منم امير هستم!(كي از من پرسيد!)
منم امير هستم!(كي از من پرسيد!)
خوش وقتم امیر جان![]()
بله درست گفتید.میتونی منو جواد صدا کنی.ممنون از شما امید جان.از شما هم ممنون امیر جان بابت رمز ها.
اشکال نداره با هم آشنا میشیم.منم امير هستم!(كي از من پرسيد!)
لینک داستان که امروز پیدا کردم.
بچه ها میخواستم چند تا از رمز های ساب زیرو رو بنویسید بجز فاتالیتی ها و سه رمز رو یخ حرکت کردن،یخ پرت کردن و مجسمه ی یخی شو به جا بزاره.اگه سریع تر بزارید ممنون میشم.البته اگه بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای چه نسخه ایو میخوای؟
همشون اینه:
ice ball: پایین - جلو+A
لیز خوردن رو یخ: عقب-جلو+B
مجسمه ی یخی:پایین -عقب+X
البته تو این جدیده دیگه مجسمه درست نمیکنه خودشو یخ میکنه بعد کسی بهش ضربه بزنه طرف مقابل یخ میزنه و ساب زیرو از پشت با شمشیر یخیش بهش ضربه میزنه
راستی تو این جدیده یه حرکت هم میزنه که مثل نوب سایبوت تو mk3 ،از اون ور طرف ضاهر میشه
یکی دیگه هم هست که یه قالب یخ بالای سر طرف درست میکنه بعد قالب میوفته رو سر طرف.اینم عکسش:
![]()
Last edited by aha2012; 19-08-2010 at 00:39.
سلام
این دو تا لینک اندینگ های mk4 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اره منظورم همین 2011 هست که دومین تریلرش رو میخوام
این سایت هم رفتم ولی نتونستم تریلر رو پیدا کنم
اگه میشه خودت لینک رو بزار
من توی نسخه deceotion نفهمیدم چجوری این شخصیت ها رو Unlocked کنیم.میشه توضیح بدید.
این عکس که مربوط به Mortal Kombat VS DC .....یکی دیگه هم هست که یه قالب یخ بالای سر طرف درست میکنه بعد قالب میوفته رو سر طرف.اینم عکسش:
![]()
شما همین نسخه PC رو داری استفاده میکنی؟!من توی نسخه deceotion نفهمیدم چجوری این شخصیت ها رو Unlocked کنیم.میشه توضیح بدید.
بازی برای اجرا مشکلی نداشت؟!...راحت اجرا شد؟!
تو همین سایت هست دیگه.سایت که باز شد اسکرول کن بیا پایین توش یه ویدئو هست همینه دیگه.تریلر دومی هم منتشر نشده.فقط همینه که توش سه دست مورتال میزنندنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت لباس شخصیتهاست یا خودشون؟آخه من این نسخه رو تو psp بازی کردم و همه ی شخصیت ها باز بود ولی برای اینکه لباس دومشون باز بشه با اون پسر بچه باید امتیاز جمع کنی بعد بری قبرهارو باز کنی.همیننوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اون فیلم مورتال رو لینکش رو نیافتی؟همون Rebirth.من پیداش نکردم.اگه پیدا کرد کسی لطفا اینجا بذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)