با سلام
لطفا ثابت کنید اگر نیمسازهای دو زاویه در یک مثلث برابر باشند آن مثلث متساوی الساقین است.
با سلام
لطفا ثابت کنید اگر نیمسازهای دو زاویه در یک مثلث برابر باشند آن مثلث متساوی الساقین است.
در این شکل چهار ضلعی bcde مربع است و مثلث abc متساوی الاضلاع است.
اگر ضلع مربع 1 واحد باشد شعای دایره چند واحد است.(اگه بگید راه حل نداره یا غلط دروغ گقتین چون 7-8 نفر این سوال رو حل کردن)
لطفا با راه حل تو ضیح دهید
2 مثال از قضیه تسلط
1 مثال تیلور
1مثال مکلورن میخوام
مربوط به انتگرال
طبق قضیه در هندسه 2 داریم شعاعی که بر خط de عمود شود آن را نصف می کند
از طرفی اگر شعاع را تا بالا ادامه دهیم از وسط bc می گذرد و به علت نوع مثلث ارتفاع بر میانه منطبق است پس امتداد شعاع به a می رسد بعد با فیثاغورث اندازه ی قسمتی از شعاع که در مثلث است حساب می شود و با 0.5 جمع می شود.
1.3تقریبا
من جوابشو میدونم اما نمیگم چون هشت نفر جواب دادن دیگهاگه بگید راه حل نداره یا غلط دروغ گقتین چون 7-8 نفر این سوال رو حل کردن
یه مساله بگو که جدید باشه
این حد بسیار زیبایی است
تنها یک راه حل دارد
راهنمایی: جواب صفر نمی شود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون سه بار پشت سر هم از قضیه ی هوپیتال استفاده کنید.من حالش رو ندارم!
من نمی دونم هوپیتال چیه!!!
فقط رفع ابهام بلدم!!
با اجازه داش ماکس ول :
میتونیم از هم ارزی تانژانتی استفاده کنیم
صورت رو از هم ارزی و اگه شد مخرجو هم از هوپیتال
این 0.5 از کجا اومد؟
اگر مرکز دایره o باشه و نقطه برخورد امتداد ao با ضلع پایینی مربع f و نقطه g وسط ad باشه که طبیعتا og بر ad عموده،طبق قضیه در هندسه 2 داریم شعاعی که بر خط de عمود شود آن را نصف می کند
از طرفی اگر شعاع را تا بالا ادامه دهیم از وسط bc می گذرد و به علت نوع مثلث ارتفاع بر میانه منطبق است پس امتداد شعاع به a می رسد بعد با فیثاغورث اندازه ی قسمتی از شعاع که در مثلث است حساب می شود و با 0.5 جمع می شود.
1.3تقریبا
آنگاه aog با adf متشابهه چون قائم الزاویه اند و یک زاویه مشترک دارند طول ad و af و در نتیجه نسبت اونهابا استفاده از رابطه فیثاغورث قابل محاسبه هست. طول ag نیزنصف ad هست، پس معلومه. با توجه به تشابه مثلثها طول ao بدست میاد.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)