تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 182 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

دوستان اینجا کسی آسیا تک و یا های وب داره ؟

من شنیدم نخل هم خوبه کرمان کسی داره ؟

2. این کاربر از imanprjr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مخابرات خیلی افتضاح شده از ساعت 9 صبح به بعد سرعت میشه حدود 30 پینگ 800 تا 1000 تازه خیر سرم سرویس دو مگ تابستونه دارم مثلاً 4 مگ مرکز الغدیر هم هستم که پشتیبانی درست حسابی نداره 2020 که میگه ما اطلاعات شما رو نداریم 20 تا شماره هم میده که هیچ وقت جوابگو نیستن
    بقیه دوستان اوضاعشون چطوره ؟ مخصوصاً مخابراتی ها

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مخابرات خیلی افتضاح شده از ساعت 9 صبح به بعد سرعت میشه حدود 30 پینگ 800 تا 1000 تازه خیر سرم سرویس دو مگ تابستونه دارم مثلاً 4 مگ مرکز الغدیر هم هستم که پشتیبانی درست حسابی نداره 2020 که میگه ما اطلاعات شما رو نداریم 20 تا شماره هم میده که هیچ وقت جوابگو نیستن
    بقیه دوستان اوضاعشون چطوره ؟ مخصوصاً مخابراتی ها
    از من که عالیه سرویس دو مگ سرعت 500 و پینگ 200تا 250.سیرجان

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان کرمان کسی از اوضاع مخابرات نمیگه ؟ خیلی خراب شده

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ADSL مخابرات گند زده روزی 100 بار قطع میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تایید میشه واسه منم تا نیم ساعت پیش قطع بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض کمک کمک کمک کمک کمک کمکم کنید لطفا!

راستش من از اینترنت و شبکه خیلی کم سر در میارم چند وقت پیش برا adslثبت نام کردم
    بعد از کانفینگ مودم توی مخابرات حدود یک ماه بخاطر مشغله کاری والبته بلد نبودن استفاده نکردم تا اینکه چند روز پیش خودم با وصل کردن مودم و کنجکاوی ودستکاری به شبکه وصل شدم حالا چند سوال دارم لطف کنید به این تازه وارد جواب بدید
    سوال اصلی من اینه
    ایا ممکنه من اشتباه وصل شده باشم و داره قبض خونه ما کنتور میخوره (یعنی منظورم اینه که همونطور که میدونید برای استفاده از اینترنت موبایل دو روش خرید بسته رویایی و روش عادی وجود داره که روش عادیش بسیا هزینه بر هستش ایا برای adslهم اینجوریه و وقتی بستت تمموم شد میره روی عادی
    سوال دوم
    چطوری از حجم اینترنتم باخبر بشم به سایت کرمان تل رفتم وadslبراساس روشی که گفته شده در پروفایم ثبت نام کردم چیزی نشون نمیده فکر کنم درست ثبت نام نکرده باشم
    خواهشا در این مورد هم راهنماییم بکند به این همشهری نابلد کمک کنید

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

راستش من از اینترنت و شبکه خیلی کم سر در میارم چند وقت پیش برا adslثبت نام کردم
    بعد از کانفینگ مودم توی مخابرات حدود یک ماه بخاطر مشغله کاری والبته بلد نبودن استفاده نکردم تا اینکه چند روز پیش خودم با وصل کردن مودم و کنجکاوی ودستکاری به شبکه وصل شدم حالا چند سوال دارم لطف کنید به این تازه وارد جواب بدید
    سوال اصلی من اینه
    ایا ممکنه من اشتباه وصل شده باشم و داره قبض خونه ما کنتور میخوره (یعنی منظورم اینه که همونطور که میدونید برای استفاده از اینترنت موبایل دو روش خرید بسته رویایی و روش عادی وجود داره که روش عادیش بسیا هزینه بر هستش ایا برای adslهم اینجوریه و وقتی بستت تمموم شد میره روی عادی
    سوال دوم
    چطوری از حجم اینترنتم باخبر بشم به سایت کرمان تل رفتم وadslبراساس روشی که گفته شده در پروفایم ثبت نام کردم چیزی نشون نمیده فکر کنم درست ثبت نام نکرده باشم
    خواهشا در این مورد هم راهنماییم بکند به این همشهری نابلد کمک کنید
    دوست عزیز شما وقتی ADSL ثبت نام کردید دیگه هیچ هزینه اضافه ای تا پایان مدت قراردادتون نباید پرداخت کنید ( چه هزینه تلفن و چه هزینه های دیگه)
    فقط در صورتی هزینه ای پرداخت میکنید که حجم شما زودتر از تاریخ اتمام قرارداد به پایان رسیده باشه و یا قراردادتون به پایان رسیده باشه که در مورد اول شما حجم اضافه خریداری میکنید و در مورد دوم برای تمدید قرارداد به مخابرات مراجعه میکنید
    من از مخابرات ندارم اما اکثر شرکت ها توی سایتشون قسمتی برای مدیریت یا ورود کاربران دارن که یوزر و پسورد همون سوزر و پسورد ADSL تون هست. از اونجا شما میتونید حسابتون رو مدیریت کنید ( مشاهد حجم باقی مانده. تمدید قرارداد و خرید حجم و ... )
    برای قبض تلفن خونه هم اصلا نگران نباشید. ADSL هیچ هزینه ای برای تلفن ندارد. چون خط صدا از داده جدا هست. مخابرات برای خط صدا هزینه دربافت میکنه و خط داده که برای ADSL استفاده میشود کاملا رایگان است. حتی اگر 6 ماه حط تلفن شما قطع باشد بازم ADSL شما وصل خواهد بود و میتوانید از اینترنت استفاده کنید
    البته مخابرات فکر کنم هزینه رو روی قبض بهتون میده.که برای ADSL همیشه یک مقدار ثابتی خواهد بود و میتونید هر ماه چک کنید و اگر متفاوت بود ( در صورتی که حجم اضافه خریداری نکرده باشید) به مخابرات اعلام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیلی ممنون
    farshad.88
    در تکمیل حرفای اقا فرشاد
    دوستایی که به صورت حضوری اشتراک adslگرفتن و یا مال اطراف کرمون هستن و از سایت کرمان تل اطلاع ندارن
    به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن
    و به جای نام کاربری ********9834

وبه جای رمز عبور !********
    بذارید
    این ستاره ها شماریه 8 رقمی تلفونتونه
    توی رمز عبور حتما بعد شمارتون علامت تعجب بذارید
    اینا رو گفتم چون تا قبل این _خودم نمی دونستم_

11. این کاربر از z ali reza z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها کسی از 3g ایرانسل استفاده نکرده ببینه چطور از رایتل بهتره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •