ديشب معجزه شده بود من طرح طلايي 2 مگ دارم براي اولين بار ديشب تا صبح با سرعت 216 ثابت دانلود كردم
حجم رو كم كردن صبح دوباره بهم برگردوندن
ذوق مرگ شده بودم نزديك 4 كيگ دانلود كرده بودم
لينكام تموم شده بود وگرنه بيشتر هم گرفته بودم
ديشب معجزه شده بود من طرح طلايي 2 مگ دارم براي اولين بار ديشب تا صبح با سرعت 216 ثابت دانلود كردم
حجم رو كم كردن صبح دوباره بهم برگردوندن
ذوق مرگ شده بودم نزديك 4 كيگ دانلود كرده بودم
لينكام تموم شده بود وگرنه بيشتر هم گرفته بودم
دوستان طرح بعثتم دیگه کم کم داره تموم میشه. میتونم طرح دیگه ای انتخاب کنم مث طرح 11 یا 12 رو یا فقط باید شارژ کنم؟
سلام
دوستان این رایگان شبانه دقیقا مال کدوم یکی از طرح هاست ؟
اول باید این طرحت رو تخلیه کنی و سپس طرح جدید بگیری.
یعنی چی؟ من الان یه ماه دیگه مهلت دارم ولی شارژم تا اون موقع حتما تموم میشه. بعد تموم شدن حجم ترافیکم میتونم طرح جدید بگیرم یا حتما باید مهلت زمانیش تموم بشه؟
من دیروز به 2020 زنگ زدم گفت یه طرح 1مگ و یه طرح 256 کیلو بیت داره که شبانه رایگان دارند ماهی 4گیگ قیمت 13-14 تومان
حاجی کاش میشد از من زودتر بگیری به من هم بگی که راضی هستی یا نه ؟ من احتمالا بعد از 13 بگیریم
زمانی باید تموم بشه !
ازما گفتن بود به اینا اعتمادی نیست ... خیلیا بودن اینطوری سوال کردن و بعد یه چیز دیگه شده![]()
طرح بعثتم. دزدی ک شاخ و دم نداره. زنگیدم2020 و 2828 با کما پررویی میگه 12-7 رو کردیم 1-7 میگم چرا؟ :بمن مربوط نیست. :دزدیه. برو شکایت کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ب مخابرات مرکزی و 135 : موقع پول دادن 12-7 بود میگه مگه بمن پول دادی و............. سرتونو بدرد نیارم. سالی ک زوره 13 ماهه.
Last edited by AliTavakoli7; 27-03-2013 at 09:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)