دوست عزیز من قبلا 5 ماه خدمت کردما یگانم نیرو انتظامیه. باید 1 ماه دوباره آموزشی برم که اونم 100 درصد دوباره مالک اشتر اراکه از این بابت نمیشه جلو انداخت؟
دوست عزیز من قبلا 5 ماه خدمت کردما یگانم نیرو انتظامیه. باید 1 ماه دوباره آموزشی برم که اونم 100 درصد دوباره مالک اشتر اراکه از این بابت نمیشه جلو انداخت؟
کسی نمیدونه ؟
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
نکاتی که باید درباره دوره آموزشی سربازی بدانید
http://aftab.cc/modules.php?name=News&file=article&sid=819
جالب بود . شما هم بخونین![]()
دقیقا همینطوره ... منم 28 اسفند رفتم برای این کار که عملا با وجود عید و اینا یک ماه مونده بود به اعزام
اگه برگ سبزمون زودتر میومد میشد بندازیم اردیبهشت که متاسفانه نیومد
ضمنا من قم هستم
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
تاریخ اقدام : 7 یا 8 اسفند 89 بود ... حدود سه هفته طول کشید برگ سبزم بیاد
پادگلن فرح آباد رو نمیدونم ولی 01 جنوب شرقی تهران میشه
خط 4 مترو ایستگاه آخر ( شهید کلاهدوز )
دوستان ممنون میشم جواب سوالات من رو هم بدین. بحث عوض شده بود و کسی پیام ما رو ندید.
من 2 ماه دیگه اعزام به خدمت هستم
سوال اول اینکه باید کجا خودم رو معرفی کنم؟ سازمان نظام وظیفه ی استان؟
سوال دوم اینه که قبل از رفتن موه های سرم رو بتراشم یا اینکه معمولی برم؟
سوال سوم اینکه خدمت توی شهر خود آدم بهتره یا یه جای دیگه بیفتی؟
سوال چهارم هم اینه که من رانندگیم و خطم خوبه.به نظر شما اونجا بگم که این خصوصیات رو دارم یا نه؟
آقا ما برگه اعزام به خدمت رو از +10 المثنی گرفتیم ( برگه اصلی خودم خورد به تعطیلات هنوز نیومده )
توی این برگه محل خدمت رو نزده ، 1 تیر که تاریخ اعزامم هست برم میدون سپاه مشخص میشه ؟
سلام .
من سربازی نرفتم ( 1 اردیبهشت اعزامم ) اما چیزایی که میدونم رو میگم
1 - روز اعزام ، باید بریم اداره نظام وظیفه استان و از اونجا اعزام بشیم ( البته برای ما اصفهانیا فرق داره . اداره نظام وظیفه ما قائمیه هست اما برای اعزام باید بریم شهرک آزمایش . / شما از نظام وظیفه شهرتون بپرسین )
2- آخرش که باید کوتاه کرد . چه بهتره که تا وقت داریم کارهامون رو انجام بدیم .
3 - بستگی به روحیات خودتون داره . بعضیا به خانواده وابسته هستن و میخوان حتما شهر خودشون باشن
در کل فکر کنم آدم توی شهر خودش باشه خیلی بهتره
4- اینرو خدمت رفته ها باید جواب بدن
شما برگ سبزتون رو گرفتین یا برگ سفید رو ؟
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو مینویسه ، اما توی برگ سفید محل آموزشی رو هم مینویسه
محل آموزشی رو میتونین از پلیس +10 بپرسین
خطط اگه خوبه برای تو هم خوبه . میتونی بشی منشی.سوال چهارم هم اینه که من رانندگیم و خطم خوبه.به نظر شما اونجا بگم که این خصوصیات رو دارم یا نه؟
منشی تو دسته نیست رژه نمیره و کلا هیچ کاری نمیکنه ولی خوب آمار و اینا رو باید همیشه داشته باشه.
به نظر من هرچی که باشه بهتر از خر حمالی و پوست کنیه.
رانندگی هم اونم بستگی به خودت داره. الان خیلی ها گواهی نامه دارن ولی به نظر من اگر رفتی واسه منشی شدن اقدام کن. چون اسمت تو لیست نیست خیلی وقتا میتونی دسته رو بپیچونی بری اینور اونور
تجارب شخصی
البته واسه اونایی که یکم هیکلی و ورزشکار هستن هم پیشنهاد میشه برن بشن ارشد گروهان . اونا هم رژه نمیرن. کنار دسته راه میرن یا یه جا میشینن( معمولا اینطوریه. یا واسه ما اینطوری بود) ولی کلا ارشد شدن حال میده. از طرفی اگر مربی نباشه و دسته یا گروهان شلوغ بازی در بیارن و نتونه طرف جمعشون کنه یه بازداشتی مامان میخوره!!!![]()
Last edited by Milad4171; 03-04-2011 at 16:26.
سرباز ارتشم . اگر بخوام کسری بسیج بگیرم :
1. باید سابقه چه نوع بسیجی داشته باشم؟
2. باید چیکار کنم ؟
3.سالی چقدر کم میشه ؟ حداکثر کسری چقدره ؟
فکرنکنم بسیج تو ارتش تاثیری داشته باشه ولی شما اگه میخواین باید سابقه بسیج فعال رو داشته باشین هرچی مدتش هم بیشتر باشه بهتره
Last edited by ha789di; 03-04-2011 at 19:10.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)