با سلام.
تو اون سیستم پیشنهادی که یکی از رفیقا گذاشته بود قید شده بود که OS باید SP 3 باشه.
یعنی نمیشه تو SP 2 بازی کرد ؟
سپاسگذارم.
با سلام.
تو اون سیستم پیشنهادی که یکی از رفیقا گذاشته بود قید شده بود که OS باید SP 3 باشه.
یعنی نمیشه تو SP 2 بازی کرد ؟
سپاسگذارم.
1.6 گیگ چه خبره؟!!
برا چی حجمش انقدر زیاده؟
در اینکه کنامی در این نسل به بیراهه رفته شکی نیس اما به نظرم 2011 خیلی بهتر از 2010 هستش
اقا به محض اومدن لینک اگه کسی از بچه ها اینجا اعلام کنه لینک ها رو و اگ رپید باشه لینک ها من به عشق بچه ها و خود بازی 3 سوت
مستقیمش میکنم . فقط زودتر در اولین ثانیه های اومدن لینک ها اینجا هم بزارید لینک ها رو
چرا دوست عزیز
از لحاظ سیستم عامل هیچ مشکلی نخواهید داشت حتی اګه سرویس پک ۳ هم لازم داشته باشه با یه دستکاری کوچیک در رجیستری میشه با همون سرویس پک ۲ یا ۱ هم بازی رو انجام داد
سخت افزار هستش که مارو محدود میکنه تا نرم افزار
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
مرسی وحید جان
فقط خدا کنه که لینک یه تیکه نباشه که بتونیم پارت پارت دانلود کنیم
من که ساعت ۳.۳۰ بیدارم تا بزارم دانلود بشه
نمیتونم فردا بدون بازی نفس بکشم![]()
من الان یه چک کردم حجم دموی 2010 نهصد مگ بوده کسی میدونه چرا حجم دموی 2011 انقدر زیاده با وجود اینکه گزارشگر نداره
دمت جوز!! فقط سرورت پرسرعت باشه تا حال اساسی به ما داده باشی اگر هم نکردی عیبی نداره میریم دنبال لیچ اگه اینم نشد یه اکانت رپید همه چی رو حل میکنه اما اگه مستقیم کنی دعای عاشقان pes پشتته دادا
Last edited by karnavaleroos; 15-09-2010 at 00:06.
سلام
اینجا چه خبره....
من بدبخت که با این اینترنت زغالی نمیتونم دانلود کنم....
خوش به حالتون..فقط فردا باید بیام ببینم نظرات شما چیه....
من به یه چیز جالب دقت نکرده بودم الان توی سایت بازی بودم نوشته بود:
Players : 1 - 8
یعنی مثل ورژن کارنت PES که تا 8 نفر ساپورت می کرد شده... سه ورژن اخیر حداکثر تا 4 نفر بود خیلی جالب. میشه حالا با انتخاب select player با 8 نفر یه تیم رو اداره کرد فرض کنید 8 نفر از برو بچه های فامیل جمع شدن 4 جفت دسته داشته باشید می تونید در مقابل cpu بازی کنید هر کس یه بازیکن رو انتخاب کنه و 2 تاشونم + دروازبان CPU باشه بقیه 8 نفر به یکی برسه و همکاری تیمی داشته باشن هرکس به وظیفه خودش عمل کنه من حتما 4 جفت گیم پد می خرم می ذارم خونه که وقتی 8 نفر پلیر جمع شد این کار رو انجام بدیم واقعا عجب حالی می تونه بده
هروقت که دموی بازی اومد, من روی سرور خودم میارم و با سرعت بالا و با قابلیت رزیوم دانلود کنیدتا ساعت 3.30 بیدار میمونم و خودم هم دانلود میکنم
![]()
خواهش میکنم پدرام جان . از این که بتونم یه حالی به بچه ها بدم خوشحال میشم
اصلا یه تیکه هم باشه من مستقیمش میکنم راحت بعدش بزن بره دانلود بشه با خیال راحت .
من امیدوارم ای دی اس الم 1 روز دیگه به من وفادار بمونه تا بتونم بازی رو دانلود کنم و بعدش قطع بشه
بچه ها لطفا منم بیدارم فقط لطف کنید همون ثانیه های اول لینک ها رو همینجا بذارید تا من زودی در عرض 10 دقیقه
مستقیمشون کنم و بذارم برای دانلود . فقط سرعت عمل رو در قرار دادن لینک رو برای جلوگیری از سنگین شدن
سرور و راحت بودن مستقیم کردن می خوام .
اگه مرجعی که لینک دانلود رو میذاره و همه برای برداشتن به اونجا مراجعه خواهند کرد بذارید من خودم میرم بر
میدارم لینک رو . امیدوارم لینک ها رپید باشه تا شرمنده دوستان نشم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)