من هنوز منتظرم که بیایی حرفت را ثابت کنیبعضیها چه زود رنگ عوض میکنن
از این به بعد یا حرف نزن یا اگه میزنی با دلیل باشه
من هنوز منتظرم که بیایی حرفت را ثابت کنیبعضیها چه زود رنگ عوض میکنن
از این به بعد یا حرف نزن یا اگه میزنی با دلیل باشه
1. توپ به خودت اونها هم رسید اما بیرون نزدن..همه جاش
1.یکی اینکه بازیکن حریف افتاده بود زمین اینا داشتن بازی میکردن انگار نه انگار زمانی که 2-2 بود
2.یکی این حرکت های مورینیو که اومد دقیقا روبروی نیمکت حریف و تماشاگر ها را تحریک میکرد
چرا میتونه خوشحالی کنه ولی نگو دقیقا تو محوطه فنی تیم حریف باید بره خوشحالی کنه
3.گل سوم هم که تابلو افساید بود
دیگه چی میخوای بگم
2.توضیح داده شد...
3.والا خیلی رو دارید که درباره داوری حرف میزنید...عالم و آدم شاکی هستن ار طرفداریهای داوران براتون اما شما...
والا..دیگه هر چی باشه از کار گواردیولا بد تر نبود که به سبک فیروز کریمی توپ رو تو الکلاسیکو به کریس نداد![]()
جالبیش هم تازه اینه که منظوری نداشت...
واقعا این سایت گل لنگه نداره! چطور جرات میکنن اسم مسی رو کنار پله و مارادونا بیارن؟!!! یعنی الان مسی هم رده مارادونا و پله هست؟! فکر نکنم افتخارات مسی تو این سن با رونالدو زیاد فرق کنه...! بعد اونوقت...او كه مدير برنامه هاي ژوزه مورينيو نيز هست، ادعا كرد كه رونالدو نسبت به بازيكناني مانند پله، مارادونا و مسي بازيكن بهتري است.
واسه تخریب بازیکن چه کارا که نمیکنن!
تبریک
تیم منتخب سال رو نابود کردیم. پپ هم سومین مربی برتر جهان در 2010 شد. مسی بدجوری بهترینه. برد یا برد بود. چی میشه گفت. اونقدر توانایی داره که پشت سرش ایستادن هم افتخاره. یاد رونالدینیو بخیر.
2010 FIFA Ballon d'Or
Men
Lionel Messi Argentina Argentina Spain Barcelona
Xavi Spain Spain Spain Barcelona
Andrés Iniesta Spain Spain Spain Barcelona
FIFA/FIFPro World XI
GK Iker Casillas Spain Spain Real Madrid
DF Maicon Brazil Italy Internazionale
DF Lúcio Brazil Italy Internazionale
DF Gerard Piqué Spain Spain Barcelona
DF Carles Puyol Spain Spain Barcelona
MF Wesley Sneijder Netherlands Italy Internazionale
MF Xavi Spain Spain Barcelona
MF Andrés Iniesta Spain Spain Barcelona
FW Lionel Messi Argentina Spain Barcelona
FW David Villa Spain Spain Valencia, Barcelona
FW Cristiano Ronaldo Portugal Spain Real Madrid
Men's Coach
José Mourinho Portugal Portugal Italy Internazionale, Spain Real Madrid
Vicente del Bosque Spain Spain Spain Spain
Josep Guardiola Spain Spain Spain Barcelona
Men - Updated
Lionel Messi Argentina Argentina Spain Barcelona
Andrés Iniesta Spain Spain Spain Barcelona
Xavi Spain Spain Spain Barcelona
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nw_nk; 11-01-2011 at 02:40. دليل: Update
اين پست من
اول به عنوان طرفدار بارسا كه طبيعتا بايد دنبال منافع تيمش باشه
دوم به عنوان يه تماشاگر فوتبال
در مورد بازي رئال و ويارئال
به عنوان يه تماشاگر فكر ميكنم گل سوم رئال درست بود
چون فردي كه توي سانتر ضربه رو زد از عقب اومد
و كسي كه توي آفسايد بود دخالتي توي صحنه نداشت
بعد هم كه رونالدو خيلي قشنگ چرخيد و شوت كرد
و كاملا متعجب شدم از اينكه خياباني با اطمينان گل رو آفسايد اعلام كرد
نميدونم شايد من صحنه رو درست نديدم
چون هم كارگردان مادريدي با كلي تاخير صحنه رو نشون داد
و هم فقط يك بار صحنه رو ديدم
اما به عنوان يه طرفدار بارسا
نسبت به حركت مورينيو اعتراض دارم و باز هم كاملا متعجب كه چرا داور برخوردي با مورينيو نكرد
وارد حريم نيمكت تيم رقيب شدن و اونجا مكث كردن به هر بهانه اي كه البته واهي ترينش رو مورينيو گفت
اصلا توجيه پذير نيست
اونهم بعد از گل و اونهم بعد از جوي كه روي گل سوم به وجود اومده بود
و باز تعجبم اينه كه چرا مورينيو خودش رو به اون راه ميزنه
من مطمئنم اگر همين جو براي رئال به وجود ميومد و همين رفتار با نيمكت رئال ميشد يه درگيري حسابي به وجود ميومد
همونجوري كه مطمئنم اگه همچين رفتاري با نيمكت بارسا هم بشه شايد درگيري بدتري اتفاق بيفته
چون اصولا كار غيراخلاقيي هست
باز دم ويارئاليها گرم كه خويشتنداري زيادي كردن
كلا به نظر من دوره اينگونه رفتارها (تاثير و فشار بر جو بازي از كنار زمين) گذشته و فقط توي جهان سوم ميشه ديد
مثل رفتارايي كه قلعه نويي ميثاقيان كمالوند دايي و خيلي از مربيهاي ما انجام ميدن
خاص بودن در فوتبال يعني موفقيت و پيروزي هاي پياپي
كاري كه گوارديولا و مورينيو در بارسا و اينتر انجام دادن
نه صرفا كارهاي....
دركل چون تا اونجايي كه من ديدم مشكلي توي داوري نبود
به نظر من برد رئال سالم بود
اما توي فضاي ناسالمي به دست اومد
اووووچه بحث های داغی...
خسته شدیم از بس گل آفساید خوردیم...یه بارم بذارین گل آفساید بزنیم
ولی گل سوم آفساید بود...موقعی که بنزما شوت زد و خورد به مدافع رونالدو تو آفساید بود....ولی خیلی قشنگ چرخید و با پای غیر تخصصی ضریه زد...
ولی ما این بازی رو می بردیم...نیمه دوم همش دست رئال بود بازی و گل چهارم رو هم که کاکا زد....چقدر هنرمندانه پاس داد کریس...
فقط حالم از این خیابانی هرچه بیشتر بهم خورد...مردک وقتی رئال گل چهارم رو زد انگار داشت گریش می گرفت...
درست اون لحظه رونالدو تو آفساید بود، اما فراموش نکنین که بدون اینکه به توپ دست بزنه از آفساید اومد بیرون و بعد شوت رو زد! پس در نتیجه آفساید نبود.
مگر اینکه بقول خیابانی دی ماریا رو توپ تاثیر گذاشته باشه که من همچین چیزی ندیدم...
البته فصل پیش مورینیو در بازی برگشت برابر بارسلونا با همین جنگهای روانی کنار زمین ( مثل وقتی که در ابتدای نیمه دوم گواردیولا داشت به زلاتان رهنمود میداد و مورینیو از پشت نزدیک شد و در گوش گواردیولا چیزی گفت ) تونست تا حدی بازی رو به حاشیه بکشونه .كلا به نظر من دوره اينگونه رفتارها (تاثير و فشار بر جو بازي از كنار زمين) گذشته و فقط توي جهان سوم ميشه ديد
برای من جای سوال داره چرا حین بازی رئال و ویارئال باید بیش از 10 بار اسم تیم ثالث (بارسا) بیاد ؟فقط حالم از این خیابانی هرچه بیشتر بهم خورد...مردک وقتی رئال گل چهارم رو زد انگار داشت گریش می گرفت...
این جنگ های روانی شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاد ( که معمولا این خیلی ها جزء تیم حریف هستن ) اما چه زمانی که مورینیو تو چلسی بود و یا اینتر، من این کارش رو میپسندیدم. در واقع چطور قبل بازی، بازیکنا تو مصاحبه های خبری سعی میکنن جو سازی کنن، این هم به همون صورت هست.البته فصل پیش مورینیو در بازی برگشت برابر بارسلونا با همین جنگهای روانی کنار زمین ( مثل وقتی که در ابتدای نیمه دوم گواردیولا داشت به زلاتان رهنمود میداد و مورینیو از پشت نزدیک شد و در گوش گواردیولا چیزی گفت ) تونست تا حدی بازی رو به حاشیه بکشونه .
در ثانی کسی خلاف قانون عمل نمیکنه ( هرچند گه گاه دیده میشه افراد از حد خودشون میگذرن و به تبع مجازات هم میشن )
بعد از مورینیو من فرگوسن رو تو این کار خیلی ماهر میبینم. البته متدشون یکم فرق میکنه.
برای اونایی که گل سوم رئال رو آفساید میدونستن:
رونالدو هیچ وقت تو آفساید نبود. ضمن اینکه یه مدافع دیگه سمت راست رونالدو هست که تو این تصویر دیده نمیشه ولی تو فریم های بعدی میبینیم که حسابی آفساید رو پر کرده بودو تازه اومد بیرون! بنابراین فکر کنم حتی دی ماریا هم تو آفساید نبود... ضمن اینکه تاثیری روی توپ نذاشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)