برای خاموش نشدن همه نوع لپتاپ در حین انجام کار، از تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " استفاده کنید.
برای خاموش نشدن همه نوع لپتاپ در حین انجام کار، از تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " استفاده کنید.
Last edited by Reza_Sadeghi; 13-03-2013 at 16:22.
...............................
Last edited by tere; 13-03-2013 at 16:28.
سیستم خنک کننده خوبی واسه این لپ تاپ طراحی نشده برای همین تو بازیهای سنگین بیش از حد داغ میکنه و لپ تاپ خاموش میشه.
بهتره از یه کول پد خوب استفاده کنید که اینم تاثیر زیادی نداره. بهتره همین بازیهای سبک مثل PES رو روی لپ تاپ اجرا کنید دیگه بیشتر از این ممکنه داغ بشه و به قطعات آسیب بزنه!
در مورد سوال اول اطلاعات زیادی ندارم ولی بررسی میکنم اگه فهمیدم به این پست اضافه میکنم.
اما در مورد سوال دوم باید بگم که core i5 دو هسته و core i7 چهار هسته داره ولی به خاطر استفاده از تکنولوژی Hyper Threading در این CPU ها
هر هسته در این پردازنده ها میتواند دو فرمان همزمان را اجرا کند که در پردازنده های عادی هر هسته فقط یک فرمان را میتواند اجرا کند.بنابراین از دید
سیستم عامل پردازنده core i7 هشت هسته ای و core i5 چهار هسته ای هست که تو task manager هم میتونید تعداد پردازش هارو ببنید.
با نرم افزار CPU-Z هم میتونید اطلاعات دقیق تری از تعداد هسته ها و Thread های هر پردازنده به دست بیارید.
اگه از روشی که اون بالا گفتن استفاده کنم بازم قطعات آسیب میبینه؟
راستش من اون روش رو تست نکردم ولی الان خودنم فک کنم راه حل خوبی باشه... شما اون کار ها رو بکنید و یه کول پد خوب هم بخرید انشالا که جوابگو باشه.
سلام به دوستان گرامی من می خواستم بدونم کسانی که مدل N2250 را دارند ازش راضی هستند در مورد مدل 5110 خیلی ها ناراضی بودن ممنون می شم راهنمایی کنید![]()
بالاخره نفهمیدیم ویندوز 8 رو میتونیم رو این مدل بریزیم یا نه...؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درایورهای Win8 رو تو سایتش گذاشته. برای شناسایی کامل قطعات میتونید آخرین درایورها رو دانلود کنید.
سلام
من میخواستم یه کول پد برای لپ تاپم بخرم
چه مارکی خوب هستش؟
فرق چندانی ندارند ولی خودم از DEEP COOL استفاده میکنن. سعی کن مارکهای متفرقه استفاده نکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)