بله بنده خرید داشتم و جنساشون اصل بوده
بله بنده خرید داشتم و جنساشون اصل بوده
من می خوام عطر بخرم کسی نیست لطف کنه جواب ما رو بده؟
بزرگترین رو نمیدونم ولی
سفیر در پاساژ گلستان که قیمتهاش بالاست
مغازه در هایپراستار
پاساژ تیراژه یک مغازه بزرگ که عطرهای 300 تومنی هم تست میده. درکشویی خودکار داره
تندیس تجریش هم میتونی بری. یکیشون میتونی خودت هرچی خواستی تست کنی .بالا روبروی پله برقی انتهای راهرو
اینا اجازه میدن خودت تست کنی.
هایلند هم تا حالا نرفتم. اونم خوبه.
با سلام
یه عطر یا اودکلونی میخواستم که سردرد آور نباشه.
به خاطره حساسیتی که دارم بعضی از بوها که به مشامم میرسه حالت سردرد شدید و تهوع، بلافاصله میگیرم.
نمیدونم بوهای چه مدلی هستن؟ مثلا تلخ، شیرین، ترش و سرد و ..... .
آشنایی ندارم.
بی زحمت هم یه برند خوب و هم اینکه با طبع من بسازه توصیه کنید. فقط شدیدا خواهش میکنم که عطره خوب و خوش پسندی معرفی کنید.
ممنون![]()
سلام
می خاسم یه ادکلن با بوی خنک و ماندگار ک بوشم فراگیر باشه( پخش شه) بخرم تا رنج 40 ت. لطفا راهنماییم کنید...
دوستان یه عطر برای فصل پاییز معرفی کنید در ضمن این فصل معمولا چه نوع عطر هایی بر میدارن شیرین خنک تلخ گرم؟
ممنون
شما باید بدونید که از چه نوع بوهایی سردرد می شید... این جوری که نمیشه کمکی کردبیشتر توضیح باید بدین... مثلا من خودم اکثرا با بوهای گرم و خیلی تلخ سردرد می شم...
خنک کم کم داره فصلش تموم میشه ولی بازم میشه رو ترکیبش با شیرین حساب کرد .... ولی اگه بوهای گرمو وست داری به فکر بوهای گرم باش ....
امروز 1million رو تست کردم ، بوی پرتقال گندیده میده . با پخش و ماندگاری بسیار زیاد، 12 ظهر یک اسپری زدم رو مچ دستم الان بعد از حدود 6 ساعت هنوز هم پخش بو داره
اصلاً خوشم نیومد
البته سلیقه ها متفاوت هستند شاید خیلی ها خوششون بیاد چون عطر پرفروشی هست
![]()
نه گرم و تند نیست ، میوه ای هست میشه گفت یه جورایی مناسب همه فصول ولی متمایل به شیرین
من تست کردم بدک نیست ولی زیاد خوشم نیومد چون چیز خیلی خاصی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)