بله متأسفانه مثل اینکه لینک مشکل پیدا کرده رضا جان شما این رو از صفحه اول پاک کن و فقط p30day رو بزار نا مشکل این رو حل کنیم![]()
بله متأسفانه مثل اینکه لینک مشکل پیدا کرده رضا جان شما این رو از صفحه اول پاک کن و فقط p30day رو بزار نا مشکل این رو حل کنیم![]()
بچه ها این لینک مد رو گذاشتم صفحه اول آرش جان دستتون درد نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره فعلا از صفحه اول پاکش کردمبله متأسفانه مثل اینکه لینک مشکل پیدا کرده رضا جان شما این رو از صفحه اول پاک کن و فقط p30day رو بزار نا مشکل این رو حل کنیم
بچه ها برام دعا کنید بدجور گیر کردم
خوب کاری کردی که اون لینک مد رو اضافه کردی به صفحه اول حالا من به آرش گفتم هرچی سایت برای مد داره بزاره اینجا که بزاریم صفحه اول همه استفاده کنن
برای لینک هم بزارببینم چی کار میکنم چون حیفه که ورژن 1.32 رو نداشته باشیم چون الان کامل ترین ورژن همین 1.32 هست ایشالا اون رو هم درست میکنم به همین زودی ها![]()
لینک های جدید رو تا ساعتی دیگه آپلود میکنم روی چند تا سرور معتبر و قرار میدم اینجا
لینک دانلود بازی German Truck Simulator ورژن 1.32
در 5 سرور مختلف
سلام بچه ها
اول بابت حضور نداشتن ديشبم از دوستان گلم، اميد جان و رضا جان عذرخواهي ميكنم.
دوم ميخواستم بگم كه اين سايت(germantruck-forum.de) خيلي سايت باحاليه، من بيشتر مد هامو از اين جا مي گيرم.
سوم پيشنهاد مي كنم كه حتما اين سايت رو سر بزنيد ولي قبل از دانلود كردن بايد عضو سايتش بشيد.![]()
دستت درد نکنه آرش جان فقط یه مشکل اره که عکسشون رو کنارشون نداره آدم نمیفهمه چی دانلود میکنهسلام بچه ها
اول بابت حضور نداشتن ديشبم از دوستان گلم، اميد جان و رضا جان عذرخواهي ميكنم.
دوم ميخواستم بگم كه اين سايت(germantruck-forum.de) خيلي سايت باحاليه، من بيشتر مد هامو از اين جا مي گيرم.
سوم پيشنهاد مي كنم كه حتما اين سايت رو سر بزنيد ولي قبل از دانلود كردن بايد عضو سايتش بشيد.
همینطوریه؟؟؟
حامد جان واقعا ممنون خیلی زحمت کشیدی
دیگه با وجود پنج تا سرور فکرنمیکنم مشکلی داشته باشیم برای دانلود بازی![]()
سلام آرش جان خواهش میکنم این چه حرفیه عزیز
بابت سایت ممنون اگه سایت های دیگه ای هم داری بگو که بچه ها استفاده کنند چون این روزها توی این تاپیک استفاده از مد درصدش رفته بالا و همه دنبال مد های مختلف هستند که با این همه سایت مدی که ما گذاشتیم توی صفحه اول بازم دوستان رو راضی نمیکنه و بازم دنبال مد و سایت هاسی بیشتر هستند![]()
حامد جان واقعا دستت درد نکنه بابت لینک ها شرمنده کردی
بچه ها ببخشدی الان درگیرم و نمیتونم اینارو بزارم صفحه اول ولی سعی میکنم زود این کارو انجام بدم
دعا یادتون نره برام دعا کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)