تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 1124 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

بچه ها این دفتر مخابراتی ها که باید هزینه تمدید مخابرات رو اونجا پرداخت کنیم عصرها تا چه ساعتی هستن ؟ کسی میدونه ؟

خب خودم فهمیدم.تا 2 هستن

این هم مقدار دانلود من تو یک ماه.البته این یک هفته آخر روزی دو گیگ هم نمیگرفتم.الان من هم از مخابرات و هم از صبانت اشتراک دارم.خداییش از مخابرات راضی هستم

حیف که نمتونم لینک تصویر برات بزارم و الا میفهمیدی من چقدر دان میکنم چون من ساعتی رو یه خطم دیگه نمتونم از سی چهل تا خط عکس بگیرم ولی 4 تا خط 2 مگ گیر آوردم شب و روز رو خط اونام انم نشد میرم رو 1 مگ ها ولی یه عکس میزارم براتون از سوابق -- خودم
    شاید یکی از این خطام مال شما باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حیف که نمتونم لینک تصویر برات بزارم و الا میفهمیدی من چقدر دان میکنم چون من ساعتی رو یه خطم دیگه نمتونم از سی چهل تا خط عکس بگیرم ولی 4 تا خط 2 مگ گیر آوردم شب و روز رو خط اونام انم نشد میرم رو 1 مگ ها ولی یه عکس میزارم براتون از سوابق -- خودم

من موقعی که سرویس حجمی داشتم از telnet استفاده میکردم.الان بدردم نمیخوره و خیلی وقته از این کارها نمیکنم .این روشها قدیمی شده البته بیشتر مشترکین مخابرات از همه جا بیخبرن.یک دقیقه وقت بذاری ده تا اکانت گیر میاری.
    ولی کلا استفاده از اکانت ملت خوب نیست.ممکنه یه موقع کار فوری داشته باشن و شما از اکانتشون استفاده کنید.

پ ن
    در حال حاضر -- اکانت اینترنت ماهواره ای هم خز شده چه برسه به کش رفتن یوزر پسورد ملت قبلا ما رفتی سرور هم اجاره کردیم از بس ملت ریختن رو مکها ... بقیه اش رو خودتون میدونید .. این سرعت یکی از بچه هاس.از سرور مجازی و مک هکی.به این میگن سرعت.من اون پست رو هم به خاطر کسان زدم که شاید از مخابرات اینترنت نگرفتن و میخوان بدونن چقدر میشه دان کرد وگرنه سرعت و دانلود ما که عددی نیست

Last edited by .s.a.e.e.d; 07-11-2011 at 07:28.

4. 4 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من موقعی که سرویس حجمی داشتم از telnet استفاده میکردم.الان بدردم نمیخوره و خیلی وقته از این کارها نمیکنم .این روشها قدیمی شده البته بیشتر مشترکین مخابرات از همه جا بیخبرن.یک دقیقه وقت بذاری ده تا اکانت گیر میاری.
    ولی کلا استفاده از اکانت ملت خوب نیست.ممکنه یه موقع کار فوری داشته باشن و شما از اکانتشون استفاده کنید.

پ ن
    در حال حاضر -- اکانت اینترنت ماهواره ای هم خز شده چه برسه به کش رفتن یوزر پسورد ملت قبلا ما رفتی سرور هم اجاره کردیم از بس ملت ریختن رو مکها ... بقیه اش رو خودتون میدونید .. این سرعت یکی از بچه هاس.از سرور مجازی و مک هکی.به این میگن سرعت.من اون پست رو هم به خاطر کسان زدم که شاید از مخابرات اینترنت نگرفتن و میخوان بدونن چقدر میشه دان کرد وگرنه سرعت و دانلود ما که عددی نیست

میدونم چی میگی سعید جان من اگه بخوام تو 3 دقیقه isp رو ه ک میکنم و پهنای باند و داون استریم رو میکشم بالا ولی خب باید به عواقبشم فکر کنی بری رو خط مردم کسی کاریت نمیکنه ولی دست بزنی به isp اگه اگه یه روزی شانسی مطلع بشن دیگه جدتو در میارن کم کم 3 میلیون جریمشه حالا زندانش هیچ در مورد عکس بالا هم که گذاشتی از کجا آوردی این که مالا ایران نیست ما کل پهنای باند isp ها رو به 2 مگ محدود کردن به جز مراکز دولتی و دانشگاه ها و همچنین این idm اوتومات رو ایران با کرک ایرانی که میزنی فارسی میشه ولی این انگلیسیه

6. 3 کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میدونم چی میگی سعید جان من اگه بخوام تو 3 دقیقه isp رو ه ک میکنم و پهنای باند و داون استریم رو میکشم بالا ولی خب باید به عواقبشم فکر کنی بری رو خط مردم کسی کاریت نمیکنه ولی دست بزنی به isp اگه اگه یه روزی شانسی مطلع بشن دیگه جدتو در میارن کم کم 3 میلیون جریمشه حالا زندانش هیچ در مورد عکس بالا هم که گذاشتی از کجا آوردی این که مالا ایران نیست ما کل پهنای باند isp ها رو به 2 مگ محدود کردن به جز مراکز دولتی و دانشگاه ها و همچنین این idm اوتومات رو ایران با کرک ایرانی که میزنی فارسی میشه ولی این انگلیسیه
    اگه ISP بفهمه که داری ازاکانت مردم استفاده می کنی می تونه ازت شکایت کنه
    در کل این استفاده از اکانت دیگران رو نمی پسندم البته ببخشید ولی یه نوع دزدیه بالاخره اون بنده خدا هم برای اون اکانت پول داده

8. 6 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

14

قبول دارم پشتیبانی هیچی حالشون نمیشه باید خودت بلد باشی تا بر به مشکل نخوری
    وایمکس هم نمایندگیش حسابگر هست (پیشنهاد میکنم اصلا طرف وایمکس نرو)
    چرا وايمكس چه مشكلي داره تو كرمانشاه ؟؟؟
    اخه من خيلي اتين ور و ان ور ميرم !
    ميشه منو راهنمايي كني ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

اینم یه فیلم از سرعت دانلود 1 مگ مخابرات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه میشه یه عکس یا یه فیلم از سرعت 2 مگ مخابرات بزار

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

کد:

شما خودت سرویس رو خریدی یا -- کردی ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

شما خودت سرویس رو خریدی یا -- کردی ؟؟
    خودم خریدم عزیز

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کد:
    سرعتت چه ثابته !
    مرسی از آپلودتون

16. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •