ادبیات معارف دیف فیزیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادبیات معارف دیف فیزیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by meragj2; 02-11-2010 at 22:33.
این عهد بستن با خودت هم خیلی جواب میده... حداقل برای من که اینطور بود.. اوضاعم درست شد !
کسایی که تو تداوم درس خوندنشون مشکل دارن.. به خصوص پشت کنکوری ها. روش باحالیه.. امتحانش ضرر نداره..
شما با این حرفتون کلا دانشگاه ازاد و غیر انتفاعی بردید زیر سوال !!
دلیل نمی شه هر کس غیر انتفاعی و ازاد درس بخونه
همین طوری یه مدرکی گرفته باشه![]()
سلام دوستان من امسال کنکور دارم و میخوام حتمارتبه دو رقمی باشم تا بتونم برق صنعتی شریف قبول بشم میشه بگید چجوری باید درس بخونم؟![]()
سلام من میخوام ازاد تهران مرکز سازه قبول شم منطقه 3 هستم 1 پشت کنکوری بنظرتون در میام امسا ل درنیمدم
اخه عشق تهران دارم . داییمم اونجا استاده . عمران تهران غرب خوبه؟
بعدشم من که ادبیات رو مبحثی میخونم اشکال نداره اول قراب سبطی رو بخونم بعد املا و...
کدوم کتاب و چه جوری بخونم تاریاضیو 20 % بزنم
به سراسری ام فکر میکنما ولی منطقه 3 هستم شهر اس...ا شانس ما تو سراسری دانشگاه گیلانه ولی من خوشم نمیاد تهرانم که خیلی سخته !!!!!!!1![]()
فكر كنم براي برق شريف يك خورده دير شروع كردي! چون الان رقيب هاي تو كاشتن و سبز شده و تو تازه الان ميخواي بكاري!
البته من نميدونما! شايد تو از تير ماه 89 خوندي با برنامه و مرتب و پايه ات هم قوي است كه در اين صورت اگر به تلاشت ادامه بدي برق شريف مياري!
ولي يك چيز رو بهت بهت منتقل ميكنم كه هيچ وقت نگو فردا فردا فردا چون فردا = هرگز!
از همين الان شروع كن به خوندن اگه نخوندي! من خودم امسال كنكور دادم و يه چهارتا پيرهن بيشتر از تو پاره كردم!
بعدش زياد هم وسواس به خرج نده تو برنامه ريزي چون بهترين برنامه بي برنامگي هست!
آخرين مطلب اينكه برات آرزوي موفقيت ميكنيم!انشالله بانو فاطمه زهرا كمكت كنه!![]()
یعنی نمرات ترم روی کنکور امسال تاثیری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ادبیات معارف دیف فیزیک
اگه نداشته باشه خیلی عالی می شه. دیگه حداقل وسواس امتحانای تشریحی رو نداشته باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)