مودم من usb هست ایا 192.168.1.1 تو ان کار می کنه
ضمنا من با انتن ایرانسل 50 متر فاصله دارم فکر نکنم مشکل انتن داشته باشم
ان rssi 40 i va cnri= 50
مودم من usb هست ایا 192.168.1.1 تو ان کار می کنه
ضمنا من با انتن ایرانسل 50 متر فاصله دارم فکر نکنم مشکل انتن داشته باشم
ان rssi 40 i va cnri= 50
کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟
اگه کسی از تهران پکیج 512 شش ماهه ( ماهی 4 گیگ) میخواد بگیره به من پیام خصوصی بده. زیر قیمت میدم بهش.
قبلشم مودم رو میدم تست کنه اگه راضی بود پولشو بده.
پیام خصوصی کنین لطفا ( یا ایمیل بزنید به nfe888 [at] gmail [dot] com )
Last edited by nfe89; 19-11-2010 at 22:22.
توی این تاپیک بگردی 50 بار جوابت رو میبینی که سرعتهاش واقعیه. ینی تقسیم بر 8 کن بشه سرعت دانلودت.
اگه انتن دهیت خوب نباشه هم که قاعدتا کمتر از اون میشه سرعتت .
سرعت سرویسای محدود و نا محدودش هم فرقی نمیکنه.
دوستان عزیز
کسی از بچه ها تا حالا با مورد قطعی یا مشکل خاصی بخاطر زیاد دانلود کردن برخورد نکرده با ایرانسل؟ (تو سرویسای نامحدود)
آخه حساب کتاب دانلودو ندارم.اکثر اوقاتم مشغوله سیستم...
دوست عزیز آنتن دهی توی سرعت دانلود تاثیری نداره آنچنان. ماله من اکثرا دو چراغ بیشتر روشن نیست ولی با یه نوسان ناچیز سرعت مناسب رو دارم.
usb هارو نمیدونم ولی بچه ها میگفتن outdoor همون داخل هم خیلی انتن دهیش بهتر از بقیه هستش.
ثبت نام هیچ تفاوتی نداره فقط باید سرعت بالاترو درخواست کنی نامه رو هم پیش خودت نگه داری بعدا بدی به نصاب.قبض خونتون رو میخوان.ادرس شرکت رو میخوان چیکار.راستی مگه شرکت نفت نامه واسه این چیزا میده؟ ما که از یه جا دیگه گرفتیمفکر کنم تماس بگیری با 707 میگن که انتن دهی چطوره واسه شما
صحبتش هست ولی نامه گیر آوردن خیلی راحتتره از اینکه منتظر حرف اینا بشینی
شما نوع حسابتون چي هست و تاچه مقدار دانلود آپلود داشتي ؟ براي من 128 نامحدود هست تا الان حدود 10 گيگ مصرف داشتم به مشكل هم بر نخوردم خوشبختانه
واسیه ثبت نام 128 به بالا نوع مشتری شرکتی حقیقی بزنم تو اینترنت نامه از دانشگاه دارم
وایمکس 128 من قطعی نداره .... سرعت دانلود 15 است
فقط حساب کتابش با کرام الکاتبین هستش
1. برای تماس با 707 باید 20 دقیقه منتظر بمونی
2. محاسبش خیلی سخته . از ایرانسل بعیده . باید یک عالمه تقسیم بر 1024 و در نهایت هاج و واج نفهمی چقدر شارژ داری و .....
سلام
آقا اين دو سه روز اخير سرعت دانلود نوسان داره چرا ؟ قبلاً خوب بود كه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)