فایلهای دامپ رو آپلود کن .
فایلهای دامپ رو آپلود کن .
دوستان این مشکل من رو هم بررسی میکنید داره دیوونم میکنه این blue screen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------ درایور کارت گرافیکت رو از لینک زیر آپدیت کن(با فیلتر شکن برو ) :
-------درایور Intel Matrix Storage Manager رو از لینک زیر آپدیت کن(تشخیص اتوماتیک درایور) :
یا اگه جاوا نداری از این لینک :
------ در ادامه هم از Device manager چک کن که هیچ درایوری علامت تعجب و سئوال نداشته باشه . اگه علامت تعجب یا سوال روی درایوری بود به این روش عمل کن :
در Device manager روی گزینهPCI Simple Comunications Controller مربوط به اون درایور کلیک راست کن و properties رو انتخاب و از سربرگ Details هم از پنجره پایین مقادیر زیر رو به خاطر بسپار :
DEV و VEN (مقدار CC رو نیاز نداری )
(بعنوان مثـــــــال :
& PCI\VEN_1093&DEV_70B8
مقدار VEN : 1093 هست و مقدار DEV : 70B8 هست )
بعدش برو توی این سایت :
و در کادرDevice Search (یا Vender search ) کدهای رو که مربوط بهPCI Simple Comunications Controller بود رو اینجا وارد کن و پس از سرچ زدن میتونی بفهمی کدوم یک از دیوایس هات هنوز توسط ویندوز شناسایی نشدن بعنوان مثال نتیجه حاصل از جستجو میتونه اینتطور باشه :
بعد هم از سایت رسمی مربوط به همون دیوایس درایور مربوطه رو دانلود و نصب کن .
Last edited by mosayeb.heydari; 30-05-2013 at 07:35.
سلام
ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش الان یه چند وقتیه BSOD میده ...اونم نه وقتی که کار مهمی انجام میدم ...مثلا من بازیهای سنگین میکنم مثل ghost recon اول فکر کردم دلیلش بازی باشه ولی این اتفاق وقتی میفته که من مثلا تو اینترتم یا اصلا کاری نمیکنم... بعضی وقتا که لپتاپو روشن میکنم یا به لوگین مرسه هنگ میکنه(فقط باید پاورو بگیرم خاموش بشه) یا جتی قبلش و باید چند بار ریست کنم تا از این وضعیت در بیاد...یعنی اول صفحه آبی رو چند بار دیدم ..بعد چند روز سیستم هنگ میکنه نمیدونم به هم ربط داره یا نه ...مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری به نظر شما
فایل Minidump و مشخصات سیستم : لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با آوست یا آویرا( اگه کسپر یا نود داری پاکشون کن ) سیستم رو موقع بوت شدن اسکن کامل بزن .
2- مدل کارت شبکه وایرلست Atheros هست که معمولاً روی HP ها نصب میشه .
درایور کارت شبکه وایرلست درست نصب نشده . میتونی از خود سایت HP دانلودش کنی به این آدرس :
و یا اگه مدلشو میدونی از سایت رسمی خود Atheros به نشانی زیر دانلود و نصبش کن :
البته اگه از آپدیت اتوماتیک ویندوز هم استفاده کنی فکر می کنم پیداش کنه. برای این منظور از دیوایس منیجر روی اسم کامپیوترت کلیک راست کن و بعد هم گزینه scan for hardware changes رو انتخاب کن . بقیش کار خود ویندوزه .
3- درایور کارت گرافیکت رو هم از سایت رسمی HP مخصوص سون 64 بیتی دانلود و آپدیت کن . Directx رو هم آپدیت کن .
4- توی Device manager هم چک کن که هیچ درایوری علامت تعجب نداشته باشه .
Last edited by mosayeb.heydari; 02-06-2013 at 14:52.
سلام.
دوستان من وقتی مودمم رو روشن میکنم بعد از چند دقیقه کار مشکل بلو اسکرین پیش میاد ، اگه قبل از بالا اومدن ویندوز مودم رو روشن کنم بعد از بالا اومدن ویندوز باز همین مشکل پیش میاد برای همین من صبر میکنم سیستم بالا بیاد بعد مودم رو روشن میکنم و در این حالت هم باز میرم تو مرورگر سیستم ریستارت میشه. من از پورت usb استفاده میکنم چون پورت شبکه به ap وصله.
رو xp,7.8 هم همین مشکل پیش میاد. رم رو هم چند بار جا به جا کردم ولی باز همینجوریه.
مشخصات:
ASUS P5 KPL/1600
vga: GF 210
RAM: 2g DDR2 البته 2 تا 1 از مارک های مختلف
CPU: E5700
مودم هم : TP-Link 8817
نرم افزاری بنام TopLang Internet Lock (نرم افزار محدود کردن و قفل گذاری اینترنت هست ) قبلا روی سیستمت داشتی ؟؟؟!!!! یه نگاه به این سایت بنداز :
اگه این نرم افزارو قبلا داشتی علت بروز خطا یکی از درایور های این نرم افزاره بنام InetLock.sys پس :
توی قسمت استارت تایپ کن regedit تا به تنظیمات رجیستری وارد بشی . فولدر HKEY_LOCAL_MACHINE رو باز کن . بعدش هم به ترتیب فولدرهای زیر رو باز کن :
"Software" folder ==> "Microsoft" folder==> "Windows" folder ==> "Currentversion" folder.
بعد هم روی فولدر run کلیک کن . دنبال فایلی بنام InetLock.sys بگرد. پیداش کردی پاکش کن .
اگه با اینکار درست نشد نرم افزار Advanced system optimizer رو از سافت گذر دانلود کن . سیستمت رو باهاش بهینه سازی کن .
Last edited by mosayeb.heydari; 03-06-2013 at 16:25.
اره این نرم افزار رو نصب دارم.
اگه این فایل رو پاک کنم برنامه internet lock از کار میفته؟؟
در هر صورت مجبورم پاک کنم.
برم پاک کنم ببینم جواب میده.
ویرایش: تو این مسیر گشتم ولی چنین فایلی وجود نداشت.
دارم میرم با برنامه امتحان کنم.
Last edited by Reza kheyri1373; 03-06-2013 at 21:08.
بله از کار میفته . در هر صورت باید به یه نحوی این درایور ( InetLock.sys) رو پاک کنی . اول از همه کلا نرم افزار رو uninstall کن بعدش هم حتما فولدری که برنامه رو داخلش نصب کردی رو پاک کن .
با برنامه ccleaner هم میتونی رجیستری رو اسکن و چک کنی .قدرت این نرم افزار در بهینه سازی رجیستری و پاک کردن فایلهای اضافی از Advanced system optimizer بهتره .
بعضی نرم افزارها هم هستند که کارشون فقط اینه که درایورها و فایلهای خراب که در رجیستری و ویندوز هستند رو پاک میکنند مثه :
RegZooka
(نرم افزار خیلی خوبیم هست . اتفاقا یکی از قابلیتهاش برطرف کردن صفحه آبیه )
اونا رو هم یه امتحانی بکن .
Last edited by mosayeb.heydari; 03-06-2013 at 22:28.
ویندوز من 8 64هستش قبلآ که ویندوزم 7بودبعد 2.3روز از نصب بلو اسکرین شروع میشد و سیستم بالا نمیومد.8نصب کردم هرز گاهی بلو اسکرین میده.فکر میکنم این مشکل بعد پاک کردن یه نرم افزار اینترنت سکوریتی شرو شد
لینک دانلود مشخصات و report
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)