لباس میج کامل میخوای مراحل کالج رو برو بعد بهت لباس رییسشون رو میدن بهترین لباسه![]()
لباس میج کامل میخوای مراحل کالج رو برو بعد بهت لباس رییسشون رو میدن بهترین لباسه![]()
قبلیرو گرفتم حالا برای این چیکار کنم؟
With Friends Like These…
Join the Dark Brotherhood
![]()
شما روی هر لباسی میتونی Enchant میج بزنی حتی Heavy
من ست Daedric رو ساختم و روش Enchant میج زدم الان Rastoration و Destruction ام هیچ Magickaـی برای cast کردن نیاز نداره و دمیج One-hand ام هم 120% افزایش پیدا کرده ، با این ست مرحله آخر رو روی Master رفتم و یکبار هم نمردم
البته باید Enchanting ـت 100 باشه و 8 تا پرک براش بزنی ( 5 تای اول و 3 تای وسط )
طریقه اسقاده از Enchanting رو اینجا توضیح دادم :
برای health و magicka هم باید آیتم ها رو Disenchant کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخالفم
شما خودت لباس درست کنی خیلی از اون لباس بهتره
Last edited by virus2009; 30-11-2011 at 18:59.
سلام ...
من VAMPIRE شدم .وحالا پیش Falion رفتم و BLACK COUL GEM رو خریدم حالا چطور پرش کنم با روح .و دیگه باید چیکار کنم . لطفا راهنمایی کنید ...
این کوئستی که یه جادوگر بهمون میده میگه dragon stone بیار رو گیر کردم...رفتم توی یه کوهستان داخل یه غار...ولی رسیدم به یه در که جلوش یه دسته هست وقتی میکشم بالای در تیر میزنه!!!!
اون طرف سمت چپ هم 3 تا سنگ هست که میگه: e بزن تا active شه...ولی میزنم هیچی نمیشه
عکس نمیشه از بازی گرفت وگرنه میزاشتم:-s
چیکار کنم؟![]()
به ترتیب از چپ:
مار
مار
ماهی
arrowtic
مال مارم بگو میخوام جزو 50 نفر اول شم
With Friends Like These…
Join the Dark Brotherhood
مشکل اینه که اصلا اون 3تا عوض نمیشن...یعنی هرچی e میزنم هیچی به هیچی![]()
این کوئست مشکلتون کجاشه؟بیدار که میشین با یارو حرف میزنید میگه یکی از اون 3 تا رو بکش.مهم نیست کدوم حالا ولی خوب اون Khajitه یعنی اولی از راست گناهکارتره.وقتی یکیو کشتی بهت کلید خروج و کوئست بعدیو میده.که باید بری تو پایگاهشون و اونجا با Astrid حرف بزنی.
___
بذارید یه آموزش سریع از عضو شدن در Dark Brotherhood رو بذارم:
میرید Windhelm.توی بار از صاحاب اونجا درباره شایعه(rumor) های جدید میپرسید یه کوئست میده با یه پسره باید حرف بزنید.برای پیدا کردن پسره برید تو حیاط ورودی قصر شهر یه تونل سمت راست هستش ادامش بدید اولین در سمت راست(Residence داره تو اسمش).درشو وا کنید با پسر بچه هه حرف بزنید بهش بگید من از Dark Brotherhoodم.یه کوئست میده معلم پرورشگاهو بکشید توی Riften.برید محل کوئست و وقتی حرفای معلمه تموم شد باهاش برید تو اتاقش بکشیدش(گاردا کاریتون ندارن منفوره اصلا bounty نمیگیرید حتی اگه جلو بقیه بکشیدش).
بعدش برید بخوابید بیدار بشید میبینید دزدیدنتون و رئیس گروه جلوتونه.بعدشم که بالا نوشتم.
Last edited by Arrowtic; 30-11-2011 at 19:47.
کلا اگه یه میج عضو کالج Winterhold نشه مثلا باید عضو چی بشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شایدم باید عضوcompanion..dark brotherhood....or...Thieves Guild بشه ؟! درسته؟
لازمه برای هر میجی داداش!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)