تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 215 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه FAKHER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

یه مدتیه نمیدونم این کامپیوتر من چه مرگش شده یه سری مشکلات برای این بنده خدا پیش اومده

هر بار که کامپیوترو روشن میکنم اولا که سه تا شورتکارت درست میکنه با این اسمها:
    Error Cleaner
    Privacy Protector
    Spyware&Malware Protection

اینم عکسشون:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدشم هرموقع این task manager رو میزنم یه اروور میده که :

کد:
    یه مشکلش هم اینه که راه به راه یه اخطار میده با این عنوان که:
    کامپیوتر شما مورد حمله ویروس قرار گرفته
    اینم عکس سه مدل مختلف اخطار دادنشه:

کد:
    کد:
    کد:
    مشکل بعدی هم اینه که سرعت کامپیوترم به شدت اومده پایین بنده خدا آلزایمر گرفته

یه چیز دیگه اونم اینه که بقل ساعت یه دایره قرمزه که توش یه ضربدر سفیده که پشت سر هم اخطار مده
    اینم عکسشه:

کد:
    شرمنده هرچی سعی کردم نتونستم عکسارو همینجا هم نشون بدم

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب تاپیک ما هم چسبوندن به اینجا که هیچ کس جواب هیچ کس رو نمی ده مشکل من تو همین تاپیک بارها مطرح شده و هیچ وقت دیده نشده انگار به هر حال بعد از ساعت ها درگیری و بکش بکش بالاخره من روی اون ترو جانه رو کم کردم ... بدون استفاده از هیچ برنامه ی خاصی !!!!

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض show نکردن فایل های hide !

سلام خدمت اساتید محترم

یه چند وقتیه که هر وقت میخوام قایل های رو که توی Foleder option به صورت hide دراوردم رو show کنم.

ولی به محض اینکه گزینه ی show hiden files and folders رو انتخاب و Apply میکنم پس از اینکه دوباره

به folder option میبنم که گرینه ی hide file... انتخاب شده.

بنابراین من هیچ وقت نمیتونم فایل های hide خودم رو ببینم.

از طرفی دیگر فایلی به نام : MsServer در startup ویندوز نشون داده میشه که اگه غیر فعالش کنی تا دیگه

با لا نیاد خودش به صورت Automatic دو باره فعال میشه و با ویندوز بالا میاد.من حتی این فایل رو پاک میکنم

ولی فایده ای نداره.من فکر میکنم که مشکی که در بالا توضیح دادم با این مشکل ربط داشته باشه.

در ضمن Nod32 رو هم نصب کردم ولی چیزی پیدا نکرد.ویندوز من هم ویستا میباشد.

اگه میشه کمکم کنید که الان باید چی کارکنم؟

ممنون.ببخشید اگه یکم طولانی شد

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

2 Trojan.Win32.Zapchast.dt

با سلام

انتی ویروسم (کسپر اسکای ورژن 7) یه تروجان تو سیستمم پیدا کرده به نام Trojan.Win32.Zapchast.dt

که هیچکاریش نمیتونه بکنه شما بگید من چیکار کنم.

جاش هم اینجاست:
    detected: Trojan program Trojan.Win32.Zapchast.dt File: C:\WINDOWS\system32\windows
    در ضمن تو سایت viruslist.com هم هیچ توضیحی دربارش داده نشده.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

انتی ویروسم (کسپر اسکای ورژن 7) یه تروجان تو سیستمم پیدا کرده به نام Trojan.Win32.Zapchast.dt

که هیچکاریش نمیتونه بکنه شما بگید من چیکار کنم.

جاش هم اینجاست:
    detected: Trojan program Trojan.Win32.Zapchast.dt File: C:\WINDOWS\system32\windows
    در ضمن تو سایت viruslist.com هم هیچ توضیحی دربارش داده نشده.
    منظورتان از این که هیچ کاری نمی تواند بکند چیست ؟

داره خودمونی میشه chogha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشگل ویروس

کامپیوترم ویروس گرفت یهو ری استارت کرد دیگه ویندوز بالا نیومد یه صفحه می اومد که می گفت برای ری استارت ctrl+alt+del رو بزن حتی دوباره ری استارت کردم اف هشتم زدم همینو گفت مجبور شدم با سی دی ویندوز که بوت بود درایو ویندوز رو دوباره فرمت کنم و دوباره ویندوز نصب کنم حالا میخوام بدونم اگه دوباره این مشگل برام پیش اومد راه دیگه ای جز این نیست؟ یا اینکه دیگه حداقل فرمت نکنم ویندوزو عوض کنم..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام

آقا من یه تروجان گرفتم با این مشخصات :
    یه فایل اجرایی هیدن تو تمام درایو هام ساخته با اسم : W36Owin.exe که ویندوزم عوض کردم ولی چون تو تمام درایو ها هست موند !
    قسمت show hiden file غیر فعال شده و هر چی می زنم فایل های هیدن رو نمایش بده نمی ده !
    سیستم ریستور از کار افتاده ....
    وارد رجستری نمی تونم بشم ...
    رو درایو هام که رایت کلیک می کنم این شکلیه !

در ضمن اگه ویندوز رو ریستارت کنم دیگه بالا نمی آد و و قبل از لوگو ویندوز ریستارت می ده وارد سیف مودم نمی شه ...

با نود 32 اسکن کردم اسم تروجان Genetik Trojan تشخیص داد ولی هیچ غلطی نکرد واسه نابودیش !

در ضمن هارد پونصده و به هیچ عنوان نمی تونم همه درایو ها رو فورمت کنم ...

نیازمند راهنمایی از اساتید هستم .....

دوست عزيز اين کاری که ميگم انجام بده، به احتمال زياد جواب ميده، اول درايوی که ويندوز توش هست رو فرمت کن (يعنی نصب دوباره ويندوز با فورمت کامل درايو ويندوز مثلاً C) بعد نصب ويندوز جدید به هيچ کدوم از درايو های ديگه وارد نشو، و بلافاصله يک آنتی ويروس نصب کن، (البته من هم کسپر دارم هم نود، ولی چون با کسپر تست کردم جواب گرفتم، پس پيشنهاد ميکنم کسپر رو امتحان کنی) بعد با کسپر(ورژن 7) بزار کل هاردت رو اسکن کنه (Scan My Computer)
    انشالله که جواب بگيری...
    البته در بعضی مواقع ميتونی تو همين وضعيت (يعنی بدون نصب ويندوز دوباره) کسپر رو نصب کنی، و بزاری اسکن کنه کامپيوتر رو امکان اش هست ويروس رو بگيره ( درضمن اگه کسپری که نصب ميکنی Update هم شده باشه که چه بهتر) تست کن و نتيجه رو اعلام کن...

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

یه مدتیه نمیدونم این کامپیوتر من چه مرگش شده یه سری مشکلات برای این بنده خدا پیش اومده

هر بار که کامپیوترو روشن میکنم اولا که سه تا شورتکارت درست میکنه با این اسمها:
    Error Cleaner
    Privacy Protector
    Spyware&Malware Protection

اینم عکسشون:

کد:
    بعدشم هرموقع این task manager رو میزنم یه اروور میده که :

کد:
    یه مشکلش هم اینه که راه به راه یه اخطار میده با این عنوان که:
    کامپیوتر شما مورد حمله ویروس قرار گرفته
    اینم عکس سه مدل مختلف اخطار دادنشه:

کد:
    کد:
    کد:
    مشکل بعدی هم اینه که سرعت کامپیوترم به شدت اومده پایین بنده خدا آلزایمر گرفته

یه چیز دیگه اونم اینه که بقل ساعت یه دایره قرمزه که توش یه ضربدر سفیده که پشت سر هم اخطار مده
    اینم عکسشه:

کد:
    شرمنده هرچی سعی کردم نتونستم عکسارو همینجا هم نشون بدم

دوست عزيز به احتمال زياد ويندوز شما کلاً اشکال پيدا کرده! پيشنهاد ميکنم يک بار ديگه ويندوز رو نصب کنيد، به صورتی که فقط درايوی که ويندوز داره رو (C) فرمت کامل کنيد، و بعد ويندوز بريزيد، و سپس آنتی خودتون رو نصب کنيد، تا يکبار ديگه کامپيوتر رو اسکن کنه، بعد يک پيشنهاد ديگه به شما ميکنم که اگر ميخواهيد از برنامه های آنتی اسپای استفاده کنيد، از محصول اينترنت سکوريتی کسپر 7 استفاده کنيد، و ديگه نيازی نيست از برنامه های جانبی اين چنينی استفاده کنيد... البته باز اين پيشنهاد من هست

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم

یه چند وقتیه که هر وقت میخوام قایل های رو که توی Foleder option به صورت hide دراوردم رو show کنم.

ولی به محض اینکه گزینه ی show hiden files and folders رو انتخاب و Apply میکنم پس از اینکه دوباره

به folder option میبنم که گرینه ی hide file... انتخاب شده.

بنابراین من هیچ وقت نمیتونم فایل های hide خودم رو ببینم.

از طرفی دیگر فایلی به نام : MsServer در startup ویندوز نشون داده میشه که اگه غیر فعالش کنی تا دیگه

با لا نیاد خودش به صورت Automatic دو باره فعال میشه و با ویندوز بالا میاد.من حتی این فایل رو پاک میکنم

ولی فایده ای نداره.من فکر میکنم که مشکی که در بالا توضیح دادم با این مشکل ربط داشته باشه.

در ضمن Nod32 رو هم نصب کردم ولی چیزی پیدا نکرد.ویندوز من هم ویستا میباشد.

اگه میشه کمکم کنید که الان باید چی کارکنم؟

ممنون.ببخشید اگه یکم طولانی شد

دوست عزيز اين کار رو با آنتی کسپر 7 تست کنيد، البته من آنتی نود رو هم قبول دارم، و البته از هردو استفاده ميکنم، ولی برای اطمينان بيشتر يک تستی هم با کسپر بزنيد، البته اين تو رو هم بگم، اين اشکالی که سيستم شما پيدا کرده اگه شانس آورده باشين که فايل اي از سيستم شما رو خراب نکرده باشه با اينکار عملی هست،
    وگرنه بايد تمام اين کار ها رو (اسکن کامپيوتر) بعد از نصب دوباره ويندوز انجام بدين...به طوری که بعد از نصب ويندوز، بدون اين که وارد درايو های ديگه بشين، بزارين آنتی يک اسکن از کامپيوتر بگيره

داره خودمونی میشه FAKHER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

جناب دست درد نکنه حالا خودم یه کارایی کردم مشکلم تا حدودی حل شده بجز اینکه task manager ام هنوزم باز نمیشه و هنوزم همون اروورو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •