مشخصات سیستمت رو کامل تر بگو،چه ویندوزی داری؟
مشخصات سیستمت رو کامل تر بگو،چه ویندوزی داری؟
شایعه بود.
پچ مخصوص بخش تک نفره که اومده اما بدبختانه هنوز کرکی براش پخش نشده. (با اولین پچ بازی که برای بخش چند نفره بود اشتباه گرفته نشه.)
اینقدر بازی لگ داشت که پاکش کردم. اینجوری اصلاً حال نمیداد. حیف نسخه های قبلی بازی نبود.
فعلاً دارم با NFS Hot Pursuit حال می کنم. خیلی حال میده
لپ تاپمشخصات سیستمتون ؟؟؟
گرافیک 512 GeForce
رم 3 گیگ
هارد 320
ویندوز XP
این کرک را از کجا گیر بیارم؟استفاده از کرک نامناسب( کرک Skidrow استفاده کنید)
راستش اول از من تا نصب کردم انگلیسی بود
بعدش گیر کرد کرکش رو عوض کردم گفتم شاید درست بشه بعد دیدم روسی حرف میزنه و باز هم گیر داره
سلام !
اقا من بازی برام لگ نداره و روون اجرا می شه فقط مشکلم لودینگاشه ! طول می کشه ! فک کنم مششکل از سرعت هاردم باشه 5400 ه ! درسته ؟
بی زحمت لینک بهترین کرک این بازیرو میخواستم.
توی مرحله هفتم فکر کنم اسم مرحله نامبرز باشه (اونجا که شهر شلوغ میشه قورباغه هفت تیر می کشه) یه آهنگ توپ پخش می کنه اوپس اوپس هست... کسی لینک دانلودی از اون قطعه داره؟ خیلی باحاله... می خوام دانلودش کنم
Last edited by Spaniuly; 02-12-2010 at 14:25.
سلام دوستان
بازی برای من بدون مشکل فقط یه جاش باید کمک یارم کنم در رو باز کنم با دکمه F بعد که در باز میشه صفحه سیاه میشه دیگه
فکر کنم 4-5 مرحله باشه
برای کرکه؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
مرسی
جواب شما فقط این میتونه باشه :
منظورتون مرحله ای هست که هی باید از رو سقف و شیروونی بپریم دیگه ؟ درسته ؟! اگه آره ...منم میخوام. این قشنگترین آهنگش بود . اعصاب خوردکن ترین آهنگشم تو مرحله ی قایق سواری بود که وودز و اون یکی جلو وایساده بودن و باید ۴ تا هدف رو میزدیم . فکر کنم موزیک تیتراژ انتهایی هم بودش . واقعا آهنگ بدی بود
(به نظر من).
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)