تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 314 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام
    باید داخل فریزر گزاشته بشه؟ آخه فروشنده خودش هم دقیق نمی دونست چی به چیه
    گفت 3 ساعت داخل فریزر باشه 3 ماه کار می کنه
    اگه بخواهم این کول پد کامل زیر لپ تاپ رو بپوشه اندازه ی 3 سانت کوچیکتره
    اندازه ی بزرگترش هم هست؟
    نه دوست عزیز نیازی نیست شما همیشه این کار رو انجام بدین....
    فقط موقعی که احساس می کنین دانه های کریستال به اندازه کافی حالت جامد خودشون رو ندارن....
    مزخرف گفته....
    وای دوست عزیز مگه لباس که باید کاملا بپوشونه....
    انذازه کاملا مناسب نوت بوک هست و اگر هم از گوشه کمی بیرون می زنه اصلا مهم نیست به دلیل این که اصلا طرفین دستگاه گرمایی نداره که نیاز به جذب شدن داشته باشه....

2. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

انذازه کاملا مناسب نوت بوک هست و اگر هم از گوشه کمی بیرون می زنه اصلا مهم نیست به دلیل این که اصلا طرفین دستگاه گرمایی نداره که نیاز به جذب شدن داشته باشه....
    بر عکس
    اتفاقا سرف سمت چپ دستگاه (طرفی که فن داره) خیلی داغ هست اگه قرار باشه که این کول پد حرارت رو جذب کنه پس همون طرف رو باید کامل بگیره اگر هم یکم بیاریم کول رو به همون سمت یعنی سمت راست دستگاه 3 سانت خالی بشه در هنگام تایپ کمی لنگ میزنه که باعث میشه به هارد صدمه بزنه
    در هر حال ممنون از شما

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بر عکس
    اتفاقا سرف سمت چپ دستگاه (طرفی که فن داره) خیلی داغ هست اگه قرار باشه که این کول پد حرارت رو جذب کنه پس همون طرف رو باید کامل بگیره اگر هم یکم بیاریم کول رو به همون سمت یعنی سمت راست دستگاه 3 سانت خالی بشه در هنگام تایپ کمی لنگ میزنه که باعث میشه به هارد صدمه بزنه
    در هر حال ممنون از شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

1

سلام دوستان!! چند روز پیش رفتم 6090 بخرم گفتن ک دیگه تولید نمیشه...منظورشونو نفهمیدم...یعنی دیگه تو بازار گیر نمیاد؟؟
    یه سوال دیگه:اگه فرض کنیم رم 6090 6 گیگ باشه کاردش مثل 6080 میشه؟منظورم اینه که کیفیت و کارکرد 6080 مثل 6090 هست یا نه؟؟یعنی اگه بلو ری نخوایم میشه بجای 6090 6080 خرید؟
    اگه میشه جواب سوالمو بدین...خیلی خیلی ممنون میشم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

بر عکس
    در هر حال ممنون از شما
    دوست عزیز طرفین دستگاه فقط طرف راست درست نزدیک فن نیست....
    شما می تونین پد رو طوری قرار بدین که کامل سمت چپ دستگاه رو پوشش بده و کمی از طرف راست بیرون بزنه....
    مشکلی هم برای تایپ ایجاد نمی کنه.....
    من که 7 ماه دارم تاحالا مشکلی نداشتم شما که هیچ...یک هزارم من هم تایپ نمی کنی....
    دوست عزیز لطفا اگه در مورد چیزی اطلاعات نداری الکی تز نده....
    چطور ممکن به هارد صدمه بزنه مگه دارین تو Bus یا تو قطار استفاده می کنین....
    ضمنا Hp Hard Protection به همین دلیل طراحی شده تا اگه زمانی دستگاه دچار تکان خیلی شدید شد بتونه با از کار انداختن هارد جلوی از بین رفتن اطلاعات رو بگیره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    6100 فک کنم فقط اسم یه سری باشه.(البته مطمئن نیستم) چون توسایت hp زده بود که 6100 series . اگه غیر از اینه شما بگین
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز به هیج عنوان عادی نیست و نوت بوک شما مشکل داره....
    نیازی هم به گارانتی نیست ....
    ببرین همون جایی که خریدین و بندازین جلوی فروشنده....
    باید عوض کنه و یکی دیگه بهتون بده....

بالای دکمه های f4 , f3 رو که فشار میدم کیبورد یکم میره تو در اصطلاح flex شده . اما سمت راست دستگاه فیکسه . اصلا برا شما اینجوری نیست ؟ می خوام الکی نرم پیشش
    Last edited by nima_negmis; 08-08-2011 at 02:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اضافه کنم که این بالا اومدگی که میگم خیلی کوچیکه . حتی بعضی وقتا احساس می کنم خطای دید باشه . واقعا شک میکنم . برا همین خواستم از شما ها هم بپرسم . اخه راستش الکی دوست ندارم رو کالایی که خریدم جلو فروشنده عیب الکی بذارم .
    اما فلکس بودن سمت چپش دیگه واضحه . وقتی دکمه های f و عددهای سمت چپ رو می زنم صفحه زیر دکمه ها هم کمی پایین میره. در صورتی که سمت راست اینجوری نیست .خواهشن دوستا هم یه امتحانی بکنن به من بگن عادیه یا مشکل داره؟ یا اگه مشکل داره چه قدر جدیه ؟ اصلا ارزش پیگیر شدن داره یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد این کول پد ها چیه؟:

من یکی گرفتم 30 تومن ولی نمی دونم چطوری باید استفاده کنم روی خودش نوشته 3 تا 8 ساعت به طور مداوم کار مکی نه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم
    راستی این که من گرفتم یکم برای 6080 کوچیکه اندازه ی 6080 هم گیر میاد؟
    ممنون
    این نوع کول پد از لحاظ کاهش دما در مقایسه با فن دارها چگونه هستن ؟
    بهترن یا نه ؟
    میانگین دما با این نوع کول پد و بدون آن را لطفا قرار دهید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام
    من یه فیلم 3 بعدی دانلود کردم می خواستم ببینم اگه عینک مخصوص تلویزیون های سه بعدی رو بگیرم می تونم فیلم رو روی لپ تاپ به صورت سه بعدی ببینم چون همین طوری که با نرم افزار پاور دی وی دی فیلم رو پخش می کنم دوتا تصویر کنار هم با هم پخش می شه و وقتی گذینه ی 3D رو فعال می کنم تبدیل به یه تصویر می شه ولی تاره

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •