تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 262 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دستت درد نکنه کین خیلی خوب بود ویدیوهات اما واقعا سخته بعضیهاش...
    در رابطه با ملینا هم راست میگی در مقابل کونگ لاو هیچه ...من معمولا اولش با ملینا بازی میکنم چون از بازی ریو به بعد عاشق همه چیزش شدم. حریف نشم بعد از خدا به کونگ لاو پناه میبرم...
    در رابطه با موقعیت کمبو راست میگی واقعا...من کلی با ملینا کمبو تمرین کردم اما تا با یکی بازی کردم دیدم اصلا انگار موقعیتی ندارم واسه اجرای کمبوهام...

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دستت درد نکنه کین خیلی خوب بود ویدیوهات اما واقعا سخته بعضیهاش...
    در رابطه با ملینا هم راست میگی در مقابل کونگ لاو هیچه ...من معمولا اولش با ملینا بازی میکنم چون از بازی ریو به بعد عاشق همه چیزش شدم. حریف نشم بعد از خدا به کونگ لاو پناه میبرم...
    در رابطه با موقعیت کمبو راست میگی واقعا...من کلی با ملینا کمبو تمرین کردم اما تا با یکی بازی کردم دیدم اصلا انگار موقعیتی ندارم واسه اجرای کمبوهام...
    اره بدترین حریفه ملینا کانگ لائو هستش راحت میشه زدش .

ما دو نوع ضربه داریم که بلاک حریف رو میشکونه . اگه وایساده حریف بلاک کرده باشه شما باید یه اتک Low بدی و اگه نشسته بلاک کرده باشه باید یه اتک OverHead بزنی .
    ملینا اتک Lowهش عقب A یا ضربه در هستش که به اون Ball/Smashing Roll کانکت میشه و میتونی کمبوهاتو کامل بزنی . اگه نشسته بلاک کرده حریف میتونی بالا B یا دایره بزنی بعد Roll بزنی و ادامه کمبو .
    امیدوارم متوجه شده باشی
    من الان ایکس باکسم نیست خونه وگرنه واست یه ویدئو درست میکردم . حالا اگه متوجه نشدی بگو توی 2 روز آینده یه ویدئو میزارم واست .

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

من رانده بازيرو 1 زده بودم واسه همين نديدمش!!!رانده اول كه تموم ميش وقتي رانده 2 شروع ميشه نشون ميده---

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره بدترین حریفه ملینا کانگ لائو هستش راحت میشه زدش .

ما دو نوع ضربه داریم که بلاک حریف رو میشکونه . اگه وایساده حریف بلاک کرده باشه شما باید یه اتک Low بدی و اگه نشسته بلاک کرده باشه باید یه اتک OverHead بزنی .
    ملینا اتک Lowهش عقب A یا ضربه در هستش که به اون Ball/Smashing Roll کانکت میشه و میتونی کمبوهاتو کامل بزنی . اگه نشسته بلاک کرده حریف میتونی بالا B یا دایره بزنی بعد Roll بزنی و ادامه کمبو .
    امیدوارم متوجه شده باشی
    من الان ایکس باکسم نیست خونه وگرنه واست یه ویدئو درست میکردم . حالا اگه متوجه نشدی بگو توی 2 روز آینده یه ویدئو میزارم واست .
    ایول تقریبا فهمیدم چی میگی ولی نه دقیقا
    فک کنم منظورت از ضربه در مقابل بلاک نشسته پایین بالا B که پاشو از بالا میکوبه تو سر طرف که تو کمبویی که من خودم از خودم در آوردم اینو دوبار میزنم و بعد 2 تا ضربه دیگه و بعدش آپرکات میزنم فعلا چون ادامه کمبو که بخوام عقب پایین b رو بزنم و غیره یکم برام سخته هنوز

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ایول تقریبا فهمیدم چی میگی ولی نه دقیقا
    فک کنم منظورت از ضربه در مقابل بلاک نشسته پایین بالا B که پاشو از بالا میکوبه تو سر طرف که تو کمبویی که من خودم از خودم در آوردم اینو دوبار میزنم و بعد 2 تا ضربه دیگه و بعدش آپرکات میزنم فعلا چون ادامه کمبو که بخوام عقب پایین b رو بزنم و غیره یکم برام سخته هنوز
    اون دیگه پایین نداره . کافیه بالا B بزنی فقط . اره همونه. اگه ویدئو بازی های ریو رو دیده باشی کامل متوجه میشی که چجوری بازی میکنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اون دیگه پایین نداره . کافیه بالا B بزنی فقط . اره همونه. اگه ویدئو بازی های ریو رو دیده باشی کامل متوجه میشی که چجوری بازی میکنه .
    آره دیدم... دمت گرم...یهو خیلی به این بازی علاقه مند شدم... دیگه تمام رفیقام دیونه شدن اینقدر مجبورشون مکنم باهام بازی کنن

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

چطوری با johny سه بار پشت سر هم جلو b بزنم !! 1 بار بیشتر نمیشه ولی تو ویدو دیدم 3 بارم میزنه !

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چطوری با johny سه بار پشت سر هم جلو b بزنم !! 1 بار بیشتر نمیشه ولی تو ویدو دیدم 3 بارم میزنه !
    منم هرکاری کردم نشده . اما زیاد تلاش نکردم . فکر کنم رو تایم خاصی باشه . من یه ویدئو میدیدم که اینپوت دکمه هارو میزد ، میدیدم که راحت 3بار دکمه جلو b رو میزنه بدون دش یا دکمه خواص دیگه ای . حالا باید سرچ کنم بعدا راجبش ببینم چجوریه

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.
    این رمز
    Fatalities

و رمز ها کمبو و .... رو تمام و کمال از کجا میشه گیر اورد.
    کسی فایل pdf و مرتب شده نداره؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام.
    این رمز
    Fatalities

و رمز ها کمبو و .... رو تمام و کمال از کجا میشه گیر اورد.
    کسی فایل pdf و مرتب شده نداره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •