اینا که قدیمیه یه بازی جدید 3d اومده عالیه فقط بدیش اینه تریال هست و اینترنت پر سرعت میخواد.مئ که دو مگ دارم مشکل دارم
اینا که قدیمیه یه بازی جدید 3d اومده عالیه فقط بدیش اینه تریال هست و اینترنت پر سرعت میخواد.مئ که دو مگ دارم مشکل دارم
امان از اینترنته آشغالمون![]()
برادر من چیچیو قدیمیه. برو تاریخ رونماییش رو ببین .
اسم اون سه بعدیه چیه ؟ چرا من ندارمش
Last edited by saeeiid; 22-02-2012 at 22:17.
این فوتبال که مال 2 تا سه هفته پیشه.پشتیبانی درست و حسابی هم نداره چون آنلاینه.من که درست نمیتونم ازش استفاده کنم.فقط این مدل مو مال 1 هفته پیشه.واسه همین میگم ینا قدیمیه شما ندارین این سه بعدی رو نمیدونم چرا.واسه همین شما فکر می کنی اینا جدیده.میخوای لیست جدید هارو واستون بنویسم
سلام به همگی
خواهشا تلویزیون های زیر را در از نظر کیفیت تصویر دو حالت دو بعدی و سه بعدی مرتب نمایید
سونی EX720 شارپ LE 830 ال جی LX6500, LW 5700 , lw 6500
در ضمن از نظر کیفیت تصویر تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by wareshteam; 23-02-2012 at 08:18.
مهدی جون یعنی اینقدر تند تند app میاد رو این تی وی ها که 2 هفته قدیمی محسوب میشه؟![]()
آقا این مدل کیفیتش چطوره؟
LED سه بعدی 42 اینچ 42LW45000 -- - LG
راستی تی وی های سه بعدی برنامه های معمولی رو چجوری نشون میدن؟
آیا بدون عینک تصویر واضحه هست یا نه؟
والله هفته ای دو تا 3 تا app رو شاخشه
اسم اون بازی سه بعدیه چیه؟
من پیداش نکردم
تو قسمت بازی هاست؟
سلام دوست من
از نظر کیفیت دوتا مطلب هست
1 کیفیت تلویزیون چطوره
2 کیفیت فیلم فیلم یا دیتایی که به تلویزیون میرسه چطوره
این تلویزیونها کیفیت تصویر فوق العاده خوبی دارن به شرط این که فیلم خوبی برای نمایش بهشون برسونین
شما وقتی اون فیلمی که میبینین کیفیت فول اچ دی داشته باشه این تلویزیون هم قدرتشو نشون میده .پس یعنی این نمایشگر ها توان نمایش بهترینها رو دارن
در مورد 3 بعدی اگه شما هر فیلمی رو چه معمولی و چه سه بعدی رو به طور معمولی تماشا کنین نیازی به عینک ندارین و همون کیفیت اصلی رو میبینین اما اگه فیلمهای معمولی رو بخاین به صورت سه بعدی تماشا کنین چندان چنگی به دل نمیزنه مگر در موارد جزعی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)