من و مسعود هنوز بازی نکردیم![]()
من و مسعود هنوز بازی نکردیم![]()
سلام بر همه دوستان این هم بازی من و فرنوش خانم
اولین بازی بود تو عمرم که فکر کنم بدون استرس بازی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khalil2; 24-02-2011 at 15:23.
: دی
توی اولین بازی هم به خاطر یه سرباز داشتم میباختم!
در ضمن توی این بازی حرکت 49 من یه اشتباه افتضاح بود!
چرا تو حركت15 سرباز من رو نزديد؟
تو حركت 9 هم چون 1 سرباز عقب بودين بايد با فيل سربازم رو ميگرفتين!!!
اینجا چرا تعداد افراد تیم حریف اینقدر کمه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی حرکت 15: میخواستم رختون جابجا بشه، و اینکه حواسم با اونور زمین نبود! : دی
توی حرکت 9 اگه سربازتونو میزدم، اونوقت اون یکی سربازو میوردین جلو و بین اسب و فیلم یکی رو میگرفتین.![]()
تو جريان بازي حواسم بود اگه با فيل سربازو بزنين دو مهرتون تهديد ميشه ولي بعدش دقت نكردم.![]()
راستي دوستان مهندس يه چيزي رو يادم رفت بگم:
سيم و ترانس وسوكت بيل و كلنگ و كاردك سيمان و سنگ و آهك آسفالت گرم و غلطك
پيشاپيش روز شما مبارك.روز مهندس مبارك
خوب . ببین
اونا درخواست دادن.و ما اکسپت کردیم.
حالا برای درخواست دو چیزو باید تنظیم کنید.1-ریتینگ شرکت کنندگان در چه محدوده ای باشه.2-تعداد افراد شرکت کننده.
حالا اگه تیم مقابل درخواستو قبول کنه . با این شرایط بچه ها میتونن ثبت نام کنن.
اونا ثبت نام کردن و ماهم ثبت نام کردیم.اونا دیگه وقتی که تیمشون آماده شد .Lock Your Team! خودشون رو میزنن و منتظر میشینن که ماهم بزنیم.
الان اونا تیمشونو قفل کردند.و اگه ما تیممونو قفل کنیم مسابقه شروع میشه...اما قبل از قفل اگه توجه داشته باشید ریتینگ اونا از ما خیلی بیشتره...
میتونید تیم رو قفل کنید که مسابقه شروع شه یا میتونید مسابقه رو کنسل کنید...تصمیم با خودتونه.یکیو انتخاب کنید...
برای این که با مشکل اختلاف ریتینگ مواجه نشیم . میتونید موقع درخواست.محدوده ریتینگ رو کم کنید...
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
اگه الان تیمو قفل کنید . اون دو نفر که اضافه هستند اتوماتیک حذف میشوند.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
که یکیش خودتیمیتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی
شوخی کردم
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
که یکیش خودتیمیتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی
شوخی کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)