تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 451 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان شیرازی خواهشن کمک کنید . امروز 3 ساعت تو بازار داشتم پرسون پرسون دنبال این لپتاپ میگشتم! 500 گیگی رو کسی نداره! کمک . کمک . کمک .کمک کسی رو نمیشناسید داشته باشه؟ 500 گیگی با بلوری؟ 640 رو همه داشتن 1.410 قیمت دارم . راسته که میگن 5400 سرعتش کمه؟ سرعت هارد منظورمه؟ والا این رفیقمون رفته لنوو خریده میگه هارد 5400 خیلی سرعتش کمه! منم برام سرعت خیل یمهمه دوستان شیرازی من نیاز دارم که یه جا معرفی کنید واسه این مدل ........ نمایندگی هم نداره . help me .
    اگر تا به حال با هاردهای SSD یا هاردای معمولی با سرعت 7200rpm کار نکرده باشی و بخوای یدفعه با هارد 5400rpm کار کنی... خیر سرعتش کم به نظر نمیرسه و خیلی هم راضیت میکنه و اصلا کم بودن سرعت رو احسای نمیکنی.

اما اگر بر عکسش رو حساب کنی یعنی مزه سرعت SSD ها یا 7200rpm رو چشیده باشی اونوقت سرعت 5400 پیشت مثل شتاب پیکان 57 میمونه با BMW X6 میمونه

اگر من باشم این کار رو میکنم با این شرایط....

اگر N61jq پیدا کنم که هاردش 5400 rpm باشه اما قیمتش 100 تومن ارزونتر از کانفیگی باشه که با هارد 7200 وجود داره . کانفیگی رو بر میدارم که قیمتش ارزونتره و هاردش 5400 هست و بعد خودم به جایی اون 100 تومنی که ارزونتر خریدم یک هارد Seagate 7200rpm میگیرم که 4 گیگ هم SSD داره و میندازم روش.
    Last edited by M E H R A N; 24-08-2010 at 21:02.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان شیرازی خواهشن کمک کنید . امروز 3 ساعت تو بازار داشتم پرسون پرسون دنبال این لپتاپ میگشتم! 500 گیگی رو کسی نداره! کمک . کمک . کمک .کمک کسی رو نمیشناسید داشته باشه؟ 500 گیگی با بلوری؟ 640 رو همه داشتن 1.410 قیمت دارم . راسته که میگن 5400 سرعتش کمه؟ سرعت هارد منظورمه؟ والا این رفیقمون رفته لنوو خریده میگه هارد 5400 خیلی سرعتش کمه! منم برام سرعت خیل یمهمه دوستان شیرازی من نیاز دارم که یه جا معرفی کنید واسه این مدل ........ نمایندگی هم نداره . help me .
    بیا تهران پاساژ پارسیان بگیر(آخر شب بری بهت تخفیف میده ساعت 8:15 اینا).
    تاثیرش هم زیاده . بیای تهران میارزه به نظرم 1320 هم میتونی بگیری اگه بگردی

4. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب والا من خودم تو خونه هارد 7200 مکستور د ارم ! از همین میترسیدم که سرعت بخواد اذیت کنه . من اگه بخوام بیام تهران باید 50 تومنی پیاده بشم تازه شانس که نداریم اون ها هم تموم میکنن. نمایندگی هم نداره خاک تو سر این شرکتا با مسخره بازیهاشون . تا حالا انقدر به در بسته نخورده بودم یه روز میری میگن تموم شده . یک روز میگن تو بازار نیست . یه روزم اون چیزی رو که میخوای رو ندارن . خدا شاهده به نمایندگی شیراز ایمیل زدم بعد 2 روز جواب داده میگه اونی که شما میخوای نیست هفته دیگه n82jq میاد برامون با همین کانفیگ . رفتم نگاه میکنم نه مانیتورش همون اندازست نه گرافیکش 5730 . 2 تا ساختمان کلا تو شیراز هست هر کی بخواد وسایل کامپیوتر بخره میره اینجا . اگه از بدبختیهای اینجا بگم .......... کلا ما ادم نیستیم فقط دم عید که میشه میرن گلکاری و از این حرفا تو دهات بودم بهتر بود . اعصابم خیلی خورده بعد از 1 ماه که رفتم بخرم میگن نداریم بقول داش vaioman تو ایران نمیتونی دنبال چیزی باشی باید ببینی چی دارن .
    حالا مثلا با همین 5400 تو چه کارایی اذیت میکنه؟ مدل pro64 هم بود کدام بهتره ؟ شیرازی نیست اینجا؟ بخوام هارد جدا هم بخرم گارانتیش میپره یکم کمک کنید که وضعیت قرمزه
    Last edited by hasanoooooooo; 24-08-2010 at 21:31.

داره خودمونی میشه babakwind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Dark side of City

پيش فرض

خب والا من خودم تو خونه هارد 7200 مکستور د ارم ! از همین میترسیدم که سرعت بخواد اذیت کنه . من اگه بخوام بیام تهران باید 50 تومنی پیاده بشم تازه شانس که نداریم اون ها هم تموم میکنن. نمایندگی هم نداره خاک تو سر این شرکتا با مسخره بازیهاشون . تا حالا انقدر به در بسته نخورده بودم یه روز میری میگن تموم شده . یک روز میگن تو بازار نیست . یه روزم اون چیزی رو که میخوای رو ندارن . خدا شاهده به نمایندگی شیراز ایمیل زدم بعد 2 روز جواب داده میگه اونی که شما میخوای نیست هفته دیگه n82jq میاد برامون با همین کانفیگ . رفتم نگاه میکنم نه مانیتورش همون اندازست نه گرافیکش 5730 . 2 تا ساختمان کلا تو شیراز هست هر کی بخواد وسایل کامپیوتر بخره میره اینجا . اگه از بدبختیهای اینجا بگم .......... کلا ما ادم نیستیم فقط دم عید که میشه میرن گلکاری و از این حرفا تو دهات بودم بهتر بود . اعصابم خیلی خورده بعد از 1 ماه که رفتم بخرم میگن نداریم بقول داش vaioman تو ایران نمیتونی دنبال چیزی باشی باید ببینی چی دارن .
    حالا مثلا با همین 5400 تو چه کارایی اذیت میکنه؟ مدل pro64 هم بود کدام بهتره ؟ شیرازی نیست اینجا؟ یکم کمک کنید که وضعیت قرمزه
    فردا میرم واست می پرسم.

7. 2 کاربر از babakwind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا دمت گرم همون که 500 هست و بلوری هم داره یه دنیا ممنون ..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگر تا به حال با هاردهای SSD یا هاردای معمولی با سرعت 7200rpm کار نکرده باشی و بخوای یدفعه با هارد 5400rpm کار کنی... خیر سرعتش کم به نظر نمیرسه و خیلی هم راضیت میکنه و اصلا کم بودن سرعت رو احسای نمیکنی.

اما اگر بر عکسش رو حساب کنی یعنی مزه سرعت SSD ها یا 7200rpm رو چشیده باشی اونوقت سرعت 5400 پیشت مثل شتاب پیکان 57 میمونه با BMW X6 میمونه

اگر من باشم این کار رو میکنم با این شرایط....

اگر N61jq پیدا کنم که هاردش 5400 rpm باشه اما قیمتش 100 تومن ارزونتر از کانفیگی باشه که با هارد 7200 وجود داره . کانفیگی رو بر میدارم که قیمتش ارزونتره و هاردش 5400 هست و بعد خودم به جایی اون 100 تومنی که ارزونتر خریدم یک هارد Seagate 7200rpm میگیرم که 4 گیگ هم SSD داره و میندازم روش.

سلام . این هاردش رفته رو اعصابم. تو پی سی داداشم تمام برنامه های برق و کامپیوتر رو ریختم و شد 45 گیگ. یه بک آپ با نورتن قوست گرفتم خیلی جالب بود که تونست تو 15 دقه بگیره. فکر کنم تو 10 دقه بتونه ری استور کنه. منظورم اینه که حتی اگه کلا هاردش منفجر بشه و یکی دیگه بزارم جاش تو 10 دقه همه برنامه ها رو برمیگردونه. تازه حجم بک آپ شده 25 گیگ.

ولی تو لپ تاپ .... همه برنامه هام رو ریختم و شده 60 گیگ ناقابل. بک آپ گرفتنی یه ساعت میکشه و برگردوندنی 50 دقه. خیلی زیاده !!!!

دی وی دیش هم کنده. تو پی سی با 13 مگ بر ثانیه کپی میکنه و تو لپ تاپ با 7 مگ .... اعصابم از دست این هاردش خورد شده اساسی. سی پی یو و گرافیکش توپه ولی این نامرد هاردش خیلی کند تشریف دارن.

این هارد سیگیت که گفتین 4 گیگ هم سالید استیت دیسک روشه چنده دقیقا ؟ چند گیگه خود هاردش؟
    ویندوز میریزیم رو اون 4 گیگه میره یا ؟؟؟؟

بعد اصل کاری ... میشه رو لپ تاپ گذاشت مگه ؟؟؟؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من امروز ویندوز رو عوض کردم
    واقعا تغییر کرده
    دیگه از کندی اجرای برنامه ها خبری نیست
    خیلی سرییع اجرا میکنه
    پیشنهادم به تمام دوستان :
    ویندوز خودش خیلی کنده،حتما C رو فرمت کنید و از ویندوزی که لینکش همینجا بود نصب کنید،خیلی تغییر میبینید
    ضمنا اون پرش تصویر هم که گفتم نرم افزاریه،امروز قبل از اینکه درایور گرافیک رو نصب کنم چک کردم،اصلا تصویر پرش نداشت

11. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من امروز ویندوز رو عوض کردم
    واقعا تغییر کرده
    دیگه از کندی اجرای برنامه ها خبری نیست
    خیلی سرییع اجرا میکنه
    پیشنهادم به تمام دوستان :
    ویندوز خودش خیلی کنده،حتما C رو فرمت کنید و از ویندوزی که لینکش همینجا بود نصب کنید،خیلی تغییر میبینید
    ضمنا اون پرش تصویر هم که گفتم نرم افزاریه،امروز قبل از اینکه درایور گرافیک رو نصب کنم چک کردم،اصلا تصویر پرش نداشت
    آره منم همون اول عوض کردم رفت. الان سون آلتیمیت 32 و 64 ریختم رو دو تا درایو 100 گیگی و اون یکی هم شده آرشیو فایل ها. البته مال من کنده چون تو دراوی سی انقدر برنامه ریختم که .....
    البته از این نرم افزار ها که بهینه مهینه میکنن هم بد نیست استفاده کنیم. فعلا در حال تهیه همه برنامه ها به صورت 64 بیتی هستم آخه تست کردم دیدم تو پردازش 10 درصد سریعتره. 10 درصد کمه ولی باز بد نیستش.

کرکای سون هم که خوب عمل میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه ان شاء الله. تو فکرم یه مک لئوپارد هم بریزم آخه میگن خوشگله.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اقا دمت گرم همون که 500 هست و بلوری هم داره یه دنیا ممنون ..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ای بابا. چه ضد حالی .... کاش منم از اینا میخریدم. خوش به حالت. نوش جان

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

7

آره منم همون اول عوض کردم رفت. الان سون آلتیمیت 32 و 64 ریختم رو دو تا درایو 100 گیگی و اون یکی هم شده آرشیو فایل ها. البته مال من کنده چون تو دراوی سی انقدر برنامه ریختم که .....
    البته از این نرم افزار ها که بهینه مهینه میکنن هم بد نیست استفاده کنیم. فعلا در حال تهیه همه برنامه ها به صورت 64 بیتی هستم آخه تست کردم دیدم تو پردازش 10 درصد سریعتره. 10 درصد کمه ولی باز بد نیستش.

کرکای سون هم که خوب عمل میکنه و مشکلی ایجاد نمیشه ان شاء الله. تو فکرم یه مک لئوپارد هم بریزم آخه میگن خوشگله.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

ای بابا. چه ضد حالی .... کاش منم از اینا میخریدم. خوش به حالت. نوش جان
    نمک میزنی به زخمم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    متوجه نمیشم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •