بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
بچه ها گوشی اندرویدی تا حدوده 400,450 چی هست ؟
من خودم دنبال HTC هستم...داشتن اندروید-دوربین 5 به بالا-چی پی اس-صفحه نمایش با کیفیت بالا و تاچ خوب هم از ویژگی هاش باشه.
desire s چطوره؟ قیمتش چنده؟
سونی اریکسون neo V
سامسونگ Galaxy W I8150
اچ تی سی One V حدود50تومن بیشتره
یکم بزاره رو پولش Galaxy S3 بگیره
اگر نمیتونه همون نوت و نکسس خوبه
اچ تی سی رو بیخیال شید. فقط یک گوشی خوب داره اونم وان اکس. که گفتن مشکلات سخت افزاری داره و دوبار خط تولیدش اصلاح شده
شما به Rayفکر کن
سخت افزار قوی خواستی یکم بزار رو پولت Xperia u بگیر. دو هسته ایه
وان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشه
نظرتون درباره xperia p و xperia sola چیه؟ راسته که میگن باتری هاشون مشکل داره؟ مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ یعنی با آپدیت کردن درست نمیشه ؟
Lg optimus L7 چی؟ قیمت و امکاناتش به نطرم مناسب بود ولی یک هسته ای هست، خب این تو کارهای روزانه مثل زنگ زدن و برنامه های کاربردی به جز بازیهای گرافیکی چقدر تاثیر میذاره؟
مرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
مرسی از همگی![]()
من تا حالا دو تا گوشی HTC از نزدیک تجزه تحلیل کردم یکی HTC Wildfire و HTC Sensation بود تو هر دو گوشی سیستم عامل اصلا با سخت افزار مچ نیست مثلا چنتا برنامه بنچ مارک ریختم تو گوشی و خواستم مشخصات رو ببینم تو هر دو گوشی مشخصات رو سریح نمیزد یعنی معلوم نبود چی هست ( واید فایر در این نظر اوضاع ش خیلی خرابیه اون یکی یکم بهتر بود) ولی تو گوشی های سونی و سامسونگ همچین چیزی نمی دیدم حتی تا اون مشخصات ریز ش رو هم میشد دید تو HTC اصله کاری را رو هم نشون میداد البته Sensation نتونستم خوب تجزیه تحلیل کنم فقط در همین حد بودوان وی کلا سراسر مشکله. اصلا پیشنهاد نمیشه
کلا از HTC دیگه خوشم نمیاد اول SAMSUNG بزرگ بعد SONY
اگه اندازه ال سی دی و گوشی برات مهم نیست رو Xperia mini , Xperia mini Pro هم حساب کن همون لایو هستن فقط ال سی دی 3 اینچ LED داره سخت افزار با ARC هیچ فرقی نمی کنه ولی همون لایو رو بگیر ولی اگر انداره ال سی دی برات مهمه برو سمت سامسونگ مثل GIO و FIT و همردو Galaxy هستندمرسی دوستان
لایو رو گشتم اینجوری که دیدم و شما هم گفتین گوشی خوبی به نظر میاد فقط میترسم تا چند روز دیگه که برم بخرم گرون بشه و با برنامه هاش 350 به بالا بشه
تو این رنج قیمت (تا 300 تومن ) بعد از این دیگه چی خوبه
Xperia mini مینی حدود 240-230 قیمت داره
شما این مدل ال جی رو که پیدا نمیکنید
به نظر من شما تو قسمت مشاوره یک تاپیک بزن بودجه و انتظاراتت رو بگو. گوشی هایی که معرفی کردید ارزش هزینه ندارند
برید بخرید. فوقش ارزون یا گرون بشه. گوشی رو استفاده زدید و حالشو بردید
پول برنامه هم ندید
اگر تهران هستید از طبقه آخر علائدین تهیه کنید
من می خوام گوشی اندرویدی در حدود قیمت700_800بگیرم
چشم رو نکسوس هست
شما گوشی دیگه ای با توجه به این انتظارات دارین
(اپدیت به اندروید هر چه بالاتر
بازی کردن حدود دوتا گیم لافت توش بریزم و بیست تا اپلیکیشن معمولی
اهنگ گوش دادن و فیلم دیدن
روان باشه یکمی هم زیبا
فقط اس تو نگین چون هم زشته هم رزو لیشن کمی داره)
نکسوس
اکسپریا اس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)