معمولا خط که میکشن رو قیمت قبلی یعنی میخوان ارزونتر بدن![]()
معمولا خط که میکشن رو قیمت قبلی یعنی میخوان ارزونتر بدن![]()
سلام دوستان
من 1 سر رفتم فروشگاه ال دیجیتال گفت 3 تا سفارش دادم فق یکی برام فرستادن بعدش بدون گارانتی بود گفت 10 مین قبل از اینکه بیای فروختمش فاکتور هم نشونم داد 960.
گفت فردا یا پس فردا دوباره برام میرسه.
گفتم از لحاظ ظاهری چطور بود گفت من خوشم نیومد زیاد جالب نبود اونقدری ک تو عکس خوشکل نیست
سلام
من امروز پایتخت بودم یکی از مغازه ها 1150 اورده.
من که از ظاهرش خیلی خوشم اومد از اس 1 هم با کیفیت تر به نظر میومد![]()
برا من هم زیاد پیش اومده این مورد
مثلا x10 که تو عکس میدیدم زیاد جالب نبود قیافش ولی از نزدیک که دیدمش باحال بود
یا مثلا xperya arc که تو عکس دیدم خیلی زیبا بود ولی از نزدیک که گرفتم دستم چنگی به دل نمیزد مخصوصا پشتش
iphone 4 هم از نزدیک قشنگتره تا تو عکسش.ولی من از اون دکمه فرو رفته که عکس مربع روش داره خوشم نمیاد یه جورایی به دلم نمیچسبه.البته بگم این نظر شخصی منه و خیلیها هم این گوشی رو میپرستن.
با htc desire hd هم این داستان رو داشتم
در کل گوشی رو تا از نزدیک نبینی لمسش نکنی و باهاش کار نکنی به طور کامل نمیتونی بگی که از گوشی خوشت میاد یا نه
در مورد گالکسی اس 2 باید بگم که تو عکسش خیلی قیافه قشنگی نداره ولی قیافش مثل قیافه گوشیهایی با دیزاین خاص و کلاسیک هستش.برای منی که قیافه گوشی زیاد برام مهم نیست فرقی نمیکنه که دیزاین گوشی چجوری باشه ولی برای کسایی که خیلی به قیافه اهمیت میدن ممکنه انتخاب این گوشی از لحاظ شکل ظاهر براشون سخت باشه.
بالاخره هر کس سلیقه خودشو تو انتخاب گوشی داره و باید بیاد پیش خودش سبک سنگین کنه که ایا گوشی انتخابیش نیازهایی رو که مورد نظرش هست چه از نظر زیبایی و چه از نظر قدرت داره یا نه و بر طبق اون گوشی مورد علاقشو بگیره.
ممنون و موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 11-06-2011 at 20:24.
اینم اولین عکس از galaxy S3 با صفحه 4.5 اینچی انعطاف پذیر
![]()
دوستان سلام من تازه رسيدم درمورد گوشى گالكسى اس تو اول بگم من گالكسى اس ا هم داشتم ديروز فروختم به يكى از دوستان ازنظر كلى گوشى
اس تو به نظر من اين گوشى فوق عالى كامل زيبا پيشرفت! خوب ميگن باطريش گرم مى كند اگر بااس١ كاركرده باشيد وقتى حدود يك ساعت با آن فيلم
مى بينيد كمى گرما درقسمت درب باطرى گوشى احساس مى كنيد من حدود يكساعت هست كه باگوشى اس تو كليپ ديدم فيلم بردارى كردم ولى گرماى
كه قابل گفتن باشه احساس نكردم وبه جرعت مى گم درمقايس با اس ١ كمتر بوددرمورد دوربين اس تو بايستى بگم با گوشيهاى زيادى كاركردم ولى دوربينى
به كاملى اس تو ازنظر منو تنظيمات نديدم واقعآ منوتنظيمات دوربين اين گوشى كامله باآن فيلم بردارى كردم درحالت ٧٢٠ نه لكى نه پيكسل شدن بعد روى
فول hd. فيلم بردارى كردم بازهم مشكلى نديدم نور صفحه راتاآخرزيادكردم وتو قسمتهاى خاكسترى نگاه كردم من چيزى متوجه نشدم رام آنKE7هست
درمورد گرم كردن گوشى اين رااضافه كنم تمام گوشيها درزمان استفاده ياشارژ چون باطرى بار الكتريكى خود را تخليه يا ذخيره مى كند گرما توليد مى شود
البته هرچه حجم استفاده شما بالاترباشد باطرى سريع تر بارخودراتخليه مى كند طبيعى گرما بيشتر است ويا دقت كرده باشيد هنگام شارژباطرى هرچه باطرى شارژكمترى داشته باشد گرماى آن را بيشتر احساس مى كنيد وهرچه بيشتر شارژداشته باشد گرماى آن را كمترالبته اين مطلب را گفتم ياداورى
كنم گرماى باطرى به خصوص درگوشيهاى جديدتاحدى طبيعى الان من گوشى اتريكس را زمانى كه شارژآن كاملن خالى وقتى كه شارژمى كنم گرما كاملن
مشهوده ويا زمانى كه مدت زيادى با آن كارمى كنم گرم مى شود البته من تازه چندساعت هست با گوشى شروع به كاركردم وهنوز بايستى كمى بيشتركار
كنم تابادقت بيشترى نظر بدهم واگر مطلبى هست كه من بايستى بدانم عنوان كنيد من درخدمت دوستان هستم
سلام دوست عزیز
به نظر شما این گوشی از عکسهای خودش تو وب قشنگتره یا نه؟
نظر شما چیه در مورد دیزاینش وقتی دستتون میگیرید تو دست راحت هستش یا نه؟
سرعت بالا اومدن گوشی چجوری بود؟
در مورد تست لکه زرد باید نور رو حداقل بزارید.یه صفحه خاکستری بیارید بعد برید یه جای تاریک و سمت چپ و پایین گوشی رو به دقت و از فاصله نزدیک نگاه کنید.
ممنون و موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 11-06-2011 at 23:03.
دوستان سلام اول خدمت آن دست از دوستان که ریویودرست وحسابی ازگوشی می خواهندبگم شرمندم واقعآاول اینکه گفتم
کامپیوترم راارتقاع دادم وهنوز کمی کارداره دوم این گوشی دیشب آخرشب دستم رسیدوتاچندساعت پیش هنوزروشن نکرده
بودم بازهم شرمندم.ازنظرزیبای ازنظردیدمن نسبت به گوشی گالکسی اس1قشنگ ترهست البته ممکن در نگاه اول کمی فکر
شمارابه سمت اپل ببردمثل اس 1به نظرمن که باگوشیهای بزرگ زیادکارمی کنم خوش دست سبک زیبا هست علامت سامی
دربالای صفحه نمایش وپایین درب باطری هست کیفیت وضوح صفحه نمایش این گوشی عالی ازنظر سرعت هنوزآزمایش نکردم
البته می خواهم این گوشی را باگوشی اتریکس که ازنظرسرعت به نظر من عالی مقایس کنم چون این دو گوشی از قویترین
گوشیهای دوهسته ای می باشند من بیشترتاشب نیستم وشبها می رسم به کلوپ سربزنم.
دوستان عده ای هم از wi-fi گوشی نا راضی بودند
اگه کسی گرفت حتما این مورد رو هم بررسی کنه و خبرش رو به ما بده
راستی دیگه خبری از عرضه این گوشی توسط مایکروتل نشد؟؟(از این سایت ها بخرم تا 26 بدستم می رسه؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)