتایج پی پی وی جنسس 2009 :

:: Six Man Tag Team Elimination

L.A.X. & Eric Young def. Sonjay Dutt & Jimmy Ravy & Kiyoshi

:: X-Division Championship Match

Alex Shelley def. Chris Sabin (New X-Division Champion)l

:: Ref. vs. Superstar , Grudge Match

Refree Shane Sewell def. Sheik Abdul Bashir

:: TNA Tag Team Championship Match

Beer Money INC. def. Jay Lethal & Consequences Creed © & Abyss & Matt Morgan (New Champions)l

:: Six Knockout Tag Team Match

ODB , Roxxi & Taylor Wilde def. Rhaka Khan , Raisha Saeed & Sojourner Bolt

:: One on One Match

Kurt Angle def. Jeff Jarrett

:: TNA Championship Match

Sting © def. " The War Machine " Rhino

:: Six Man War Match

Mick Foley , AJ Styles & Brother D-Von def. Booker T w/ Sharmell , Cute Kip & Scott Steiner

مسابقات مشخص شده برای راء این هفته :

:: One on One Match

Kane vs. " The Legend Killer " Randy Orton

:: I.C. Championship Match

William Regal w/ Layla © vs. CM Punk

:: Main Event - None Title Match

World Heavyweight Champion John Cena vs. Shawn Michaels w/ JBL

· خبر های کوتاه از کشتی حرفه ای :

- حضور قطعی استون کلد در هال آو فیم 2009 و تبلیغ این ایونت از سایت دابلیو دابلیو ای دات کام .

- اخراج دی لو براون [از برند راء] و بم نیلی [از برند اسمکدان] توسط کمپانی دابلیو دابلیو ای بطور رسمی و انتقال اون ها به لیگ های زیر شاخه برای تمرین بیشتر .

- اخراج داور ای سی دابلیو ، کینن کویین توسط کمپانی دابلیو دابلیو ای بطور رسمی .

- ماریس نیازی به پس دادن کمربند دیواس ندارد و مصدومیت او چندان جدی نیست .

- احتمال درگیری گیل کیم بعد از اولین حضورش در دابلیو دابلیو ای با ماریس بر سر کمربند دیواس .

- اخراج ادم جونز ، قهرمان سابق تیمی تی ان ای از این کمپانی بطور رسمی بدلیل اخلاق و رفتار بسیار بد او .

- تیم تری دی [از تی ان ای] با شکست ماکابه و یانو [از ژاپن] در یه هاردکور مچ ، قهرمان جدید تیمی آی دابلیو پی جی شدند.

- تیم موتور سیتی ماشین گانز [از تی ان ای] با شکست یوجیرو و نایتو [از ژاپن] ، قهرمان جدید تیمی جونیور آی دابلیو پی جی شدند .

- استفاده از یه بازیگر نچندان معروف تلویزیونی بجای دوست دختر جف در فیلم برداری ویدئوی مربوط به تصادف جف هاردی در نیو یورک سیتی .

- بهبودی نسبی آسیب دیدگی زانوی چپ آندرتیکر با استراحت کردن در دو سه هفته ی اخیر و آمادگی او برای حضور در رویال رامبل و دیگر شوء ها .

- احتمال پیوستن تد دیبیاسی به تیم لگسی [رندی اورتن و کودی رودس] ، بعد از بازگشت او به راء که به زودی رخ خواهد داد .

- مشخص نبودن وضعیت هاردکور هالی و جیمی نابل از برند راء که مدت هاست در شوء ها حضور پیدا نکردند [آخرین حضور هالی در شوء تلویزیونی مربوط میشه به پی پی وی نایت آو چمپینز] .

- مصدوم شدن کریستی همی و کوین نش ، قبل از پی پی وی جنسس که موجب شد هیچ کدوم از این دو قادر نباشن در شوء حضور پیدا کنن و مسابقه بدن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون به خاطر توجه شما دوستان ..............
    Last edited by reza boy; 14-01-2009 at 03:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رضا جون اینجا دکمه تشکر نداره و پست تشکر هم بدی........

واقعا دستت بابت خبرها درد نکنه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ممنون به خاطر توجه شما دوستان ..............

رضا جان واقعا زحمت کشیدی حیف که دکمه تشکر نداره و ما هم نمی تونیم زیاد تشکر کنیم وگرنه هر پستت جای هزار تا تشکر داره.

دیشب در اسمکدان اعلام شد که جف هاردی به همراه دوست دخترش بث بریتی دچار سانحه ی رانندگی شدن . تنها دلیل راه انداختن چنین داستانی از سوی دابلیو دابلیو ای این بود که اون ها قصد دارن با استفاده از این استوری لاین نچندان جذاب ، کریستین کیج رو برگردونن .

این دیگه خیلی جالبه!!!!!!
    wwe دیگه از کرم سکنجبیل میگیره!!!!!!!!!!!!!
    هرچیزی می کنن تا به خوساتشون برسن من که میگم به حرف های اینا توی برند ها اصلا گوش ندیم!!!

فیلم کشتی گیر ببین دیشب میکی رک بازیگرش جایزه بهترین بازیگر گلدن گلوب گرفت راجع به پشت پرده و حواشی کشتی کج هست

این بحث اصلا خیلی طولانی هست از زمان تشکیل wwe دیگه کشتی کج فقط داره افت می کنه اون زمان استوری ها بیشترشون از پیش تعیین شدس در صورتی که تو wwf این جوری نبود اون موقع مسابقات جذاب تر و واقعی تر بود الان شده مثل فیلم سینمایی
    مثلا استوری استون کلد و راک یا تیکر با استون کلد و کین و من کایند و خیلی های دیگه با استوری های الان مقایسه کن
    اصلا کیفیت کار استاری مثل هوگن -برت هارت -راک و خیلی های دیگه با استارهای الان مقایسه کن
    الان wwe شده استاد حق خوری استارها بگزریم

کلا بعضی مسابقات نتایجشون از قبل نامشخص بوده مثل همین مسابقه شان و فلیر که واقعا مسابقه جذابی بود و اینم بگم که 10تا از مسابقات آندرتیکر تو رستل منیا نتایجش از پیش نامشخص بوده
    کلا تو wwf این اتفاق زیاد میفتاد مثلا مسابقه تیکر و براک یا راک و تریپل اچ و...

تیکر کلا سوسول بازی تو کارش نیست و هر کی میاد میزنه به خاطر همین محبوبه ولی تیکر امسال خیلی افت کرد و دیگه باید به فکر خداحافظی با شکوه باشه
    زیاد دور نمیرم و مسابقه های قدیمی مثال نمیزنم مثلا مسابقه تیکر با باتیستا یا تیکر با اج تو رستا منیا یا مسابقه با اورتن و مارک هنری ( به مارک هنری با وزن بیش از 220 کیلو تامبستون و لت راید ) زد با مسابقات امسالش مقایسه کن

hell in a cell هم استادش تیکر هست ولی خب کلا قفس تیکر و دی گیم و میک فولی بیشتر توش دخیل بودن و برگزار کردن و قبلا cell ها واقعا جذاب بوود بیشتر مسابقه ها به بالای قفس می کشید و خیلی قشنگ تر از قفس های الان بود بدبخت مایک فولی 3 بار از بالای قفس پرت شد پایین ولی بازم بعدش وایمیستاد

اما در رابطه با jbl به نظرم باید قهرمان شه و این قهرمانی هم حتما با کمک شان هست پس کمپانی این همه استوری درست کرده برای چی؟؟؟؟؟
    بعدشم الان سینا خیلی وضعش خرابه و خیلی بووووووووووو می کننش و با این کار سینا محبوب تر هم میشه

راستی hall of fame امسال استون کلد هست
    خوب همیهنه که من میگم بازی های آندرتیکر کمی واقعی تره چون هنوز کمی از شم قدیمیه خودشو حفظ کرده به خاطر همینه استوری استون کلد و راک خیلی باحال بود و یک چیزی فکر می کنم استون کلد توی هال اف فیم بازی واقعیه خودشو بزاره چون کمتر از این کمپانی دیدیم که هال آف فیک ها تمرینی یا از قبل پیشبینی شده باشه!!!!!

مطمئن باش آندرتیکر و استون کلد ( که امسال میره ) تنها کسانی هستند که مسابقاتشون واقعا واقعیه مقلا امسال 100% استون کلد مسابقه اش واقعیه چون اصلا به شخصیت استون کلد نگاه کنی خندت میگیره که وایسته کتک بخوره !!

تیکر یک یکسالی هست که وضعش خیلی خراب شده من فکر درد پاش از عمل جراحی باشه ولی یکی می گفت تیکر از سال 1998 درد زانوش شروع شد حالا اگه کسی میدونه بگه!

hell in a cell هم که نگو بیشتر بازیهاشو تیکر تو اون برده اون چند تا بازی ای هم که باخته از نامردی بوده!!! ( مثل سال قبا تیکر vs باتیستا )

من که فکر نمی کنم حالا تو بگو ولی من نظرم یک چیز دیگه ای هست اصلا من خودم یک استوری دادم که اگه درست در بیاد هم تیکر یک یازیه توپ توی رسل مانیا می کنه همم استون کلد ( فکر کنم فهمیدی!!!! آره خودشه استون کلد vs آندرتیکر خیلی بازیه توپی میشه ولی چجوری اینطوری بشه معلوم نیست!!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب همیهنه که من میگم بازی های آندرتیکر کمی واقعی تره چون هنوز کمی از شم قدیمیه خودشو حفظ کرده به خاطر همینه استوری استون کلد و راک خیلی باحال بود و یک چیزی فکر می کنم استون کلد توی هال اف فیم بازی واقعیه خودشو بزاره چون کمتر از این کمپانی دیدیم که هال آف فیک ها تمرینی یا از قبل پیشبینی شده باشه!!!!!

مطمئن باش آندرتیکر و استون کلد ( که امسال میره ) تنها کسانی هستند که مسابقاتشون واقعا واقعیه مقلا امسال 100% استون کلد مسابقه اش واقعیه چون اصلا به شخصیت استون کلد نگاه کنی خندت میگیره که وایسته کتک بخوره !!

تیکر یک یکسالی هست که وضعش خیلی خراب شده من فکر درد پاش از عمل جراحی باشه ولی یکی می گفت تیکر از سال 1998 درد زانوش شروع شد حالا اگه کسی میدونه بگه!

hell in a cell هم که نگو بیشتر بازیهاشو تیکر تو اون برده اون چند تا بازی ای هم که باخته از نامردی بوده!!! ( مثل سال قبا تیکر vs باتیستا )

من که فکر نمی کنم حالا تو بگو ولی من نظرم یک چیز دیگه ای هست اصلا من خودم یک استوری دادم که اگه درست در بیاد هم تیکر یک یازیه توپ توی رسل مانیا می کنه همم استون کلد ( فکر کنم فهمیدی!!!! آره خودشه استون کلد vs آندرتیکر خیلی بازیه توپی میشه ولی چجوری اینطوری بشه معلوم نیست!!)
    من شنیدم برای بازسازی صحنه تصادف بازیگر هم استخدام کردن
    دیگه شده ته فیلم سینمایی

تیکر واقعا بزرگترین استار کمپانی بوده همیشه محبوب بود حتی زمانی هم که هیل شدبود تشویق میشد
    تیکر نقش مجازات کننده داشت به خاطر همین محبوب شد
    درد زاوی تیکر قدیمی هست ولی تو این چند ساله تشدید شده

استون کلد هم فقط خدا کنه بدنش آماده باشه و بتونه مسابقه قشنگی برگزار کنه مثل مسابقه پارسال ریک و شان

زمان wwf هم استوری ها از قبل بود ولی نتایج بیشترش تو مسابقه تایین میشد مثلا تیکر 3بار به کین تامبستون زد تا کین پین شد

در رابطه با رستل منیا بعید میدونم فعلا باید تا رویال رامبل صبر کرد
    ولی من نظرم همون تیکر & شان هست

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگذاری : دوشنبه ، 12م جنیری سال 2009

محل برگذاری : سایکس سیتی

عكس های این هفته ی راء (شامل 58 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.35
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

در بیرون ورزشگاه . شان مایکلز و جی بی ال در لیموزین سفید نشستن و جی بی ال به شان میگه : " امشب تو داری برای رئیست مسابقه میدی ، نه برای قهرمانی جهان . فکر کن که رسلمینیاست . " شان سرش رو پایین میندازه و جی بی ال ماشین رو ترک میکه .

اینتروی راء پخش میشه .

مراسم آغازین شوء صورت میگیره و گزارشگرا [لالر و مایکل کول] به همه خوش آمد میگن .

استفانی مک من وارد میشه . او درباره ی مسابقات رودتو رسلمینیا و رویال رامبل صحبت میکنه . سپس میگه : " وینس مک من هفته ی دیگه برمیگرده و من واقعا منتظر اون لحظه هستم . " آهنگ کریس جریکو پخش میشه و جریکو وارد میشه . جریکو میگه : " تو به حد مرگ از بازگشت وینس میترسی چون میدونی زمان اداره کردن شوء توسط تو به پایان میرسه . من واقعا از بازگشت وینس هیجان زده ام . چون وقتی اون برگرده تمام اشتباهات تو رو درست میکنه و به من ، اون چیزی رو که میخوام میده . " استفانی میگه : " پدرم از من حمایت میکنه . " جریکو استف رو برای به قدرت رسوندن مایک ادملی مسخره میکنه و استف میگه که این اشتباه شین بوده . استفانی در ادامه میگه : " هفته ی بعد جان سینا و جی بی ال برای مسابقه در رویال رامبل با هم قرار داد امضاء میکنن و وینس مک من هم اونجا خواهد بود و مطمئن باش او مسابقه رو عوض نمیکنه تا تو رو بهش اضافه کنه . " جریکو میگه : " من از الان دیگه مسابقه ای نمیدم تا وقتی که سر یه تایتل شات باشه . " استف و جریکو با هم درگیری لفظی پیدا میکنن و استف با عصبانیت میگه : " تو فرصت اینکه با وینس مک من صحبت کنی [در هفته ی بعد] رو از دست دادی و من نمیذارم تا تو در رویال رامبل حضور پیدا کنی و حتی یه بار دیگه سر کمربند جهان مسابقه بدی . " کریس جریکو میگه : " من اصلا به حرف های تو اهمیت نمیدم چون تو هیچی نیستی و حرفات هیچ وقت برام مهم نیست . " استفانی میگه : " شاید این برات مهم باشه ... تو اخراجی ! " جریکو چهره ی درهمی به خودش میگیره و استف رینگ رو ترک میکنه .

کامرشال.

هایلایت هایی از اتفاقاتی که چند لحظه پیش بین استفانی مک من و جریکو افتاد پخش میشه .

برمیگردیم به ورزشگاه و سکیوریتی دارن جریکو رو به بیرون اسکورت میکنن .

مسابقه اول :: قهرمان تگ تیم جهان ، میز برابر ری میستریو

میز وارد میشه . سپس شاهد ورود ری میستریو در میان تشویق تماشاگرا هستیم . مسابقه شروع میشه و میز ساید هدلاک میکنه . مایکل کول یادآوری میکنه که جان مورسن بدلیل مصدومیتی که در اسمکدان هفته ی پیش در مسابقه اش با تریپل ایچ [تیبلز کچ] دجارش شد ، نمیتونه امشب حضور پیدا کنه . ری چند کیک میزنه . میز با چند مشت به بازی برمیگرده و بیگ لرییت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری میره برای یه حرکت اما میز جاخالی میده و ری با صورت به سطح رینگ برخورد میکنه . میز کاور میکنه ، یک..دو.. . در بالای طناب ها ، میز و ری با هم درگیر میشن و میز به پائین [روی رینگ] پرت میشه . ری از اون بالا پلانچا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری یه کیک قوی به سر میز میزنه و میز روی طناب دوم میفته . ری میره برای سیکس وان ناین اما میز بلاک میکنه . ری میره برای یه پین فال سریع اما میز ریورس میکنه ، یک..دو.. . ری یه فن رو کونر میکنه و میز بار دیگه روی طناب دوم میفته . ری برای دومین بار میره برای سیکس وان ناین و اینبار موفق میشه . ری میره بالای طناب ها و با یه پرش ، به میز اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، ری میستریو

بعد از مسابقه ، مایک ناکس میاد و به ری حمله میکنه . اما ری با چند مشت و کیک برمیگرده و ناکس رو از رینگ به بیرون میندازه . آهنگ ری پخش میشه .

چند ریپلی از مسابقه ی ری و میز پخش میشه .

در بک استیج ، کندیس میشل و سی ام پانک دارن با هم درباره ی بازگشت وینس صحبت میکنن . کندیس و پانک بحث رو به مسابقه ی امشب پانک عوض میکنن و کندیس برای پانک آرزوی موفقیت میکنه .

پرمویی از بازگشت وینس پخش میشه .

مسابقه دوم :: اینترکانتیننتال چمپینشیپ مچ :: ویلیام ریگل © برابر سی ام پانک

لیلیان اعلام میکنه که امشب کمربند با قانون دی کیو هم عوض میشه . سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود ویلیام ریگل و لیلا هستیم . مسابقع شروع میشه و دو استار به هم خیلی نزدیک نمیشن و فقط لاک آپ میکنن و عقب میرن . حالا پانک ساید هدلاک میکنه و میره برای یه پین سریع اما بی فایده هست . کار به گوشه ی رینگ میکشه و داور اون ها رو جدا میکنه . دوباره لاک آپ میشن و پانک ، ریگل رو به گوشه ی رینگ میفرسته . او رانینگ های نی و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ریگل به چند مشت به بازی برمیگرده و پانک رو میفرسته گوشه ی رینگ و اونجا روش کار میکنه . ریگل با زانو ضربه ای به پشت سر پانک میزنه . پانک بلند میشه و به طرف ریگل برمیگرده . او ضربه به به ریگل بر روی کمربند میزنه در حالی که نمیخواست این کار رو بکنه . داور مسابقه رو با قانون دی کیو [به نفع ریگل] به پایان میرسونه .

برنده با قانون دی کیو ، اینترکانتیننتال چمپین ویلیام ریگل

بعد از مسابقه ، پانک بسیار ناراحت هست و با داور جر و بحث میکنه . پانک میگه که او قصد نداشته این کار رو بکنه اما بی فایده هست و مسابقه تموم شده .

در بک استیج ، میکی جیمز و کودس رودس دارن با هم صحبت میکنن . مانو و سیم اسنوکا میان و از کودی درباره ی هفته ی قبل میپرسن . کودی میگه : " چرا این موضوع رو به شخص من ربط میدین ؟ من اون هفته از فرصت استفاده کردم ، پیروز شدم و در رفتم . " مانو میگه : " ما داریم آخرین اخطار هامون رو میکنیم و میریم سراغ رندی اورتن . من و اسنوکا با هم هستیم و میخوام ببینم تو هم با مایی یا نه ؟! " اسنوکا میگه : " ما نقشه ای داریم . " سپس اون ها میرن و کودی فقط نگاه میکنه .

در بک استیج ، ویلیام ریگل به همراه لیلا دارن راه میرن و تاد گریشام میاد و از ریگل میپرسه که آیا او راضی هست یا نه ؟ ریگل در جواب میگه : " بله ، من خیلی راضیم . از این برد و از اینکه قرارداد بین ما [او و پانک] به پایان رسیده. " استفانی مک من میاد و به ریگل میگه : " اما من راضی نیستم . هفته ی بعد در شیکاگو [زادگاه پانک] ، مسابقه ی سوم و آخرین مسابقه سر کمربند اینترکانتیننتال بین تو و پانک بصورت نو دیسکوالیفیکیشن انجام خواهد شد . "

ویدئویی از ملحق شدن استون کلد به هال آو فیم [که قرار هست در هال آو فیم 2009 اتفاق بیفته] پخش میشه .

در بک استیج ، جی بی ال و شان مایکلز دارن با هم صحبت میکنن . جی بی ال به شان میگه : " آیا بنظرت تا رسلمینیا استفانی شوء رو اداره میکنه ؟ در ضمن ، برای کریس جریکو نگران نباش . اون پولش رو بدست آورده و با این اخراج هیچ چیز رو از دست نمیده . اون مثل اچ بی کی یه بازنده نشده . امشب تو نباید شکست بخوری . " شان مایکلز میگه : " [با توجه به صحبت های اول جی بی ال در ابتدای شوء] اگه امشب برای من رسلمینیاست ، پس من به تو نیازی ندارم . " جی بی ال میگه : " نه ، من در کنارت هستم تا به همه ثابت کنم چرا تو شوء استاپر هستی . " سپس جی بی ال یه جمله دیگه میگه و میره .

کامرشال.

پرمویی دیگه از بازگشت وینس مک من [برای هفته ی بعد] پخش میشه .

مایکل کول اعلام میکنه در هفته ی بعد ، ری میستریو برابر مایک ناکس قرار خواهد گرفت .

مسابقه سوم :: کین برابر رندی اورتن به همراه کودی رودس

انفجار رخ میده ، آهنگ کین پخش میشه و کین وارد میشه . سپس شاهد ورود رندی اورتن هستیم که گروهی از تماشاگرا او رو تشویق و گروهی او رو هو [بو] میکنن . رندی در حالی که کودی رودس هم او رو همراهی میکنه وارد رینگ میشه . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . رندی ، کین رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند مشت میزنه . کین با یه مشت قوی به بازی برمیگرده و پشت سرش چند مشت و کیک دیگه میزنه . کین به طرف رندی میدوئه ولی رندی البوء میزنه . کین ، رندی رو به بیرون رینگ پرت میکنه و میریم برای کامرشال . برگشتیم و رندی اورتن کنترل بازی رو در اختیار داره . او کین رو بشدت میزنه اما کین با یه آپرکات جواب میده . رندی بار دیگه مسابقه رو کنترل میکنه . کین و رندی در داخل رینگ بار دیگه لاک آپ میشن و کین بک بادی دراپ میزنه . کودی داره دور و بر رینگ رو نگاه میکنه . یه مشت قوی ، بیگ بوت ، دو کلوزلاین و یه سایداسلم از کین . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین فیگور چوکسلم میگیره و میره برای چوکسلم اما رندی کونر میکنه و بک بریکر میزنه . اورتن میره برای آر کی او اما کین کونر میکنه . کین میره بالای طناب ها برای فلایینگ کلوزلاین . او میپره اما رندی تو هوا به کین دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . عجیبه چون انگار کین سر شماره ی دو کیک اوت کرده بود !

برنده ی مسابقه ، رندی اورتن

بعد از مسابقه ، داور رینگ رو ترک میکنه و کین همچنان داره به او اعتراض میکنه . صحنه ی آهسته چند بار پخش میشه و کاملا مشخصه که داور اشتباه کرده . به هر حال بی فایده هست . چند لحظه بعد ، سیم اسنوکا به همراه مانو وارد میشه و در قسمت رمپ ورزشگاه وایمیسن . اسنوکا میگه : " کودی ، میخوام ببینم که تا با مایی ، یا ضد ما ؟ گفته بودم که ما نقشه ای [به همراه سورپرایز] داشتیم . این هم سورپرایزمون ... " در این لحظه آهنگ تیم پرایسلس پخش میشه و این تد دیبیاسی هست که وارد میشه . تد چند ماهی از مسابقات دور بود . تد ، مانو و سیم اسنوکا وارد میشن و کودی رودس بیرون رینگ هست . اون ها سه نفری میرن داخل تا با رندی که تک و تنها داخل رینگ هست بجنگن . حالا کودی رودس وارد رینگ میشه و به رندی اورتن کمک میکنه . اما بطور ناگهانی ، دیبیاسی هم به رندی و کودی میپیونده و سه نفری بشدت ، اسنوکا و مانو رو میزنن . سپس رینگ رو ترک میکنن و آهنگ رندی اورتن پخش میشه . رندی و تد دیبیاسی و کودی در حالی که دارن تشویق میشن ، رینگ رو ترک میکنن .

هایلایت هایی از چگونگی اخراج کریس جریکو توسط استفانی [در ابتدای شوء] پخش میشه .

در بک استیج ، تاد گریشام با جان سینا مصاحبه ای رو ترتیب داده . سینا در ابتدا درباره ی رود تو رامبل و رسلمینیا صحبت میکنه و سپس درباره ی مسابقه اش میگه : " اگه امشب برای شان رسلمینیاست ، پس بذارید باشه ! "

مسابقه چهارم :: کلی کلی و ملینا برابر جیلیان و ویمنز چمپین ، بث فینکس

بث فینکس و جیلیان هال داخل رینگ هستن . کلی کلی وارد میشه و بعد از او ، شاهد ورود ملینا هستیم . ملینا داره آروم آروم وارد میشه تا جایی که روزا مندرز [طرفدار بث] ، از بین تماشاگرا میاد و به ملینا حمله میکنه . سکیوریتی جلوی روزا رو میگیرن و او رو اسکورت میکنن . کلی کلی میره تا ملینا رو چک کنه . اما در این لحظه ، بث فینکس و جیلیان هال به هر دوی اون ها حمله میکنن و اون ها رو در قسمت ورودی ورزشگاه بشدت میزنن . به این ترتیب ، کلی و ملینا آمادگی برای مبارزه رو ندارن و این مسابقه انجام نمیشه .

نتیجه ، نو کانتست

پرومویی دیگه از بازگشت وینس مک من پخش میشه .

مایکل کول و جری لالر مسابقاتی که تا الان برای رویال رامبل مشخص شدن رو اعلام میکنه .

در بک استیج ، گلداست ، جیمی نابل ، کرایم تایم و دالف زیگلر پشت در اتاق استفانی منتظر وایسادن تا از او مجوز حضور در رویال رامبل رو بگیرن . در این لحظه سانتینو مارلا دیده میشه و او به اون ها میگه : " من مجوز گرفتم [برای خودش] . " سپس میره . دالف زیگلر خودش رو به جیمی نابل معرفی میکنه .

در بک استیج ، شان مایلکز و جی بی ال دیده میشن که دارن آماده ی ورود میشن .

کامرشال.

مسابقه پنجم :: وورلد هویویت چمپین ، جان سینا برابر شان مایکلز به همراه جی بی ال

آهنگ جی بی ال پخش میشه و لیموزین او وارد میشه . در رو برای او باز میکنن و جی بی ال از ماشین بیرون میاد و منتظر ورود شان میمونه . آهنگ شان پخش میشه و شان هم وارد میشه و اون ها با هم میرن داخل رینگ . سپس شاهد ورود سینا هستیم که گروه بیشتری او رو تشویق و گروهی هم او رو هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه و شان و سینا با هم دست میدن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مسابقه شروع شده و شان روی بازوی سینا کار میکنه . دو استار بلند میشن و لاک آپ میکنن . ساید هدلاک از شان . چند مشت از سینا . شان بلند میشه . تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . شان میره تا روی بازوی سینا کار کنه [بار دیگه] . سینا یه فن رو کونر میکنه و شولدرتکل میزنه . سپس هیپ تاس و بک بادی دراپ از سینا . سینا میره برای قفل اس تی اف یو اما شان کونر میکنه . شان میره برای سوییت چین میوزیک اما سینا نمیذاره . این دو لاک آپ میکنن و شان چند چاپ میزنه . سینا بک بادی دراپ میزنه و سپس با یه کلوزلاین ، شان رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . داور کونت میکنه . شان ، سینا رو به بیرون رینگ میکشه و خودش میره داخل رینگ . شان با چند البوء و کیک بر بازی مسلط میشه . سینا یه فن رو کونر میکنه و بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا میره برای یه فن دیگه اما اینبار شان هست که بلاک میکنه و قفل فیگور فور لگ لاک رو اپلای میکنه . سینا بسختی قفل رو میشکونه ولی همچنان از ناحیه ی پا درد میکشه . داور او رو چک میکنه . شان در گوشه ی رینگ با سینا درگیر میشه . سینا یه کیک به سینه ی شان میزنه . شان و سینا در بالای طناب ها با هم درگیر هستن . سینا موفق میشه شان رو بندازه پایین . بعد از مکث زیاد ، سینا میره برای لگ دراپ اما شان به زیبایی کونر میکنه و قفل کراس فیس رو روی سینا اجراء میکنه . سینا خیلی سعی میکنه تا قفل رو بشکونه اما شان سر سخت تر از اینهاست . سینا خودش رو به طناب ها نزدیک میکنه و بالاخره موفق میشه روپ بریک کنه . چند ثانیه بعد از روپ بریک ، شان همچنان قفل رو نگه داشته . شان ول میکنه و سینا داره درد میکشه . شان یه کیک به سینا میزنه و او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و شان بر بازی مسلط هست . شان چند مشت و کیک میزنه . سپس اتامیک دراپ از او . سینا سعی داره با شولدرتکل به بازی برگرده اما بعد از اون ، شان بک بادی دراپی که سینا میخواست بزنه رو کونر میکنه . سپس اسکوپ اسلم از شان . شان میره بالای طناب ها اما سینا بلند میشه و با شان درگیر میشه [در بالای طناب] . سینا قصد داره شان رو بندازه اما این شان هست که سینا رو پرت میکنه پایین . سینا روی گردنش میفته . شان میپره اما سینا جاخالی میده . سینا میره بالای طناب ها و لگ دراپ میزنه . سپس رو به جی بی ال ، حرکت یو کنت سی می رو انجام میده و فایو ناکل شفل رو روی شان میزنه . سینا منتظر شان هست تا بلند بشه . سینا ، شان رو روی شونه اش میبره و میره برای اف یو اما شان کونر میکنه و دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شان میره بالای طناب ها و البوء دراپ میزنه . شان میره برای سوییت چین میوزیک . سینا بلند میشه و شان میخواد بزنه اما سینا کونر میکنه و شان رو روی شونه اش میبره . اف یو [یا همون تروء بک] از سینا . سینا کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا هر دو افتادن . شان زود تر بلند میشه . سینا هم بلند میشه و برمیگرده طرف شان و بطور ناگهانی ، شان به سینا سوییت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا بلند میشه و یهو شان رو میبره بالای شونش تا اف یو [تروء بک] بزنه اما موفق نیست و شان رول آپ میکنه ، یک..دو.. . سینا بک بادی دراپ میزنه . سپس قفل اس تی اف یو رو روی شان اجراء میکنه . شان داره درد میکشه اما جی بی ال به شان کمک میکنه تا روپ بریک کنه . شان روپ بریک میکنه و سینا مجبور هست تا قفل رو بشکونه . حالا سینا آمادست تا اف یو [تروء بک] بزنه . سینا ، شان رو میبره روی شونه ولی جی بی ال حواس سینا رو پرت میکنه . سینا ، شان رو ول میکنه و حواسش میره طرف جی بی ال . سینا برمیگرده و در همین لحظه از شان سوییت چین میوزیک دریافت میکنه . شان کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، شان مایکلز

بعد از مسابقه ، شان مایکلز رینگ رو ترک میکنه و به بک استیج میره . اما جی بی ال وارد رینگ میشه و به سینا نگاه میکنه . چند صحنه از این مسابقه رو شاهد هستیم [ریپلی] . برمیگردیم و جی بی ال همچنان داره به سینا نگاه میکنه . سینایی که روی رینگ افتاده و تکون نمیخوره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگذاری : سه شنبه ، 13م جنیری 2009

محل برگذاری : سایکس سیتی

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 33 عكس) :: لینك دانلود | حجم: Mb 2.04

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

شاهد ویدئویی از چگونگی نامبر وان کانتندر شدن جک سوئگر هستیم .

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشام و مت استرایکر بعد از معرفی خودشون ، به همه خوش آمد میگن .

مسابقه اول :: میکسد تگ مچ :: پال برچل و کیتی لی برابر دی جی گبریل و الایشا فاکس

هر دو تیم وارد میشن و هیچ کدومشون مورد تشویق قرار نمیگیرن ! مت استرایکر یادآوری میکنه که در میکسد تگ تیم مچ ، زن ها باید با زن ها و مرد ها باید با مرد ها مسابقه بدن . فاکس و کیتی لی مسابقه رو شروع میکنن و با هم درگیر میشن . چند مشت و کیک از هر دو میبینیم ولی به یه دقیقه نمیکشه که جای خودشون رو با همتیمی هاشون [برچل و گبریل] عوض میکنن . حالا شاهد درگیری مرد ها هستیم . برچل بهتر کار میکنه اما گبریل به بازی برمیگرده . در یه صحنه فاکس و کیتی لی دخالت میکنن و داخل رینگ با هم درگیر میشن [در حالی که اجازه ی ورود ندارن] . فاکس ، کیتی لی و خودش رو همزمان از رینگ به بیرون پرت میکنه . حالا داخل رینگ ، گبریل بالای طناب هاست و یوروپین البوء [آپرکات] میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:00)

برنده ی مسابقه ، تیم دی جی گبریل و الایشا فاکس

ویدئویی تبلیغاتی از حضور استون کلد در هال آو فیم 2009 پخش میشه .

در کنار رینگ ، تاد گریشام و مت استرایکر دارن با هم صحبت میکنن و استرایکر میگه : " در شب قبل از رسلمینیا 25 ، آستن در طی مراسمی به هال آو فیم ملحق خواهد شد . "

تاد گریشام یادآوری میکنه در مین ایونت امشب ، مت هاردی باید از کمربندش برابر جک سوئگر دفاع کنه .

کامرشال.

آهنگ تامی دریمر پخش میشه و او در حالی که لباس رسمی پوشیده وارد میشه . تامی دریمر میگه : " من خیلی وقت پیش وارد این ورزش شدم . کریر من در این کمپانی 19 ساله شده و ای سی دابلیو ، دنیای من هست . دوستام ، همسرم ، دخترام و خودم ؛ همش رو مدیون ای سی دابلیو هستم . " تماشاگرا سرود ' ای سی دابلیو ' رو سر میدن و تامی حرفش رو قطع میکنه . او بعد از کمی مکث میگه : " من خودم رو توی آینه نگاه کردم و دیدم که من الان اون چیزی که باید باشم نیستم . رقابت در ای سی دابلیو جوونی ، قدرت و سرعت میخواد . فکر نکنم دیگه اون توانایی لازم رو برای رقابت و مبارزه در ای سی دابلیو داشته باشم . قرار داد من در 6 ژوئن به پایان میرسه و من میخوام تو این فرصت به همه [طرفدارا] ثابت کنم که هنوز میتونم رقابت کنم . اگه من تا اونوقت قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست نیارم ، ای سی دابلیو رو ترک خواهم کرد . " تماشاگرا اصلا از این تصمیم خوششون نمیاد اما تامی سریعا میگه : " باور کنید . این سخت ترین تصمیمی بوده که من تو عمرم گرفتم . من نیاز دارم که وقتی خودم رو توی آینه میبینم ، به خودم با افتخار نگاه کنم . من بار دیگه ای سی دابلیو چمپین خواهم شد . ممنون تماشاگرا ... . " تماشاگرا تشویقش میکنن و تامی رینگ رو ترک میکنه .

ویدئویی از جک سوئگر پخش میشه .

گزارشگرا بار دیگه میگن که تو مین ایونت این هفته ، مت هاردی باید از کمربندش برابر جک سوئگر دفاع کنه .

کامرشال.

در بک استیج ، تیفانی و ریکی اورتیز حضور دارن . اون ها با هم صحبت میکنن و سپس قصد دارن همدیگه رو ببوسن . ریکی و تیفانی لب هاشون رو نزدیک به هم میکنن اما در همین لحظه هورنسواگل میاد و داد و بیداد میکنه ، میدوئه و میره !

مسابقه دوم :: بوگی من برابر سمی سورد

سمی سورد داخل رینگ هست و معرف ، او رو معرفی میکنه . در این لحظه آهنگ بوگی من پخش میشه و بوگی من در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میره داخل رینگ و بعد از کمی مکث ، مسابقه شروع میشه . بوگی من به طرف حریفش میره و چند مشت و کیک میزنه . سپس دو رانینگ کلوزلاین در گوشه ی رینگ میزنه . بوگی من ، پامپ هندل اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (00:55)

برنده ی مسابقه ، بوگی من

ویدئویی از تصادف جف هاردی پخش میشه .

گریشام و استرایکر ، با مت هاردی یه مصاحبه ی صورت میدن و میپرسن : " تصادف برادرت جف ، تاثیری روی روحیه ی تو داشته ؟ " مت در جواب میگه : " نه تاثیری نداشته . من تو این مدت بیشتر حواسم سر جک سوئگر بوده . او قوی هست و حقشه تا یه تایتل شات [مسابقه سر کمربند] بگیره . "

کامرشال.

ویدئویی از میستر مک من و بازگشت او در هفته ی بعد راء پخش میشه .

مسابقه سوم :: ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © برابر جک سوئگر

جک سوئگر وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس شاهد ورود ای سی دابلیو چمپین ، مت هاردی هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . هاردی میره داخل رینگ و در گوشه ای وایمیسه . تامی کیمل ، جک سوئگر و سپس مت هاردی رو معرفی میکنه . جو ورزشگاه کاملا طرف مت هست . مسابقه آغاز میشه . جک سعی داره با چند مشت مسابقه رو در دست بگیره اما موفق نیست و از مت یه سوپلکس دریافت میکنه . میریم برای کامرشال . جک سوئگر بر بازی مسلط شده و روی بازوی مت کار میکنه . سوئگر از میله ی گوشه ی رینگ برای آسیب رسوندن به بازوی مت استفاده میکنه . تماشاگرا سرود ' هاردی ' رو سر میدن . میریم برای دومین کامرشال . مت و سوئگر در بالای طناب ها با هم درگیر هستن . مت سعی داره به سوئگر [از اون بالا] پاوربامب بزنه اما سوئگر مقاومت میکنه . مت موفق میشه یه پاوربامب نصفه و نیمه [نا موفق بزنه] . سوئگر بلند میشه و ادامه میده . او میره تا بعد از یه کونر ، به مت هاردی ؛ فینیشرش رو بزنه اما مت کونر میکنه و راشن لگ سوییپ میزنه . مت ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر به بازی برمیگرده و به مت اسلم میزنه . سوئگر میره روی طناب دوم و یه اسپلش زیبا رو اجراء میکنه . کار ادامه پیدا میکنه و مت سعی داره بر بازی مسلط بشه . اینبار نوبت مت هست که بره بالای طناب . مت روی طناب دوم هست که سوئگر از راه میرسه و مت رو از روی طناب ها پرتش میکنه پایین . مت روی شونه اش میفته . او بلند میشه و سعی داره به سوئگر چند مشت و یه منوور بزنه اما سوئگر کونر میکنه و بعد از زدن یه کیک ، گاترنچ پاوربامب [فینیشر] میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (18:45)

برنده و قهرمان جدید ای سی دابلیو ، جک سوئگر

بعد از مسابقه ، داور کمربند رو به سوئگر میده و دست او رو بالا میبره . سوئگر کمربند رو بغل میکنه و با خوشحالی اون رو بالای سرش میگیره . تماشاگرا [بیشترشون] ساکت هستن و فقط او رو نگاه میکنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •