تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 946 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

دوستان یه سئوال ، وقتی که یک فایل رو از حالت فشرده باز میکنیم آنتی ویروس اونو اسکن میکنه و با موارد آلوده برابر دستوری که از قبل

بهش دادیم برخورد میکنه ، حالا سئوال اینه که مگه آنتی ویروس این فایل رو اسکن نکرده پس چرا در زمان اسکن دوباره باز هم موارد آلوده

پیدا میشه ، بعنوان مثال مثل همین 4 مخربی که مهران جان گذاشته بودند و من نتیجه اسکن رو به عرض دوستان رسونده بودم .

ممنون

این مشکل مربوط به گارد آنتی ویروس میشه. اگر گارد آنتی ویروس در هنگام Extract کردن آرشیو ها فعال باشه و بهتون پبغام بده که فلان مخرب را شناسایی کردم اما بعد از اسکن مجدد دوباره همان مخرب رو پیدا کنه دو حالت میتونه وجود داشته باشه.

1. گارد آنتی ویروس فقط جلوی رایت مخربها را بر روی درایو میگیره یعنی اونها رو Block میکنه ولی Remove نمیکنه. اگر مشکل از گارد باشه کاریش نمیشه کرد و خود GData باید این مشکل رو در نسخه های بعدی حل کنه.

2. میتونه مربوط به تنظیمات گارد آنتی ویروس شما باشه که بر روی حالت Block قرار داره. شما باید در تنظیمات آنتی ویروس خودتون برای گارد آنتی ویروس و نه قسمت On-Demand Scanner یکی از حالت های زیر را انتخاب کنید.

- Disinfect and quarantine
    Quarantine
    Remove or Delete

یکم با قسمت بالا کار کنید بهترین حالتی که باعث پاک کردن کامل یا قرنطینه کردن کامل نمونه های پیدا شده میشه را پیدا میکنید.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

10 مخرب جدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    پسورد: 123

4. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

داداش مهران بابت تمام ویروس هایی که میگذاری متشکرم.ای کاش اقا تیام ویروس داش حامد را می اورد تا شما باکمودو تست کنید.باتشکر فراوان

6. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

تست 10 مخرب :

Avira :

avast :

فايل تشخيص داده نشده ، حتي با اسكن :

8. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

عزیز من از Hitman Pro بصورت نسخۀ رایگان استفاده میکنم و هیچ وقت هم دنبال کرک براش نبودم چون تا حدی که من گشتم هیچ کدوم از کرک ها روش کار نمیکنند و باطل میشند.

طرز استفاده کردن از نسخۀ رایگان هم به این صورته که ازش فقط برای اسکن استفاده میکنم و برای پاک کردن آلودگی هایی که پیدا میکنه Next را نمیزنم تا پاکشون کنه چون موقع پیدا کردن آلودگی ها هم اسم فایل و هم مسیرش رو مینویسه و من در صورت نیاز بصورت دستی اونها رو پاک میکنم.

اما برای پاک کردن سیستم دوستانی که کامپیوترشون آلوده شده Next زده میشه.

سلام
    ممنونم از جواب تون .........
    1. یعنی بدون اکتیو کردن اجازه اسکن بدون محدودیت زمان را می دهد.؟
    2. وقتی من این نرم افزار را اجرا کردم شروع کرد به آپدیت اتوماتیک و ورژن نرم افزار تغییر کرد من فکر می کنم هر بار که ورژن جدید ارائه می دهد نسخه قبلی را پاک می کند به همین خاطر کرک این نرم افزار از کار می افتد.
    3. موقع اسکن سه گزینه به شما پیشنهاد می دهد میشه توضیح بدهید یعنی چی ؟

آقا مهران اگر امکان دارد یک تایپیک باز کنید و استفاده از این نرم افزار را آموزش بدید تا من همراه با دیگران از تجربیات شما استفاده کنیم.

ببخشید اگر درخواست بنده بی جاست.

10. 3 کاربر از helplab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

10 مخرب جدید

کد:
    کد:
    پسورد: 123
    اقا مهران من این مخرب ها را با کمودو تست کردم واز 10تا 10تاش را شناخت.با تشکر
    Last edited by Karkas20; 15-11-2010 at 12:50.

12. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

این مشکل مربوط به گارد آنتی ویروس میشه. اگر گارد آنتی ویروس در هنگام Extract کردن آرشیو ها فعال باشه و بهتون پبغام بده که فلان مخرب را شناسایی کردم اما بعد از اسکن مجدد دوباره همان مخرب رو پیدا کنه دو حالت میتونه وجود داشته باشه.
    سلام

ممنون از شما مهران جان

اونها رو که پیدا میکنه حذف و یا قرنطینه میکنه ( همون چیزی رو که براش تعریف شده ) مواردی رو که مد نظر من هست موارد جدیدی

هستند که در زمان دستور اسکن پیدا میشن ، اینطور عرض کنم که در اون فایلی که 4 تا مخرب توش هست چرا همه رو در زمان اکسترکت

نمیشناسه و 2 تا رو در زمان اسکن دستی میشناسه ، آنتی های دیگه ای هم که داشتم تقریبا همه همینطور بودند .

بازم از شما دوست و سرور عزیز و همچنین دکتر بسیار عزیزم کمال تشکر رو داریم که این همه برای دوستان وقت میزارید .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

ممنون از شما مهران جان

اونها رو که پیدا میکنه حذف و یا قرنطینه میکنه ( همون چیزی رو که براش تعریف شده ) مواردی رو که مد نظر من هست موارد جدیدی

هستند که در زمان دستور اسکن پیدا میشن ، اینطور عرض کنم که در اون فایلی که 4 تا مخرب توش هست چرا همه رو در زمان اکسترکت

نمیشناسه و 2 تا رو در زمان اسکن دستی میشناسه ، آنتی های دیگه ای هم که داشتم تقریبا همه همینطور بودند .

بازم از شما دوست و سرور عزیز و همچنین دکتر بسیار عزیزم کمال تشکر رو داریم که این همه برای دوستان وقت میزارید .

15. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

10 مخرب جدید

سلام

همه 10 مورد در زمان اکسترکت شناخته و معدوم شدند .

Last edited by amir.7; 15-11-2010 at 14:17.

17. 4 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

نتیجه ی کسپر
    10 از 10

19. 5 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •