تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 376 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خب کلا از نظر یوفا از بعد سال 2012 دیگه هیچ باشگاهی نباید بیشتر از درآمدش خرج بکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من اينطوري بهتره....خيلي منطقي تره...يه تيم مثل سيتي كه هيچي نداره يه هو ميخواد با پول صاحب همه چي بشه....بعد تيم ها رو ميارن به بازيكن سازي و استعداد ها شكوفا ميشه....خيلي بهتره....واسه تيم هايي مثل منچستر بايرن ارسنال تاتنهام بارسلوناو....شرايط فرق نميكنه...چون اساسا اهل پول خرج كردن و بازيكن خريدن نيستند...به نظرم خيلي بهتره....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اينطوري بهتره....خيلي منطقي تره...يه تيم مثل سيتي كه هيچي نداره يه هو ميخواد با پول صاحب همه چي بشه....بعد تيم ها رو ميارن به بازيكن سازي و استعداد ها شكوفا ميشه....خيلي بهتره....واسه تيم هايي مثل منچستر بايرن ارسنال تاتنهام بارسلوناو....شرايط فرق نميكنه...چون اساسا اهل پول خرج كردن و بازيكن خريدن نيستند...به نظرم خيلي بهتره....
    البته به نظر میرسه رویکرد بارسلونا بعد از اومدن ساندرو روسل کاملا متفاوت شده.
    ولی اینجوری کلا به نفع فوتبال هستش ولی حیف که باید یه 2-3سالی صبر بکنیم
    تا اون موقع من سیتی میتونه انقدر بازیکن بخره که تا 2-3سالی خیالش راحت باشه ولی چیزی که معلومه اینه که بازیکن خریدن باعث قهرمانی نمیشه.
    Last edited by بردیا; 24-12-2010 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته به نظر میرسه رویکرد بارسلونا بعد از اومدن ساندرو روسل کاملا متفاوت شده.
    ولی اینجوری کلا به نفع فوتبال هستش ولی حیف که باید یه 2-3سالی صبر بکنیم
    تا اون موقع من سیتی میتونه انقدر بازیکن بخره که تا 2-3سالی خیالش راحت باشه ولی چیزی که معلومه اینه که بازیکن خریدن باعث قهرمانی نمیشه.
    قانون پنج + شش از سال بعد اجرا میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه
    تو ژوئن 2010 به دستور کمیسیون اروپا قانونش میشه گفت که لغو شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این دیگه چه قانونیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب آدمای نفهمی هستند این جماعت! بازی با چلسی رو انداختن دو ماه دیگه، یک مارس.
    Saturday 12th Feb: City
    Wednesday 23rd Feb: Marseille
    Saturday 26th Feb: Wigan
    Tuesday 1st March: Chelsea
    Saturday 5th March: Liverpool
    Last edited by flatrish; 24-12-2010 at 14:22.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

این دیگه چه قانونیه
    5 بازیکن کاملا انگیلیسی و 6 بازیکن خارجی تو هر تیم. یا شایدم جای عددا برعکس باشه.

خب. فکر کنم این هفته هم بازی آرسنال - چلسی پخش نشه.
    آخه نود داره !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی یه تیم اروپایی توی زمین باید حداقل 6تا بازیکن داخلی داشته باشه
    مهم نیست که چندتابازیکن خارجی یه تیم رو نیمکت داره ولی باید حداکثر 5تاشون تو زمین بازی بکنن

میخواستن از سال 2013 اگه اشتباه نکنم اجراش کنن
    از 2011 قرار بود 4+7باشه
    2012 قرار بود 5+6 باشه و 2013 قرار بود 6+5 باشه یعنی حداقل6تابازیکن داخلی باید تو زمین باشن
    که کمیسیون اروپا گفتش مخالف قانون بوسمن و کار اتحادیه اروپا هستش و غیره و غیره که بعد 2سال مذاکره چندماه پیش فعلا تعلیق شده.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

10

جان تری: چلسی به اندازه گذشته قوی نیست

سایت گل – جان تری می‌گوید چلسی به اندازه کافی بازیکن ندارد تا بتواند با بحران مصدومیت این فصل کنار بیاید.

آنها در تابستان بازیکنان بسیاری را فروختند یا آزاد کردند تا جا برای جوانان باز شود. اما ضعف اخیر چلسی باعث شده طرفداران بپرسند چرا چلسی بازیکنانش را از دست داد.

تری، فرانک لمپارد و میشل اسین همگی در این فصل مصدوم بوده‌اند.

تری می‌گوید نکته کلیدی برای بازگشت این است که بازیکنان بزرگ چلسی در دیدارهای کریسمس و سال نو آماده بمانند.

او گفته است: «چند بازیکن کلیدی را در زمان‌هایی کلیدی از دست دادیم و حالا باید همه را در دوران کریسمس آماده نگاه داریم که در آن دو بازی در سه روز انجام خواهیم داد.
    در گذشته، تیمی بزرگ و پر از بازیکن داشتیم که می‌شد از سیستم چرخشی استفاده کرد. ما حالا آن تیم را نداریم و بازیکنان جوان هستند و زمان آن است که همه کنار هم باشیم، همان‌طور که همیشه بوده‌ایم.
    هنگامی که از این بحران نجات یابیم، می‌توانیم منتظر لغزش دیگر تیم‌ها باشیم که البته اتفاق خواهد افتاد.»

بازی اخیر چلسی مقابل منچستریونایتد به دلیل شرایط بد جوی به تعویق افتاد و آنها حالا باید در 27 دسامبر به مصاف آرسنال بروند.

تری می‌گوید: «حالا دیدار سخت‌تری در خانه آرسنال داریم که می‌تواند بسیار دشوار باشد، اما ما تنها یک بازی تا رهایی از بحران فاصله داریم.
    فرم اخیر ما آن قدر بد نیست که همه از آن بگویند، اما به هر حال می‌دانیم که خیلی خوب نبوده‌ایم و پیشرفت خواهیم کرد.
    تیم‌ها در طول فصل دوران‌های بدی را می‌گذرانند. آرسنال در خانه امتیاز از دست داده، و ما هم همین طور، آن هم در بازی‌هایی که باید می‌بردیم.
    در بازی مقابل ساندرلند در خانه نمایشی ضعیف داشتیم اما فکر نمی‌کنم در مجموع اوضاع خیلی بدتر شده باشد. ما دیدارهای سختی هم داشته‌ایم.
    فصل پیش مقابل اورتون امتیاز از دست دادیم و به تاتنهام باختیم، و با این حال قهرمان شدیم.»

کد:

شماخ: می‌خواهم رونی یا دروگبای آرسنال شوم؛ تاکتیک آرسنال وابسته به حریفان نیست

سایت گل – مروانه شماخ، مهاجم آرسنال می‌خواهد مشابه دیدیه دروگبا برای چلسی یا وین رونی برای منچستریونایتد باشد.

هر دو مهاجم در سال‌های اخیر برای باشگاه‌هایشان عالی بوده‌اند و مهاجم مراکشی هم می‌خواهد چنین وضعیتی در شمال لندن داشته باشد.

او می‌گوید: «می‌دانم که توانایی لازم را دارم و با سخت‌کوشی می‌توانم بازی خود را بهبود بخشم.
    به نظرم هنوز به سطح دروگبا و رونی نرسیده‌ام ولی روزی به آنها خواهم رسید. این اتفاق زمانی می‌افتد که تمرکز خود را حفظ کنم و به سخت‌کوشی ادامه دهم.
    من از آنها پایین‌تر نیستم، اما آنها سخت تلاش کرده‌اند تا به جایی برسند که حالا هستند.»

این بازیکن 26 ساله گفت در اوایل حضور در آرسنال فشار زیادی حس می‌کرد. او هرگز خارج از فرانسه بازی نکرده بود و هفت سال برای بوردو به میدان رفته بود.

او می‌گوید: «در ابتدا کمی فشار حس می‌کردم. می‌دانستم که تنها در یک باشگاه بازی کرده‌ام و تصور می‌کردم یک فصل برای سازگاری نیاز دارم.
    اما از زمان‌بندی خود جلو هستم. فکر نمی‌کردم تا این حد بازی کنم اما توانستم از محرومیت‌ها و مصدومیت‌ها استفاده کنم و این به پیشرفت من کمک کرد. من عاشق سبک بازی‌مان هستم. ما بسیار با توپ کار می‌کنیم. ما همان فلسفه لوران بلان (مربی سابق بوردو و مربی فعلی فرانسه) را داریم. چیزی که دوست دارم این است که هرگز تاکتیک‌هایمان را بسته به بازی رقیبان عوض نمی‌کنیم. ما بازی خود را انجام می‌دهیم و مطمئنم که در طول زمان گل‌های فراوانی خواهم زد.

او درباره سسک فابرگاس می‌گوید: «دوست دارم کنار او بازی کنم. او انسانی فوق‌العاده است. پیش از آمدن به این جا او را از نزدیک نمی‌شناختم، اما تنها در چند بازی متوجه شدم او استعدادی رویایی، دیدی فوق‌العاده و کیفیت بسیار نادری در پاس دادن دارد. یوان گورکوف در بوردو عالی بود، اما هنگامی که می‌بینم در کنار نصری، فابرگاس، دیابی و ویلشر کوچک بازی می‌کنم می‌گویم که بسیار خوش‌اقبال بوده‌ام.»

او در این فصل 10 گل زده است: «در باشگاهی هستم که همیشه طرفدارش بوده‌ام. نمی‌خواهم تا ابد در فوتبال بمانم و تا پایان قراردادم در آرسنال خواهم ماند که چهار سال خوب خواهد بود. من در فرانسه در تیمی بازی کردم که طرفدارش بودم و حالا در باشگاهی هستم که از کودکی عاشقش بوده‌ام. برای بعضی‌ها باشگاه زندگی‌شان رئال مادرید یا بارسلونا است. اما من همیشه آرسنال را دوست داشتم. می‌بینید که پس از هر بازی خسته و فرسوده میدان را ترک می‌کنم. من افتخار می‌کنم که توپچی هستم.»

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

[QUOTE=xare32;5717309]
    جان تری: چلسی به اندازه گذشته قوی نیست

اعتراف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •