سیتی 2-1 برد تا دوباره اختلاف 1 بشه![]()
دقایق پایانی گل زدن
بخشکی شانس![]()
سیتی 2-1 برد تا دوباره اختلاف 1 بشه![]()
دقایق پایانی گل زدن
بخشکی شانس![]()
مهم نیست اونا چه نتیجه ای می گیرن ، مهم اینه که ما رویه بازی ها و امتیازات خودمون تمرکز داشته باشیم و ببریم . تفکری که بارها باعث شده منچستر قهرمان بشه ، تفکری که به تیم شخصیت قهرمانی میده .
از چلسی هم که بخاری بلند نشد. نتونستن 10 دقیقه بردشون و حفظ کنن. بازی 1-0 برده و باختن تا سیتی بیاد 1 امتیازیمون. ولی نکته مثبتش اینجاس که تا همین چند وقت پیش 2 امتیاز ازمون جلو بودن حالا اونا باید دنبالمون بدون!![]()
فرگوسن: بازگرداندن تبس به ترکیب سیتی، نشانه بیچارگی است
سایت گل - سر الكس فرگوسن' سرمربی منچستریونایتد در اظهارنظری بی سابقه از مربی ایتالیایی سیتی به خاطر استفاده از کارلوس تبس انتقاد کرد.
این درحالی است که روبرتو مانچینی در ماه سپتامبر اعلام کرده بود که تبس در تیم او جایی ندارد ولی اکنون بعد از بازگشت تبس به منچستر، این ستاره آرژانتینی در دیدار 4شنبه شب مقابل چلسی برای سیتی به میدان رفت.
اکنون سرالکس در صحبتهایی كه رسانه های انگلیسی آن را ' غیرمنتظره و بی سابقه' توصیف كردند از ' روبرتو مانچینی' به سبب چرخش 180درجه ای بر سر" كارلوس تبس" بازیكن شورشی منچسترسیتی انتقاد كرد.
به گزارش دیلی میل، فرگوسن كه در واكنش به سخنان ' پاتریك ویرا' مدیر توسعه فوتبال باشگاه منچسترسیتی باخبرنگاران گفت و گو می كرد؛ تاكید كرد كه اگر به جای مانچینی بود هیچگاه تبس را بار دیگر به میدان نمی فرستاد.
پاتریك ویرا مدیر توسعه فوتبال باشگاه منچسترسیتی پیش از این گفته بود كه بازگرداندن ' پل اسكولز' بازنشسته به تركیب تیم منچستریونایتد از سربیچارگی است .
فرگوسن این ادعا را رد كرد و گفت: «اگر بازگرداندن بهترین بازیكن هافبك 20 سال اخیرانگلیس از سر بیچارگی باشد فكر می كنم تمام برنامه های ویرا در منچسترسیتی با همین هدف تنظیم و اجرا می شود. اگر شما درباره 'بیچارگی ' صحبت می كنید؛ بازگرداندن یك بازیكن به زمین آن هم در شرایطی كه پیش از آن حاضر به بازی نشده است را چه می گویید؟ این بازیكن پنج ماه به تعطیلات درآرژانتین رفته است. به این چه می گویید؟ آیا این كار غیر از بیچارگی است؟ آیا اگر من بودم چنین بازیكنی را به زمین می فرستادم؟ قطعا پاسخ آن 'نه' خواهد بود. »
'كارلوس تبس 'پس از پنج ماه غیبت؛ دو روز پیش در تركیب تیم منچسترسیتی قرار گرفت و در دیدار حساس این تیم با چلسی پاس گل دوم و پیروزی بخش را به 'سمیر نصری' داد.
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکارلوس کی روش: منچستر هنوز هم می برد و به فینال می رسد
سایت گل - کی روش در آخر در پاسخ به این سئوال که که بعضی ها در انگلستان فکر می کنند با رفتن کی روش منچستر از لحاظ تاکتیکی ضعیف تر شده پاسخ زیرکانه ای داد : من نمی خواهم در این باره اظهار نظر کنم. به نظر من منچستر یونایتد به هیچ مربی یا بازیکنی وابسته نیست. باشگاه بزرگتر از این حرفهاست. باشگاه همیشه برمربی یا بازیکن ارجحیت دارد و وظیفه ما این است که حداکثر تلاش مان را برای تیم و طرفداران بکنیم و من هم در سال هایی که در منچستریونایتد بودم همین کار را می کردم .آن ها ها هنوز هم به فینال ها می رسند و بازی هایشان را می برند. فقط در بازی با اتلتیک بیلبائو اینجوری شد و بازی شان را باختند. اما شعار منچستریونایتد همیشه این است . ما آماده مسابقه بعدی هستیم.
لینک منبع خبر (بخشی از خبر):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تبریک... سیتی دو امتیاز دیگه از دست داد! با استوک 1-1 کردن و البته موقتا با تفاضل گل رفتند بالا! ایشالا پس فردا فولهام رو بزنیم و اختلاف رو 3 کنیم... تیم نباید مغرور بشه... شرایط جدول حداقل میگه فولهام و استوک تو یه سطحن... اول باید برد مد نظرمون باشه و بعد بهبود تفاضل کل که خوشبختانه نزدیک شدیم به سیتی.
ولی خدا وکیلی چقدر مشکل داره سیتی تو خارج از خونه! برخلاف این فصل ما که ماشالا خیلی خوب ظاهر شدیم تو زمین حریفامون و تازه براش شعار هم ساختیم:
Jingle bells, jingle bells+
Jingle all the way
Oh what fun it is to see
!United win away - oh
دوستان حتما سوپر گل کراوچ رو به سیتی ببینم! gots هست خداییش! گویا یایا توره هم با شوت از راه دور گل زده... ولی هنوز گلش رو ندیدم!
حسین جان این شعار رو هوادارای ایرانی من یو نساختن؟!
چون می شه بر وزن اون شعر معروف قبل از اخبار ساعت 7 شبکه یک خوندش...وحدهو وحدهو ...انجزا .. نمی دونم چی چی
پ ن : حالا که اینجا امدم ...مساوی سیتی رو هم تبریک می گم![]()
بعیده یونایتد از سد فولام بر نیاد .
ابتدا:
نه عزیز! هوادار ایرانی کجا بود! Jingle Bells یه سرود زیبا برای کریسمس هست و هواداری یونایتد مقادیری توش دست بردند (تو مایه های طرفدارای تیم های باشگاهی وطنی که آهنگی، مداحی ای و... بازنویسی و بازخوانی می کنند)
این لینک توضیح راجع به این سرود هست:
اینم یه ورژن از این آهنگه برای دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم صدای طرفدارای یونایتد هست که همون شعار بالا رو میخونن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ج.پ.ن: فدات، تنکس
یاعلی
پ.ن: گل یایا توره هم قشنگ بود... خصوصا کاتی که توپ گرفت... ولی گل کراوج (که ازش خوشم نمیاد) یه چیز دیگه بود!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نگاه به این پست بندازید!
این پست رو من زمانی ارسال کردم که منچستر تو اولدترافورد 6 بر یک از سیتی باخته بود و همون موقع گفتم که بعضی از اتفاقات تلخ رو باید به فال نیک گرفت و شاید این باخت باعث بشه منچستر تو بازی های بعدی با قدرت بیشتری ظاهر بشه که دقیقا همینطور هم شد.
اوایل فصل بازیکنان یونایتد بیش از حد سیتی رو دست کم گرفته بودن و اون باخت تحقیر آمیز باعث شد کمی به خودشون بیان.به نظر من الان طرفدارهای منچستر باید خوشحال باشن که اون بازی رو 6 بر 1 باختن وگرنه شاید الان صدر جدول رو نداشتن!(البته اینا نظر شخصی منه)
من سیتی برای قهرمانی خیلی کم تجربه است و مقداری طول میکشه تا شخصیت یه تیم قهرمان رو پیدا کنه!
سلام به دوستان.عیدتون مبارک!
این هم فکر کنم ترکیب تیم هست:
01. David Quintana de Gea (G)
03. Patrice Evra
05. Rio Ferdinand
06. Jonny Evans
21. Tom Cleverley
11. Ryan Giggs
16. Michael Carrick
18. Ashley Young
25. Antonio Valencia
19. Danny Welbeck
10. Wayne Rooney
1-0 بردیم اختلاف رو سه امتیاز کردیم تبریک به همه بر و بچ من یو
فرگوسن:
بازگشت اوون قهرماني ما را تسهيل ميکند
سر الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس گفت: بازگشت مايکل اوون مهاجم مصدوم تيم مي تواند ما را در کسب قهرماني دوباره کمک کند.
به نقل از شبکه الدوری و الکاس قطر، فرگوسن در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد انگلیس گفت: اگر در اندیشه بازیکنی باشیم که در هر زمان آماده به ثمر رساندن گل های مهم باشد آیا مهم تر از مایکل اوون پیدا می شود؟
وی اضافه کرد: همه اعضای تیم با گرمی او را می پذیرند هرچند برای چند بازی باقیمانده آخر فصل.
فرگوسن اظهار داشت: اوون باید خیلی زودتر به میدان باز می گشت ولی مصدومیت او در تمرینات شدت یافت.
وی گفت: اوون دو هفته پیش به تمرینات بازگشت ولی به دلیل زیاده روی در تمرینات، مصدومیتش شدت یافت ولی او باید این هفته به تیم ملحق شود.
اوون 32 ساله که پنج ماه به دلیل مصدومیت از میادین فوتبال کناره گرفته بود، خود را برای بازگشت آماده می کند.
به رغم اینکه اوون به طور کامل آماده حضور در میدان نیست ولی فرگوسن معتقد است او می تواند در هفت هفته باقی مانده فصل، عضوی موثر در تیم باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)