امشب سرعت لینک های خارج از ایران فوق افتضاح هست اینم فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امشب سرعت لینک های خارج از ایران فوق افتضاح هست اینم فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javan01; 03-01-2013 at 05:12.
سرعت دانلود من از اپلود باز از 6 تا7 صبح به 170 میرسه . یعنی مثل روال معمولی . برام عجیبه
سرعت دانلود از مدیافایر هم 170 هست . خدا کنه موقتی نباشه . ( 8 صبح )
Last edited by aali361; 03-01-2013 at 07:42.
خیلی خوب میگیری!
من تو بهترین حالت با 30 میگیرم و البته نوسان زیاد.
البته فقط از هیپ فایل یا اپلودباز دان میکنم. اکانت هیپ فایلمم که مسدود شد و ما موندیمو و 10 گیگ فایل نصفه و نیمه! (کسی اکانت هیپ فایل سالم نداره)
کسی از وضعیت شرکتای دیگه اطلاع داره؟ سرعت اونا هم همینطوری شده؟ گذرگاه الان سرعتش چطوریه؟
منم از سروهای داخلی خوب میگیرم ، ولی سرورهای خارجی 20 تا بیشتر نمیره ، راستی این گوگل خیلی با سرویس ما مشکل داره اذیت میکنه ، بینگ خیلی سریعتره.
من وقتی به آی پی هایی که با 46.100 شروع میشه وصل میشم سرعت دانلود و پینگ عالیه حتی سرورهای خارجی. ولی آی پی که با 2.179 شروع میشه فقط برای سرورهای داخلی خوب سرعت داره و سرورهای خارجی در حد 15 تا 20 تا سرعته
واسه منم درست نشده که نشده،خیر سرم می خواستم انتی ویروس دانلود کنم!
یک لینک میدید تست کنم؟
منظورشون آی پی خودشون هست. نه آی پی سایت. به سایت پایین برین ببینید آی پیتون چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولن با 2.179 شروع میشه
همینه دیگه وقتی تمام پهنای باند ورودی کشور دست یک شرکت باشه و هیچ رقابتی نباشه همین میشه . مثل اب خوردن دروغ میگن . چند ماه پیش بود که زیرساخت گفته بود که پهنای باند کشور رو چند برابر کردیم و هر روز در حال افزایش هستیم . پس کوش؟ یعنی واقعا اینترنت یک کشور باید به یک کابل بستگی داشته باشه . متاسفانه هیچ خبرگزاری خبری رو در این مورد پخش نمیکنه تا حداقل یه خورده به این اقایان زیرساختی فشار بیاد . واقعا معلوم نیست دلیل اصلی این افت سرعت چی هست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)