اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟![]()
اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز به نظرت بهتر نیست سوالاتت رو جمع کنی و یکجا بپرسی؟یک پست در میون پستی از شما دیده میشه!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان یک مشکل فوف العاده مسخره!!! این کدفعال سازی اینترنت و ام ام اس روکه برای ایرانسل با ویواز میزنم اونا اس ام اس تنظیمات رو میفرستن اما مشکل اینهکه اس ام اس رو نمیتونم باز کنم !!! میگه فرمتش قابل اجرا نیست!!!
و وقتی که اس ام اس باز نشه امکان ذخیرش هم وجود نداره....
به نظرتون مشکل از کجاست؟ البته اینم بگم قبل ازفلش کردن گوشی من این تنظیمات رو توسط همین اس ام اسی که از 8287 فرستاده میشه سیو کرده بودم و اونموقع اس ام اس قابل اجرا بود!!
البته به کمک توضیحات اقای گل محمدی و یاری یکی از دوستان عزیزم تونستم اینترنت رو دستی فعالسازی کنم
اما ام ام اس....با تنظیمات دستی که انجام دادم هنوز فعال نشده![]()
Last edited by burberry; 19-08-2010 at 10:15.
فکر کنم ویواز تو لیستش نبود
قبلا که نبود مگر اینکه جدیدا اضافه بشه
فکر کنم دستی بزنی بهتر باشه
golmohamadi جان شرمنده آقا، حالا اینجوری میگی 5 سال دیگه ام میرم....
میگم به نظر شما ارزش داره از نمایندگی سونی اریکسون ویواز پرو خرید ؟
چون اینطور که خوندم هر مغازه ای ممکنه یه چیزایی بزاره روش و یه چیزایی از روش ورداره !مثلا محافظ صفحه میزارن روش کیفش رو ور میدارن یا کارایی از این قبیل !
کیف - سیم رابط تلیویزیون - هندزفری - شارژر - کابل یو اس بی * جزو لوازم ویواز پرو هستند . درسته ؟
اگه خدا بخاد امروز میرم بخرم . توصیه ای چیزی ندارین سرم کلاه نره ؟
کسی نمایندگی سونی اریکسون نمیدونه کجاست تهران ؟
اينجور كه من فهميدم ويواز پرو چيز خاصي نداره تو جعبه ش! همون چيزاي معمولين
اينا كه گفتي واسه ويوازه
از هرجا گرفتي خبرشو بده
منم ميخوام بگيرم ولي ميگم يكي دوهفته ديگه صبر كنم شايد پايين ترم بياد![]()
نه دیگهنوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون حرفم باعث شد تا تعداد پستهات 2 بشه
حالا مجبوری جواب بشی تا 3 بشه
از قدیم گفتند تا 3 نشه بازی نشه ...![]()
خوب جواب خواستم.........نمی دین؟؟؟؟؟کیلتر شکنم داره؟؟؟؟؟؟
Last edited by RaS0oL.M; 19-08-2010 at 14:07.
دوستان سلام !
ویواز دارا از گوشیشون راضین ؟ عیب عمده یا اساسی داره این گوشی ؟ (خواهشا بدون هرگونه تعصبی جواب بدین .)
Last edited by AmiIin; 19-08-2010 at 14:58.
راستش من احساس میکنم تاچش یکم بهتر شده... ولی در حده یه احساسه... تفاوت آنچنانی نکرده که بخوام مطمئن بگم.
خواهش میکنم
مطمئننا که همینطوره
در مورد ویواز پرو 100% - N95 8GB دوربین فوق العاده ای داره که هر روز بیشتر بهش ایمان میارم... این که میگفتن شاهزاده سیاه بی ربط نبوده...
ماکرو رو مطمئننا SE ها جلو هستن...دوربین N95 رو حتی اگه بزاریم رو ماکرو بازم تو تشخیص اجسام نزدیک و دور از لنز عملکرد ثابتی نداره و هر دفعه رو یکی فوکوس میکنه و اونم نصفه نیمه... ولی ویوازها 100% رو نزدیکترین فوکوس میکنن. فوکوس لمسیشون هم به شرط تکون نخوردن دوربین عالی کار میکنه.
فیلمبرداریش تو مونیتور گوشی خوب بود، البته از لحاظ جزئیات. ولی احساس کردم موقع تکون خوردن دوربین تصویرش مثل گوشی های قدیمیم کش میاد. اگه بازم سره فرصت کافی دیدمشون، یه مقایسه مفصل تصویری راجع به جفتش میزارم.
ویواز هنوز ه ک نشده... HelloX هم هنوز در مورد ساپورت ویواز حرفی نزده... به هر حال فرقی نمیکنه... ما که ساین میکنیم...
راستش من روی qwerty مجازی هم با پهنای انگشت تایپ میکنم و مشکل خاصی ندارم. ماکزیمم یه اشتباه توی هر 100 کاراکتر... البته اگه با ناخن یا قسمت باریک انگشت مثل نوکش لمس کنین عالی و راحت کار میکنه...
به هرحال تحمل وزن و ضخامت اضافی به همراه qwerty فیزیکی میاد که باید بینشون انتخاب کرد... من که با وجود توییت کردن دقیقه به دقیقه بازم سبکی رو به کلید فیزیکی ترجیح دادم. از طرفی مفصلهای انگشتام به خاطر فشار دادن کلید درد میکنن...
برای منم هر 50 بار یه بارشو با تاخیر یکی دو ثانیه ای وارد apps با 51 تا آیکون میشه... اونم فکر کنم به خاطر تصمیم گیری گوشی تو برگشتن از لنداسکیپ به حالت ایستاده یا برعکس باشه... ولی جاهای دیگه گوشی واقعا سرعتش عالیه...
شما آپدیت بکنین شاید حل بشه...
چون واسه من قبل آپدیت موقع رفتن به منو اول یه پیش نمایش کوچیک ازش نشون میداد بعدش میرفت تو که باعث تاخیر 1 ثانیه ایش میشد. ولی با آپدیت اونم حل شده...
این مشکل رو من رو اخیرا رو 5800 و قدیما رو N70 واسه یه مدت کوتاه داشتم. واسه 5800 بعد از چند روز درخواست دادن بالاخره یه sms اومد که تونست بازش کنه... الانم که درخواست setting بدم باز میکنه... ظاهرا مشکل موقتیه... بازم امتحان بکنین حتما حل میشه
من که خیلی راضیم. مخصوصا کیفیت تصویر مونیتور و کنتراستش و کیفیت عکس ها و فیلم برداریش... تنها ایراد شاید کمی صداش باشه که اونم به نظرم از ایرادای زمون کل انداختن با صدای گوشی بود... من که با یه هندزفری بیسیم حلش کردم... گرچه بدون اونم مشکل خاصی نیست...
Last edited by payam20; 19-08-2010 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)