تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 227 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوالی در مورد ماموریت در thessia داشتم اونایی که این قسمتو رفتن جواب بدن
      محتوای مخفی: لو رفتن بازی 

در ماموریتی که لازم بود تا catalyst رو پیدا کنیم بعد leng اون نینجا اومد همه کارارو خراب کردو در آخرم نتونستم حریفش بشم و کاتالیست رو برداشت و رفت.این جز بازی بود دیگه درسته؟یعنی هیچ راهی وجود نداشت که leng عوضی رو بکشیم؟
    در ضمن اینجور که از صحبت های شپرد فهمیدم که میگفت thessia is lost آیا نژاد آساری هم نابود شد؟
    یعن هیچ راهی وجود نداره این ماموریت priority :thessia یه جور دیگه تموم بشه تا این نژاد نابود نشه و thessia نابود نشه؟
    کلا اولین باری بود که شپرد شکست می خوره حیف خیلی نزدیک بود
    راهی نداره.همون طوریه. نه خیلی بزرگش کردن. مگر اینکه تسیا کوچیک باشه وگرنه همون بلایی که داره سر زمین و پاولان میاد سر تسیا هم میاد

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

راهی نداره.همون طوریه. نه خیلی بزرگش کردن. مگر اینکه تسیا کوچیک باشه وگرنه همون بلایی که داره سر زمین و پاولان میاد سر تسیا هم میاد

ممنون این سربرس عجب عوضی است ها
    ولی اصلا دلم نمی خواد به خاطر تصمیماتم یک نژاد نابود بشه.پس تحت هر شرایطی.....
      محتوای مخفی: ادامه 

....اون اتفاق ناگوار برای thessia می افتاد.امیدوارم در آخر بتونم نژاد آساری رو نجات بدمو تسیا رو برگردونم.

4. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

بار دوم بهینه رفتم. فقط دیگه حسابی آماده بودم دنبال چند آیتم درخواستی ساکنین Citadel نرفتم. اما دو سوال.

با Military Strength 5607 و Readiness Rating 100% (فایل جایگزین) وارد ماموریت Priority Earth شدم.

1- چرا راه وسط (تلفیق) رو نداشتم؟ نکنه به این مربوطه که اکثرا Paragon بودم؟
    2- رفتم راست اما بهترین حالت نابودی که Shepard نفس میکشه رو بهم نداد. از دوستان کسی اینو تو بازی تجربه کرده؟ البته با مرگ فرضی EDI نمی صرفه.

با این وضع من رفتم چپ و Reaper ها رو کنترل کردم. Joker و Liara و EDI (رابطه اش با Jeff رو تا آخر تشویق کردم) از Normandy خارج شدن. از این پایان راضیم.

زمین، ساختمونا و مردم تو هیچکدوم خط بر نداشتن.

Mordin رو گذاشتم قهرمانانه برای درمان Genophage بمیره. Legion خودش رو فدای آپلود کد و ارتقا Geth ها کرد. Illusive Man رو قانع کردم خودشو کشت. Anderson در حالی که به Shepard افتخار می کرد از دنیا رفت.

راستی برای راحتی وقتی بازی خودش Save میکنه Minimize کنید و از BioWare کپی بگیرین. اینجوری Auto Save رو دارین و می تونین جاهایی که نمیشه دستی ذخیره کرد رو ادامه بدین. مثل لحظه انتخاب مسیر.

با وجود اینکه گرافیک و داستان کم داره ولی اگه پایان بهتر کار میشد می تونست بازم شاهکار باشه. هرچند بازی داره داستان رو جمع میکنه و نمیشه انتظار داشت به آزادی (و طبیعتا خوبی) شماره های قبل روایت کنه.

حالا فقط می خوام اینارو سر فرصت لود و تست کنم:

Sabotage و از سر راه برداشتن Mordin
    خودکشی Tali هنگام آپلود کد ها توسط Legion
    کشته شدن Miranda توسط پدرش

بهترین صحنه های بازی از نظر من:

احساسی: Legion: Does This Unit Tali: Yes (تو حالت وحشی شدن و دم مرگش)
    قهرمانانه و احساسی: فداکاری Mordin و مبارزه Grunt با Rachni ها
    اکشن: حمله Kalros Thresher Maw به Reaper Destroyer
    و متاسفانه پایان بازی جایی نداره.

با وجود اخلاق Krogan ها بیشترین دیالوگ های طنز رو Garrus داره. اگه اولویت خاصی ندارین حتما همراه خودتون به ماموریت ها ببرینش. البته من پایان Liara و EDI رو بردم.

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخوام بازیو اجرا کنم صفحه سیاه میشه.ولی همینطوری میمونه دیگه!تو بازی نمیره؟!
    مشخصات سیستمم
    cpu:AMD x4 620
    ram: 4g
    vga: GeForce 8500 Gt 1g

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بازی داره به قسمت های هیجان انگیز خودش نزدیک میشه الان در ماموریت priority:cerbrus headquarters هستم.همون جایی که......

وارد بیس سربرس میشیم و قبل ماموریت هم با معشوقه مون رمنس داریم من احساس میکنم که بعد این ماموریت باید دیگه آخرین ماموریت خودمونو بریم که همون پس گرفتن زمین است.
    حالا سوالی که من دارم اینه که هنگامی که می خوایم وارد ماموریت شویم hackett می پرسه که وارد ماموریت شویم یا نه و بمونیم خودمونو آماده کنیم,آیا تاخیر در انجام این ماموریت عواقب بدی داره و مثل مس2 است که تاخیر در انجام ماموریت suicide mission باعث مردن اعضای سفینه میشه.یا اینکه اگه بخوایم خودمونو اماده کنیم و بعدا ماموریت رو انجام بدیم هیچ اتفاق بدی نمی افته؟من می خوام experience خودمو به 60 برسونم و الان 56 هستم و همچنین می خوام تمام سیاره هارو بگردم و ماموریت های جانبی رو انجام بدم

راستی ایا راهی است که بشه این readiness رو به 100 برسونیم بدون اینکه مولتی بزنیم؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی داره به قسمت های هیجان انگیز خودش نزدیک میشه الان در ماموریت priority:cerbrus headquarters هستم.همون جایی که......

وارد بیس سربرس میشیم و قبل ماموریت هم با معشوقه مون رمنس داریم من احساس میکنم که بعد این ماموریت باید دیگه آخرین ماموریت خودمونو بریم که همون پس گرفتن زمین است.
    حالا سوالی که من دارم اینه که هنگامی که می خوایم وارد ماموریت شویم hackett می پرسه که وارد ماموریت شویم یا نه و بمونیم خودمونو آماده کنیم,آیا تاخیر در انجام این ماموریت عواقب بدی داره و مثل مس2 است که تاخیر در انجام ماموریت suicide mission باعث مردن اعضای سفینه میشه.یا اینکه اگه بخوایم خودمونو اماده کنیم و بعدا ماموریت رو انجام بدیم هیچ اتفاق بدی نمی افته؟من می خوام experience خودمو به 60 برسونم و الان 56 هستم و همچنین می خوام تمام سیاره هارو بگردم و ماموریت های جانبی رو انجام بدم

راستی ایا راهی است که بشه این readiness رو به 100 برسونیم بدون اینکه مولتی بزنیم؟
    مطمئن نیستم ولی عواقب خاصی تو تاخیر ماموریت Assault The Illusive Man Base در Cronos Station ندیدم. بعد از این ماموریتم دیگه اجازه تاخیر بهتون نمیده. همه گزینه ها Off میشه و کاری از دستتون بر نمیاد. بخاطر این Admiral Hackett اخطار میده. قبلش هر کاری می خواین انجام بدین و برای Priority Earth آماده بشین. برای نمونه من Communication Hub در Ontarom رو جا انداخته بودم که دوباره لود کردم و قبل از پایگاه Cerberus رفتمش.

100%
    Readiness

فایل Local_Profile.sav رو در BioWare\Mass Effect 3\Save جایگزین کنید. تاثیری در Save ها نداره. فقط Settings بازی هست. دوباره تنظیمات رو مثل فعال کردن Subtitle انجام بدین.

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مطمئن نیستم ولی عواقب خاصی تو تاخیر ماموریت Assault The Illusive Man Base در Cronos Station ندیدم. بعد از این ماموریتم دیگه اجازه تاخیر بهتون نمیده. همه گزینه ها Off میشه و کاری از دستتون بر نمیاد. بخاطر این Admiral Hackett اخطار میده. قبلش هر کاری می خواین انجام بدین و برای Priority Earth آماده بشین. برای نمونه من Communication Hub در Ontarom رو جا انداخته بودم که دوباره لود کردم و قبل از پایگاه Cerberus رفتمش.

100%
    Readiness

فایل Local_Profile.sav رو در BioWare\Mass Effect 3\Save جایگزین کنید. تاثیری در Save ها نداره. فقط Settings بازی هست. دوباره تنظیمات رو مثل فعال کردن Subtitle انجام بدین.
    خیلی ممنون بابت فایل
    من ماموریت سربرس بیس رو رفتم تا اونجایی که باید با big boss بجنگیم حالا دوباره لود کردم به قبل ماموریت سربرس بیس, برم ماموریت جانبی انجام بدم بعد برم سراغ سربرس بیس ببینم اتفاقی می افته یا نه.ولی فکر نکنم اتفاقی بیفته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

100%
    Readiness

داداش سیو خودتو بزار بیزحمت چون من ردینس ام 100 ولی پاراگونم زیاد نیست که پایان خوب بازی مثل همونی که شما داشتی رو ببینم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان توی این بازی با چه دکمه ای نارنجکارو پرتاب میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان توی این بازی با چه دکمه ای نارنجکارو پرتاب میکنه
    شیفت رو بزن و رو نارنجک کلیک کن....یا ایکن نارنجک رو بکش و بنداز اون بالا و طبق جایی که انداختی دکمشو بزن

15. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •