باید جوری بچرخونی که اون چوب دستیه مجسمه کامل بشه برای اینکار هم وقتی داری میچرخونی باید بعضی
جاهاش هم از قدرت یخ کردن آب استفاده کنی تا اون یه تیکه نچرخه و در آخر هم چوب دستیه کامل بشه
باید جوری بچرخونی که اون چوب دستیه مجسمه کامل بشه برای اینکار هم وقتی داری میچرخونی باید بعضی
جاهاش هم از قدرت یخ کردن آب استفاده کنی تا اون یه تیکه نچرخه و در آخر هم چوب دستیه کامل بشه
دستها مجسمه ها رو اونقد باس بچرخن تکه های شکسته یه راستا بشن و سر هم بیان بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن.باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره
مرسی دوستان اینجارو مخم نمیکشید که باید بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن.![]()
من هم وقتی بازی رو تموم کردم به challange mode رفتم وتموم آپگرید ها رو پر کردم الا 4 تا یکیش همونی که شما گفتی 3تاشم پایینیاش فکر کنم اول باید پایینی هارو پر کنیم بعد بالایی ولی پایینیارو
نمیشه پرکرد و لطفا اساتید این قضیه ezio رو در بازی به من توضیح بدن(در قسمت extras)
Last edited by h-s-game; 14-08-2010 at 15:57.
بچه ها یه خبر خوب.اونایی که داخل مرحله ای گیر کردن(نمیدونن کجا برن ) به من بگن براشون یه راه حل عالی دارم.(البته برنامه ی flash player 10 رو داشته باشید)
سلام این قسمت دانلود بازی ها نمی دونم چرا نیست تو اینترنت هم هر چی میگردم لینک تکی برای این بازی پیدا نمی کنم تا دانلود کنم
از دوستان کسی لینکی از این بازی داره تا منم دانلود کنم البته اگه از اون سایت روسی که لینکاش تکی هست باشه خیلی عالی میشه
یک دنیا ممنون
این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟
این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟
چه قاطی پاتی بازی کردی...
داستان این قسمت روایت میان دو قسمت اول و دوم رو بیان می کرد
یعنی اتفاقات ما بین قسمت اول و دوم هستش. خب شما هم مثل این که اون دو قسمت اول رو که از بهترین هاش بودن از دست دادی.
قسمت چهارم هم که کلا بی ربط بود به این سری....
داستان هم که بسیار سادست شاهزاده ما از سفر بر میگرده میبینه که شهر رو ویران کردند
و سپس به برادرش میرسه و اون میگه که با استفاده از لوحی که در اختیار دارن می تونن ارتش سلیمان رو ازاد کنن تا ما رو نجات بده ولی خب به جای اون موجودات عجیبی از زمین میاد بیرون که برای خودشون هم دردسر ساز میشه.
که بعدا زنی به نام راضیه که از اب بیرون میاد شاهزاده مارو میبینه و شرح میده که اونا ارتش سلیمان نیست و نفرین هستن که باید نابود بشن.
بچه ها این فایلو از فیلتر درمیارین
http://hotfile.com/dl/52232382/7861dd3/11.rar.html
هر کی میخواد با ezio بازی کنه بگه تا بهش روششو بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)