منم منظورم همین بودا![]()
منم منظورم همین بودا![]()
nokia n8 can turn you're HDtv into touch device
لینک منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکس مربوط است به برنامه جدیدی که برای اولین بار نوکیا روی ان8 عرضه کرده
که هر تلویزیونی رو بوسیله این برنامه
تبدیل به تلویزیون تاچ میکنید !
فقط کافی دوربین گوشی رو به سمت تلویزیون باشه همین و بس !
عجب چیزه باحالی ... و همیچنین کاربردی !!!![]()
سلام. دوتا سوال دارم که ممنون ميشم پاسخ بدين؟
1. قيمت اين گوشي رو تو GSMArena نوشته 370 يورو. ميشه حدود 90-480 تومن. ميخواستم ببينم آيا امکانش هست به ايران که آمد بشه با اين قيمت خريدش؟ البته هيچ، هيچ عجلهاي ندارم، فقط نميدونم چقدر نيازه صبر کنم.
2. درمورد نرمافزارهايي که براي سيستم عامل سيمبين 3 موجوده از کجا ميشه اطلاعات کسب کرد؟
ممنون.![]()
سلام عزیز.آواتارتو عشقه
در مورد سوال اول احتمال بله بودن جواب خیلی کمه.اخه اینجا ایران است.شاید چند ماه بعد از ورودش بیاد پایین.اما قیمت اولش...
واسه دومی اگه خیلی تخصصی نمیخای توی بخش تکنولوژی موبایل و برنامه های کاربردی یه چیزایی هست.
و اخر اینکه پس چرا این سالار نمیاد؟نکنه نوکیا زیر لفظی میخاد؟
سلامسلام. دوتا سوال دارم که ممنون ميشم پاسخ بدين؟
1. قيمت اين گوشي رو تو GSMArena نوشته 370 يورو. ميشه حدود 90-480 تومن. ميخواستم ببينم آيا امکانش هست به ايران که آمد بشه با اين قيمت خريدش؟ البته هيچ، هيچ عجلهاي ندارم، فقط نميدونم چقدر نيازه صبر کنم.
2. درمورد نرمافزارهايي که براي سيستم عامل سيمبين 3 موجوده از کجا ميشه اطلاعات کسب کرد؟
ممنون.![]()
اوایل .. با این قیمت که عمرا" (به دلیل انصاف بالای فروشندگان در ایران) ... اما بعد از یه مدت قیمت ها متعادل میشه ... خوبه که عجله ندارید ...: ) .. مدتش که معلوم نیس .. اما زیاد نباید طول بکشه !
سیمبین 3 یه سیستم عامل اپن سورس هست و از نظر برنامه مشکلی نخواهد داشت ... تازه میشه برنامه ی های آندوریید و مک رو براش پورت کرد ... و برنامه ی S60v5 هم باید باهاش سازگار باشه ...در کل مشکلی نداره تو سافت ...
موفق باشید![]()
Last edited by *M!L4D*; 19-09-2010 at 01:29.
به قشنگي آواتار شما که نيست.
اينو هم در پاسخ شما ميگم هم در پاسخ آقا سعيد:
ببينيد، راستش من تا الان پولهام و براي سامسونگ Wave جمع کرده بودم. در بدترين حالت اين گوشي (ويو) 500 تومنه. تا اواسط آبان هم ميتونم صبر کنم.
سوالم رک و راست اينه که:
1. اواسط آبان ميتونم با همين 500 تومن يکي از N8 يا C7 رو بگيرم؟
2. سمبين 3 در مقايسه با بادا چطوره؟
بازهم متشکرم.![]()
اول اینکه ویو الان ارزونتر از اینا شده.
دوم هم اینکه سیستم عامل بادا تازه در اول راه هست. مثل سیمبین نسل جدید.
اما موضوع اینه که تجربه و پشتوانه نوکیا در زمینه سیستم عامل قوی تر از سامسونگه...
و البته همین سیمبین نسل 3 هم باز از برنامه های 2 نسل قبلترش پشتیبانی میکنه.
1.C7 که نه ... N8 هم بستگی داره ... بی پرده بگم نمی دونم !!سوالم رک و راست اينه که:
1. اواسط آبان ميتونم با همين 500 تومن يکي از N8 يا C7 رو بگيرم؟
2. سمبين 3 در مقايسه با بادا چطوره؟
بازهم متشکرم.![]()
2.هردو یه سیستم عامل جدید و اپن سورس هستند و سامسونگ و نوکیا ازشون ساپورت می کنند ! اما به دلیل همون qt نوکیا که میشه برنامه های آندرویید و مک رو براش پورت کرد سیمبین 3 کاربردی هست !! ولی اینترفیسش هم تقریبا شبیه S60v5 هست ... از نظر بازی ها که GPU ان 8 فوق العاده هست و بهتر ( اگه ساپورت سامسونگ و نوکیا برابر باشه تو این زمینه )
در کل به نظر من صبر کنید تا ببینیم نظر کسایی که این گوشی خریدن در مورد os ــش چیه !
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)