داداش اين فايلي رو هم كه گذاشتي تا 3 درصد دان ميشه و ميپره بيرون![]()
داداش اين فايلي رو هم كه گذاشتي تا 3 درصد دان ميشه و ميپره بيرون![]()
من اين بازي رو خريدم ونصب كردم ولي وقتي مي خوام سرورش رو اجرا كنم ارور ميده كه: رمز ناشناخته . مشكل از ويندوزه ؟ اگه نه از كجاست
متشكر
سلام
ببخشید من یه ترینر میخوام واسه Assassin's Creed II تا الان ترینر هایی که داشتم میگن game not forund
در صورتی که در دایرکتوری بازی هست ...
دوستان کسی با ترینری بازی رو تست کرده
اگر تست کرده ممنون میشم ندا برسونه
دوستان....
مرحله اول که نامه از باباش میگیره بعدش رو نقشه جایی نیست که بریم...
چنجا سرچ زدم گفته بودن مشکل از کرکشه..
یه کرک واس ما بزارین..
مم
نون
.
.
دقیقا همین کارو کردم ولی بازم نشد همون ارور رو میده
ببخشید دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید،
من تو همون اول بازی وقتی پدر اتزیو نامه رو بهش میده جایی رو تو نقشه نمیبینم که مربوط به تحولیش باشه ،آیا بایدمثلا ماموریتهای فرعی برم تا مکان جدید مشخص بشه یا مشکل از value یا چیزه دیگست ؟
منم این مشکلو دارم...
سلام
آقا کسی این پست ما رو جواب نمیده؟
تازه یه مشکلم همین حالا پیش اومد. بعد اون که لئوناردو Hidden Blade رو برام درست کرد برگشتم پیش اون خانومه تا نشونش بدم و بعدم برم اون یارو رو بکشم. Mission رو Accept کردم و از خونه اون خانومه Paola هم اومدم بیرون. ولی چیزی تو نقشه نیست که برم ماموریتو انجام بدم. فک کنم کرکه به هم ریخت. برای امتحان چند تا Viewpoint رفتم بعضیاشون که اصلا نقشه رو باز نمی کردن یکیشونم که باز کرد بعدش دوباره علامت ماموریت رو خونه اون خانمست. ممنون میشم کمک کنید.سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوال تکراری نباشه
من بازیو با کرک crack Off-Line.Server-v0.3.2 نصب کردم همون که باید یه فایل نت پد توش درست کنی و آپدیت و اینا. راحت بازی می کنم و تا حالا که چک پوینتا سیو شده یه چند تا سوال دارم فقط ممنون میشم کمک کنید
1-فقط همین یه کرکه یا کرکای بهتری هم هست؟ اونا چه فرقی داره؟
2-اگه به اینترنت وصل باشم و با این کرک بازی کنم همه چی خراب میشه؟ یعنی کرکه غیر فعال میشه؟
3- همیشه باید طول بکشه تا میاد کانکشنو پیدا کنه؟
4- از سیو هام چجور بکاپ بگیرم؟
ممنون
سلام
من طبق پست 1 تمام مراحل رو انجام دادم اما موقع اجرا بازی این ارور رو میده
لطفا راهنمائی کنید
دوستان متاسفانه من همون اول بازی گیر کردم, بعده اینکه میرم خونه ی کریستینا و بعد با چند نفر دعوام میشه, میرم پیش بابام و اون به من یک نامه میده و میگه ببر پیش یک نفر ولی من هیچ چیزی روی نقشه ندیدم که بخوام برم طرف اون. لطفا میشه کمکم کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)