تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 258 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام !

میگم چرا یاهو اینجوری شده ! میخوام پسوردم و تغییر بدم هرچی پسوردذ میزنم میگه ضعیفه ! و قبول نمیکنه !

حتی باید 32 کاراکتر باشه ، حتما باید عدد و حروف بعلاوه کاراکترهایی مثل فاصله داشته باشه و ... ! دیوونم کرده . کسی میدونه چجور میشه از شر این مشکل خلاص شده ! یه پسورد 12 تایی با مجموع کاراکتر و حرف و هم قبول نمیکنه !
    Just use a capital charachter in your password! Nothing more

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین من نمی دونم گفتم که خودم تا حالا این مشکلو نداشتم اما اون نفر اولی که باهم این راه مکاتبه رو پیدا کردیم مثل اینکه پسشو داشت سوال امنیتیرو بلد نبود. تو همین تاپیک بگردی مکاتباتی که شده بود در این زمینه رو پیدا میکنی. گفتم بگرد افراد دیگرو که این کارو کردند تو همین تاپیک پیدا کن مستقیم ازشون بپرس چی کار کردند که کارت راه بیوفته
    سلام دوست عزيزم
    آقا من تمام پست هاي اين تاپيك رو تا صفحه 120 كه اولين نفر اين مشل رو پيدا كرده بود زير و رو كردم و 8نفر از دوستاني كه دقيقا مشكلي شبيه به من داشتند رو ليست كردم و بهشون پيام دادم ولي فعلا فقط 2نفر جواب دادن كه اونام مشكلشون حل نشده . من آخرين ايميلي كه ياهو برام فرستاده بود رو ريپلاي كردم و براش نوشتم كه من سوالا و جوابا رو يادم رفته اگه پسورد ياهوم رو براتون بفرستم باور ميكنيد كه من صاحب ايميل هستم . ولي 1 رو گذشته هيچ پاسخي نداده حتي دوباره فرستادم ولي خبري نيست . اين در صورتيه كه قبلا وقتي ايميل فرستادم كمتر از 5ساعت جواب ميداد ولي الان كه ريپلاي كردم و اين متن رو فرستادم از جواب خبري نيست . من بايد برم دوباره اون قسمت هلپ ياهو فرم پر كنم دوباره اين متنم رو اونجا بنويسم براشون بفرستم تا جواب بدن ؟
    ببخشيد مزاحم شما ميشم ولي باور كنيد از اون 6 نفر كه توي اونا مشكل 3نفرشون اعلام كردن صد در صد حل شده انگار اصلا 1 ماهه به انجمن سر نزدن و آنلاين نشدن .
    ممنون

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيزم
    آقا من تمام پست هاي اين تاپيك رو تا صفحه 120 كه اولين نفر اين مشل رو پيدا كرده بود زير و رو كردم و 8نفر از دوستاني كه دقيقا مشكلي شبيه به من داشتند رو ليست كردم و بهشون پيام دادم ولي فعلا فقط 2نفر جواب دادن كه اونام مشكلشون حل نشده . من آخرين ايميلي كه ياهو برام فرستاده بود رو ريپلاي كردم و براش نوشتم كه من سوالا و جوابا رو يادم رفته اگه پسورد ياهوم رو براتون بفرستم باور ميكنيد كه من صاحب ايميل هستم . ولي 1 رو گذشته هيچ پاسخي نداده حتي دوباره فرستادم ولي خبري نيست . اين در صورتيه كه قبلا وقتي ايميل فرستادم كمتر از 5ساعت جواب ميداد ولي الان كه ريپلاي كردم و اين متن رو فرستادم از جواب خبري نيست . من بايد برم دوباره اون قسمت هلپ ياهو فرم پر كنم دوباره اين متنم رو اونجا بنويسم براشون بفرستم تا جواب بدن ؟
    ببخشيد مزاحم شما ميشم ولي باور كنيد از اون 6 نفر كه توي اونا مشكل 3نفرشون اعلام كردن صد در صد حل شده انگار اصلا 1 ماهه به انجمن سر نزدن و آنلاين نشدن .
    ممنون
    ضرر که نداره یه بار دیگه فرم پر کن این دفعه متفاوت آخرش می شه همینی که الان هستی دیگه دسترسی به میلت نداری اتفاق دیگه ای که نمی افته
    امیدوارم حل بشه

4. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Just use a capital charachter in your password! Nothing more
    حاجی ! حروف بزرگ ، حروف کوچیک ، عدد ، فاصله ،@ همه رو گذاشتم بازم یاهو میگه ضعیفه ! نمیشه یه چوری این حساسیت یاهو رو پایین اورد ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان آیا امکانش هست که یه سری از ایمیل های مشخص وقتی میان به فولدر مشخصی بره ؟
    مثلا همین ایمیل های پی سی ورلد انوماتیک به پوشه ایمیل های خودش بره و بیخودی اینباکس رو شلوغ نکنه
    میشه ؟
    هللو ؟
    كسي نبود !؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حاجی ! حروف بزرگ ، حروف کوچیک ، عدد ، فاصله ،@ همه رو گذاشتم بازم یاهو میگه ضعیفه ! نمیشه یه چوری این حساسیت یاهو رو پایین اورد ؟
    سلام دوست عزيزم
    ببين اولا اگه اسم ميخوا توي پسوردت بدي اسمي باشه كه آيدي يا اسم خودت و يا مخاطبينت نباشه . دوما شما يك يا چند حرف كوچك بعد يه سري عدد و آخرشم يك يا چند حرف بزرگ قرار بده صد در صد قبول ميكنه . ببين مثلا اينجوري: rr2589A
    راستي اون مشكل غير فعال كردن ايميل توسط ياهو كه توي پيام خصوصي گفتم براي من خدارو شكر امروز حل شد . اگه خواستي اون ايميلت رو فعال كني و بيخيالش نشدي بگو راهنماييت كنم چون قلقشو فهميدم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ضرر که نداره یه بار دیگه فرم پر کن این دفعه متفاوت آخرش می شه همینی که الان هستی دیگه دسترسی به میلت نداری اتفاق دیگه ای که نمی افته
    امیدوارم حل بشه
    سلام دوست عزيزم
    ميدونم براي تشكر دكمه سپاس كافيه ولي دلم نيومد پست ندم چون واقعا ازتون خيلي ممنونم كه با كمك هاي شما و لطف خدا امروز بالاخره جواب گرفتم و ايميلم رو فعال كردم .
    (البته اينجا جا داره از دوست عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تشكر كنم كه ايشون هم در پيام خصوصي منو راهنمايي كردن)
    اگه كسي در اين زمينه مشكلي داشت به من معرفيش كنيد كمكش ميكنم چون تقريبا همه راهاشو رفتم و به قول معروف قلقشو فهميدم . اگه وقت بشه يه آموزش كاملتر همراه با عكس آماده ميكنم كه در اون تاپيك قرار بديد تا دوستان راحتتر بتونن استفاده كنن و مشكلشون حل بشه . راستي اگه اين تاپيك رو هم مهم بكنيد خيلي خوب ميشه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    يك دنيا ممنونم

9. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام جدیدا میخوام برم تو میلم این پیام میاد چه کار کنم ماه عسلم کجا بود؟

بعدش تو میل دوم که در ارتباطه میرم پسوردش رو بنویسم هر چی مینویسم میگه ضعیفه ....

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جدیدا میخوام برم تو میلم این پیام میاد چه کار کنم ماه عسلم کجا بود؟

بعدش تو میل دوم که در ارتباطه میرم پسوردش رو بنویسم هر چی مینویسم میگه ضعیفه ....

سلام
    دوست عزيز شما سوال و جواب هاي امنيتي كه موقع ثبت نام ايميلتون داديد يادتون هست ؟
    ايميل آلترنتيو كه يك ايميل هست براي معرفي و موقع ثبت نام ايميلتون بايد بديد رو در اختيار داريد ؟
    در مورد تغيير پسورد به دو تا پست بالاتر مراجعه كنيد توضيح دادم .

12. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت niloo re's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه واردم !!!!یاهو میلم هم باز نمیشه الیته از طریق m1.yahoo.comواردش شدم ولی می خوام بدونم بقیه هم این مشکلو دارن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •