قبل از انجام کاری فکر کنید (طوری آینده رو پیش بینی کنید!)
قبل از انجام کاری فکر کنید (طوری آینده رو پیش بینی کنید!)
اگه رازی رو نمیخواید کسی بدونه پس به هیچ کس نگین حتی اگه احتیاج داشتین به کسی بگین
چون اون کس هم شاید احتیاج داشته باشه به کسی بگه
و راز شما دیگه راز نیست
یه اشتباهی که من بارها مرتکب شدمو سعی کنید هیچوقت نزارین براتون اتفاق بیفته
وقتی تو یه جمعی هستین و درباره موضوعی که یه جورایی به در میگن که دیوار (شما) بشنوین قرار میگیرین.هر حرفی که تو دلتون هست بگین و تو خودتون نگه ندارین.چون بعدا افسوس میخورین که چرا حرفتونو نزدین.اعتماد به نفس داشته باشین و حرفتونو بزنین
من این اشتباهو خیلی انجام میدم و شاید روزها اعصابم به خاطر اینکه چرا جواب طرفو ندادم خورده.و مهمتر اینه که دیگه نمیتونی تو اون موقعیت قرار بگیری تا بتونی از حق خودت دفاع کنی و جوابشو بدی پس تنها کاری که میتونی بکنی خودخوریه که این به مرور میتونه اعصابتونو خیلی ضعیف کنه
AliSub,AMIR MOHAMMAD . M,AnGelS.Of.WaR,arash66_2m,ArashMiniStar,ba maram,caca_caca888,Eblis 2011,hamid_diablo,hopee,jeremy28,Lady parisa,M e i s a m,malkemid,Manager_66,masoud79,mehran_286,Mehran-King,milad_gta,One Minute,parinaz571,shahinfarasystem,skyzare,sue,yoosef_st,zr1,Переклад не,ملا نصرالدین
دانشجوهای عزیز از ترم جدید اگه تونستید حتما یه Recorder واسه خودتون بخرید و صحبتهای استاد تو کلاسو ضبط کنید (تو جیبتون میذارید و کسی متوجه نمیشه)
حالا بعدا وقتی جزوه رو میخونید یا موضوعی از درستون رو میخونید ، بی دردسر به فایل صوتیش هم مراجعه کنید و قسمتهایی که تو جزوه شک دارید رو از رو همون فایل گوش بدید مثله اینکه دوباره از استاد میپرسید
از همه مهمتر اینکه همیشه نهایتا 20 درصد حرفای استاد اگه خوب گوش بدید تو ذهنتون میمونه .اما با وجود ریکوردر شما 100 درصده حرفای استاد رو میدونید و این یعنی استفاده از 100 درصد کلاس درس شایدم زیادتر . چون وقتی فایلهای صوتی رو بعدا تو خونه گوش کنید ، هر چیزی که استاد در موردش حرف زده رو میتونید تو اینترنت همزمان سرچ کنید و کلی هم از اونجا اطلاعات کسب کنید
ریکوردر: دستگاهی است که مهمترین کار اون ضبط کردن صدا با کیفیت بسیار عالی هست
بهترین دوست و همدل و رفیق که همیشه به دل صبر به حرفاتون گوش میده و هیچ وقت حرفرتون را به کسی نمی گه
آینه داخل اتاق هست
اقلا ادم اگه دلشه بگیره و بخواهد با کسی درد و دل کنه و بعد براش مشکلی پیش نیاد تنها گزینه همین هست !!!!!!!
سعی کنید همیشه موقع خرید خوب فکر کنید و تمام حالت ها رو در نظر بگیرید . من دیروز کلی کتاب خریدم ، امروز دیدم که واقعا تعداد زیادیشون رو اضافی خریدم و اصلا بهشون نیازی ندارم و شاید صد سال یک بارم نخونم .
جالب اینجاست که یه درصدی تخفیف دادن ولی اینقدر کتابا زیاد بود چند برابرش پول ارسال دادم
حالا تو اجناس دیگه هم این اتفاق پیش میاد چیزی رو بخرید که سالی 1 بار هم ازش استفاده نکنید ...
یه جور حس بدی به آدم دست میده ، انگار خودت پولت رو بریزی دور .
هیچ وقت هیچ وقت برای کسی خرید نکنید یا برای مشاوره خرید همراهش نرید .
نمونه :
1 - رفتم کیبرد خریدم برای طرف ، چشمش ندیده پاشو گذاشته رو کیبرده اونم ترکید ، برگشته میگه این که خریدی بدرد نمیخورد ، مواد کهنه بود .
2 - طرف اومده میگه میخوام سینما خانواده بخرم ، به نظر تو چی بگیرم ، منم گفتم فلان مارک و برند بد نیست ، اونم فوری رفته همونو خریده بعد آهنگ تست ساب گذاشته صداشم تا آخر زیاد کرده ، مشخصا ساب ترکید . اومده میگه تو گفتی این خوبه .
3 - ...
در کل اگر مجبور شدید با کسی برید خرید ، اگه ازتون چیزی پرسید فقط بگید خودت میدونی . حتی یک حرکت اضافه سر هم تقصیر رو گردن شما میندازه .
( ولی اگه جنس خوب در بیاد میگه خودم خریدم )
سعی کنید هر اشتباهی که براتون تو زندگی مشکل ایجاد میکنه را فقط یک بار تجربش کنید اما
ممکنه برای بار دوم و سوم براتون کمی گرون تموم بشه اما اگه بیشتر اتفاق افتاد تا اخر عمر بدخت هستید !
فرق ادم موفق با سایر اداما هم همین هست !
Last edited by alijigari; 11-01-2012 at 14:30.
تو مسائل مادی خودتو رو با هیچ کس مقایسه نکنید.چون اگه از نظر مالی و درآمد پائین تر باشد اعتماد به نفستون به هم میریزه.خیلی ها که درآمد بالا دارند شاید شرایط بهتری داشتند که اگه شما هم اون شرایط رو داشتید حتما به موقعیت مالی اون شخص و یا شاید هم بهتر میشدید
اقا تو انتخاب دوست وسواس باشين . به يه نفر گفتن چرا معتاد شدي گفت : دوست ناباب . البته جنس خوب هم تاثير داشت
داشتن يه دوست خوب تو يه دنياي بد مثل خوردن يه فنجون چاي تو يه هواي سرده . درسته ادم و گرم نميكنه ولي دلگرم كه ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)