سلام. من تا حالا با یه ماشین سه تیغ فیلیپز که دارم اصلاح میکنم. به خاطر کارم باید یه ریزه ته ریش داشته باشم یعنی مثلا ریش یه روز بعد از اصلاح. چه مدلی باید بگیرم؟
شنیدم براون یکم ته ریش میذاره، اون اندازه هست؟
سلام. من تا حالا با یه ماشین سه تیغ فیلیپز که دارم اصلاح میکنم. به خاطر کارم باید یه ریزه ته ریش داشته باشم یعنی مثلا ریش یه روز بعد از اصلاح. چه مدلی باید بگیرم؟
شنیدم براون یکم ته ریش میذاره، اون اندازه هست؟
سلام دوست عزیز
اصلا براون نگیری که از کار اخراجت میکنن!! کی گفته براون چپه تراش نمیکنه؟!
پیشنهاد من به شما فقط پاناسونیک مدل ergb50 هست که ماشین اصلاحه نه ریش تراش و روی صفر که بذاری سریشو،مثل یک روز بعد از چپه تراش میزنه
موفق باشی
پس شما میگی ماشین اصلاح بگیرم؟ مدلی هست که زیر آب هم بتونه بزنه؟
آره عزیز.چون ماشین ریش تراش اگه بخوای باید مدلهای کروزر براون بگیری مثلا
این ماشین اصلاح پاناسونیک که گفتم کاملا ضد آب هست.نه فقط سریش،کل بدنه اش ضد آبه و قشنگ میشورمش.تنها چیزی که هست اینه که باید 8 ساعت شارژ بشه واسه 50 دقیقه استفاده مداوم.اما میتونی با سیم برقش هم استفاده کنی که من بیشتر این کارو میکنم(البته نه زیر آب!!!)
متاسفانه قیمت قطعات مصرفی پاناسونیک به طرز ناجوانمردانه ای بالا رفته!
من یک دستگاه LF51 چهار تیغه دارم که یک سال پیش خریدم 380 تومن! به لطف نوسانات دلار الان شده 600 تومن تقریبا!
الان میخوام توری سرش رو تعویض کنم به نظرم کند شده زنگ زدم آژنگ میگه فقط توری سرش 160 هزار تومن!!و دو تیغه داخلیش 80 تومن!!
من واقعا نمیدونم این قیمتا واسه چی و از کجا در اومده!!
منی که خود دستگاه رو خریدم 380 تومن بابات تعویض تیغ و توری باید 250 هزار تومن هزینه کنم؟؟؟؟؟
خب میرم یه ES-SL41 میخرم 270 تومن!!!!
واقعا مسخره س! این مملکت دیگه بیش از اندازه غیر قابل سکونت شده...
جالبه بدونید آداپتوری که شارژ میکنه دستگاه رو 90 تومن پولشهشانس آوردم اینش گم نشده!!
Last edited by Ali_softcenter; 19-10-2013 at 00:03.
من توی پست های قبلم گفتم که آزند سرویس جنس هاش رو توی بازار نمیده تا خودش با هر قیمتی که خواست بفروشه . حالا شما بیا براون رو نگاه کن که قاچاق میاد ولی همه چیزش به وفور و با قیمت پایین پیدا میشه .
این هم یک نوع دزدی توی روز روشن هست
الان قیمت آخرین مدل ریش تراش براون چنده؟؟ اصلا اومده داخل ایران؟؟
799cc-6 Wet&Dry
Noble metal / black
Last edited by Ali_softcenter; 19-10-2013 at 07:55.
سلام دوست من
راستش من دنبال 799cc بودم اما تو ایران هنوز اسمش رو هم فروشنده ها نمیدونستن!!! البته حق دارن چون هنوز فقط تو آمریکا ریلیز شده و حتی توی فروشگاههای معتبر انگلیس هم نیست! دلیل من واسه خریدش قابل شستشو بودنش بود.اما الان که790cc خریدم،کاملا ضد آبه!! اصلا الان میبینم چه دلیلی داره آدم زیر دوش وایسه اصلاح کنه؟! اما اگه خیلی میخوای همون مدلو بگیری،قیمتش با دلار 3030 تومن،و هزینه پست از آمریکا واست حدود 1160000 تومن در میاد.فک کنم خرید 790 منطقی تر باشه! تو چی فک میکنی؟
منم در جریانش نیستم . ولی 790 قیمتش حدود 700 هست
آگهی چاپ شده در روزنامه خبر ورزشی مورخ 27 مهر 92
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)