تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 171 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وقتی میخوام بازی هایی مثل call of duty balck ops یا gta بازی کنم بعد از یه مدتلپ تاپ خیلی داغ میشه و یه دفه وسط بازی خاموش میشه
    الان حتی میخوام counter strike 2012 رو هم بازی کنم همین شکلی میشه! ولی خوب مثلا pes رو خیلی راحت بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد
    برای خاموش نشدن همه نوع لپتاپ در حین انجام کار، از تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " استفاده کنید.
    Last edited by Reza_Sadeghi; 13-03-2013 at 16:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

...............................
    Last edited by tere; 13-03-2013 at 16:28.

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من لپ تاپ dell inspiron N5110 دارم و چند وقته که یه مشکلی برام پیش اومده
    وقتی میخوام بازی هایی مثل call of duty balck ops یا gta بازی کنم بعد از یه مدتلپ تاپ خیلی داغ میشه و یه دفه وسط بازی خاموش میشه
    الان حتی میخوام counter strike 2012 رو هم بازی کنم همین شکلی میشه! ولی خوب مثلا pes رو خیلی راحت بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد
    لطفا راهنماییم کنید
    با تشکر
    سیستم خنک کننده خوبی واسه این لپ تاپ طراحی نشده برای همین تو بازیهای سنگین بیش از حد داغ میکنه و لپ تاپ خاموش میشه.

بهتره از یه کول پد خوب استفاده کنید که اینم تاثیر زیادی نداره. بهتره همین بازیهای سبک مثل PES‌ رو روی لپ تاپ اجرا کنید دیگه بیشتر از این ممکنه داغ بشه و به قطعات آسیب بزنه!

2 تا سئوال دارم :
    در قسمت درایورهای Dell برای مدل Dell 5110 در بخش CPU یک فایل هست با نام "Intel Turbo Boost Technology Monitor Software Application" که من نمی دونم دقیقا کارایی اش چیه؟
    می شه حدس زد که مرتبط به CPU هست اما دقیقا نمی دونم چه کار می کنه؟
    بعد از اینکه نصب کردم و سیستم Restart شد یک پنجره بالای Taskbar مرتبط به این نرم افزار باز شد و یک آیکون به شکل یک برگ سبز با نام Energy Saver و کنار اش نمودار آبی رنگی که به سمت بالا پایین مدام نوسان داره.
    Turbo هم البته می دونیم که به معنی سریع، سرعت هست.
    احتمالا برای Overclocking روی CPU مورد استفاده است؟
    سئوال 1- در مورد این فایل درخواست راهنمایی دارم.

سئوال 2- CPU در این مدل Dell Inspiron 5110 همونطور که می دونید Core i5 و Core i7 هست.
    ممکنه بفرمایید Core i5 چند هسته ای و Core i7 چند هسته ای است؟
    اینکه هر CPU چند هسته ای است رو میشه از همین Tab با عنوان Preformance در Task Manager ویندوز تشخیص داد؟
    در این صورت برای Core i7 تعداد 8 هسته است. برای Core i5 چطور؟
    در مورد سوال اول اطلاعات زیادی ندارم ولی بررسی میکنم اگه فهمیدم به این پست اضافه میکنم.

اما در مورد سوال دوم باید بگم که core i5 دو هسته و core i7 چهار هسته داره ولی به خاطر استفاده از تکنولوژی Hyper Threading در این CPU ها
    هر هسته در این پردازنده ها میتواند دو فرمان همزمان را اجرا کند که در پردازنده های عادی هر هسته فقط یک فرمان را میتواند اجرا کند.بنابراین از دید
    سیستم عامل پردازنده core i7 هشت هسته ای و core i5 چهار هسته ای هست که تو task manager هم میتونید تعداد پردازش هارو ببنید.

با نرم افزار CPU-Z هم میتونید اطلاعات دقیق تری از تعداد هسته ها و Thread های هر پردازنده به دست بیارید.

4. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سیستم خنک کننده خوبی واسه این لپ تاپ طراحی نشده برای همین تو بازیهای سنگین بیش از حد داغ میکنه و لپ تاپ خاموش میشه.

بهتره از یه کول پد خوب استفاده کنید که اینم تاثیر زیادی نداره. بهتره همین بازیهای سبک مثل PES‌ رو روی لپ تاپ اجرا کنید دیگه بیشتر از این ممکنه داغ بشه و به قطعات آسیب بزنه!

در مورد سوال اول اطلاعات زیادی ندارم ولی بررسی میکنم اگه فهمیدم به این پست اضافه میکنم.

اما در مورد سوال دوم باید بگم که core i5 دو هسته و core i7 چهار هسته داره ولی به خاطر استفاده از تکنولوژی Hyper Threading در این CPU ها
    هر هسته در این پردازنده ها میتواند دو فرمان همزمان را اجرا کند که در پردازنده های عادی هر هسته فقط یک فرمان را میتواند اجرا کند.بنابراین از دید
    سیستم عامل پردازنده core i7 هشت هسته ای و core i5 چهار هسته ای هست که تو task manager هم میتونید تعداد پردازش هارو ببنید.

با نرم افزار CPU-Z هم میتونید اطلاعات دقیق تری از تعداد هسته ها و Thread های هر پردازنده به دست بیارید.
    اگه از روشی که اون بالا گفتن استفاده کنم بازم قطعات آسیب میبینه؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه از روشی که اون بالا گفتن استفاده کنم بازم قطعات آسیب میبینه؟
    راستش من اون روش رو تست نکردم ولی الان خودنم فک کنم راه حل خوبی باشه... شما اون کار ها رو بکنید و یه کول پد خوب هم بخرید انشالا که جوابگو باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی من می خواستم بدونم کسانی که مدل N2250 را دارند ازش راضی هستند در مورد مدل 5110 خیلی ها ناراضی بودن ممنون می شم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بالاخره نفهمیدیم ویندوز 8 رو میتونیم رو این مدل بریزیم یا نه...؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بالاخره نفهمیدیم ویندوز 8 رو میتونیم رو این مدل بریزیم یا نه...؟؟؟؟؟؟؟
    بله میتونین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درایورهای Win8 رو تو سایتش گذاشته. برای شناسایی کامل قطعات میتونید آخرین درایورها رو دانلود کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه کول پد برای لپ تاپم بخرم
    چه مارکی خوب هستش؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه کول پد برای لپ تاپم بخرم
    چه مارکی خوب هستش؟
    فرق چندانی ندارند ولی خودم از DEEP COOL استفاده میکنن. سعی کن مارکهای متفرقه استفاده نکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •