تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 218 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

باید جوری بچرخونی که اون چوب دستیه مجسمه کامل بشه برای اینکار هم وقتی داری میچرخونی باید بعضی
    جاهاش هم از قدرت یخ کردن آب استفاده کنی تا اون یه تیکه نچرخه و در آخر هم چوب دستیه کامل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره
    دستها مجسمه ها رو اونقد باس بچرخن تکه های شکسته یه راستا بشن و سر هم بیان بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسی دوستان اینجارو مخم نمیکشید که باید بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عزیز من به کمک دوست خوبمون b3st1 تونستم از همون جایی که گیر کرده بود بازی رو ادامه بدم و الان هم مشکلی ندارم خوب میشد این روش کرک رو قبلا میگفتین الان دیگه احتیاجی نیست ممنون از راهنماییتون حالا اگه خواستین سیو گیم رو میزارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره
    یه مشکل دیگه هم دارم تو آپگرید که هر چی تو بخش آپگریدش بالایی رو میزنم بعد apply میکنم اتفاقی نمیفته همون پیغام آپگرید بالا میمونه و apply نمیشه!!!

من هم وقتی بازی رو تموم کردم به challange mode رفتم وتموم آپگرید ها رو پر کردم الا 4 تا یکیش همونی که شما گفتی 3تاشم پایینیاش فکر کنم اول باید پایینی هارو پر کنیم بعد بالایی ولی پایینیارو
    نمیشه پرکرد و لطفا اساتید این قضیه ezio رو در بازی به من توضیح بدن(در قسمت extras)
    Last edited by h-s-game; 14-08-2010 at 15:57.

5. این کاربر از h-s-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها یه خبر خوب.اونایی که داخل مرحله ای گیر کردن(نمیدونن کجا برن ) به من بگن براشون یه راه حل عالی دارم.(البته برنامه ی flash player 10 رو داشته باشید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام این قسمت دانلود بازی ها نمی دونم چرا نیست تو اینترنت هم هر چی میگردم لینک تکی برای این بازی پیدا نمی کنم تا دانلود کنم
    از دوستان کسی لینکی از این بازی داره تا منم دانلود کنم البته اگه از اون سایت روسی که لینکاش تکی هست باشه خیلی عالی میشه
    یک دنیا ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟

چه قاطی پاتی بازی کردی...
    داستان این قسمت روایت میان دو قسمت اول و دوم رو بیان می کرد
    یعنی اتفاقات ما بین قسمت اول و دوم هستش. خب شما هم مثل این که اون دو قسمت اول رو که از بهترین هاش بودن از دست دادی.
    قسمت چهارم هم که کلا بی ربط بود به این سری....
    داستان هم که بسیار سادست شاهزاده ما از سفر بر میگرده میبینه که شهر رو ویران کردند
    و سپس به برادرش میرسه و اون میگه که با استفاده از لوحی که در اختیار دارن می تونن ارتش سلیمان رو ازاد کنن تا ما رو نجات بده ولی خب به جای اون موجودات عجیبی از زمین میاد بیرون که برای خودشون هم دردسر ساز میشه.
    که بعدا زنی به نام راضیه که از اب بیرون میاد شاهزاده مارو میبینه و شرح میده که اونا ارتش سلیمان نیست و نفرین هستن که باید نابود بشن.

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها این فایلو از فیلتر درمیارین
    http://hotfile.com/dl/52232382/7861dd3/11.rar.html

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هر کی میخواد با ezio بازی کنه بگه تا بهش روششو بگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •