تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 481 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اسکرول داره گوشه صفحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز به نظرت بهتر نیست سوالاتت رو جمع کنی و یکجا بپرسی؟یک پست در میون پستی از شما دیده میشه!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان یک مشکل فوف العاده مسخره!!! این کدفعال سازی اینترنت و ام ام اس روکه برای ایرانسل با ویواز میزنم اونا اس ام اس تنظیمات رو میفرستن اما مشکل اینهکه اس ام اس رو نمیتونم باز کنم !!! میگه فرمتش قابل اجرا نیست!!!
    و وقتی که اس ام اس باز نشه امکان ذخیرش هم وجود نداره....

به نظرتون مشکل از کجاست؟ البته اینم بگم قبل ازفلش کردن گوشی من این تنظیمات رو توسط همین اس ام اسی که از 8287 فرستاده میشه سیو کرده بودم و اونموقع اس ام اس قابل اجرا بود!!

البته به کمک توضیحات اقای گل محمدی و یاری یکی از دوستان عزیزم تونستم اینترنت رو دستی فعالسازی کنم
    اما ام ام اس....با تنظیمات دستی که انجام دادم هنوز فعال نشده
    Last edited by burberry; 19-08-2010 at 10:15.

3. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فکر کنم ویواز تو لیستش نبود
    قبلا که نبود مگر اینکه جدیدا اضافه بشه
    فکر کنم دستی بزنی بهتر باشه

5. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahrokh haji kavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6

این گوشی هــک نشده هنوز
    پس نیاز به فایلهای ساین داره

خب بستگی به خودت داره
    3.2 کم نیست
    ولی بزرگتر از این باشه بهتره
    مورد دومی هم 100 درصد تاثیر داره
    حالا کمو زیادش به کنارجالبته بعد از 5 سال 1 پست زدی اخرش
    golmohamadi جان شرمنده آقا، حالا اینجوری میگی 5 سال دیگه ام میرم....

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

میگم به نظر شما ارزش داره از نمایندگی سونی اریکسون ویواز پرو خرید ؟
    چون اینطور که خوندم هر مغازه ای ممکنه یه چیزایی بزاره روش و یه چیزایی از روش ورداره !مثلا محافظ صفحه میزارن روش کیفش رو ور میدارن یا کارایی از این قبیل !
    کیف - سیم رابط تلیویزیون - هندزفری - شارژر - کابل یو اس بی * جزو لوازم ویواز پرو هستند . درسته ؟
    اگه خدا بخاد امروز میرم بخرم . توصیه ای چیزی ندارین سرم کلاه نره ؟
    کسی نمایندگی سونی اریکسون نمیدونه کجاست تهران ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

اينجور كه من فهميدم ويواز پرو چيز خاصي نداره تو جعبه ش! همون چيزاي معمولين
    اينا كه گفتي واسه ويوازه
    از هرجا گرفتي خبرشو بده
    منم ميخوام بگيرم ولي ميگم يكي دوهفته ديگه صبر كنم شايد پايين ترم بياد

9. این کاربر از NiKtA20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

golmohamadi جان شرمنده آقا، حالا اینجوری میگی 5 سال دیگه ام میرم....
    نه دیگه
    اون حرفم باعث شد تا تعداد پستهات 2 بشه
    حالا مجبوری جواب بشی تا 3 بشه
    از قدیم گفتند تا 3 نشه بازی نشه ...

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

دوست عزیز به نظرت بهتر نیست سوالاتت رو جمع کنی و یکجا بپرسی؟یک پست در میون پستی از شما دیده میشه!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان یک مشکل فوف العاده مسخره!!! این کدفعال سازی اینترنت و ام ام اس روکه برای ایرانسل با ویواز میزنم اونا اس ام اس تنظیمات رو میفرستن اما مشکل اینهکه اس ام اس رو نمیتونم باز کنم !!! میگه فرمتش قابل اجرا نیست!!!

به نظرتون مشکل از کجاست؟ البته اینم بگم قبل ازفلش کردن گوشی من این تنظیمات رو توسط همین اس ام اسی که از 8287 فرستاده میشه سیو کرده بودم و اونموقع اس ام اس قابل اجرا بود!!

البته به کمک توضیحات اقای گل محمدی و یاری یکی از دوستان عزیزم تونستم اینترنت رو دستی فعالسازی کنم
    خوب جواب خواستم.........نمی دین؟؟؟؟؟کیلتر شکنم داره؟؟؟؟؟؟
    Last edited by RaS0oL.M; 19-08-2010 at 14:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !
    ویواز دارا از گوشیشون راضین ؟ عیب عمده یا اساسی داره این گوشی ؟ (خواهشا بدون هرگونه تعصبی جواب بدین .)
    Last edited by AmiIin; 19-08-2010 at 14:58.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من با ویواز کار کردم صدای اسپیکرش در حد زنگ خوردن خوب بود ولی تاچش یه کمی ضعیف بود . ممکنه به خاطر آپدیت نکردن باشه ؟
    راستش من احساس میکنم تاچش یکم بهتر شده... ولی در حده یه احساسه... تفاوت آنچنانی نکرده که بخوام مطمئن بگم.

ممنون از بابت توضیحاتتون
    عکاسیش مطمئنا به ویواز نمیرسه
    اما در قیاس با ان95 در کل کم میاره درسته ؟
    با این حال امکانات عکاسی خوبی داره و ماکرو خوبی میگیره که باز میتونه در حد مساوی با ان95 باشه
    فیلمبرداریش چطور بود ؟
    عین همین ویواز هست ؟

خواهش میکنم
    مطمئننا که همینطوره
    در مورد ویواز پرو 100% - N95 8GB دوربین فوق العاده ای داره که هر روز بیشتر بهش ایمان میارم... این که میگفتن شاهزاده سیاه بی ربط نبوده...
    ماکرو رو مطمئننا SE ها جلو هستن...دوربین N95 رو حتی اگه بزاریم رو ماکرو بازم تو تشخیص اجسام نزدیک و دور از لنز عملکرد ثابتی نداره و هر دفعه رو یکی فوکوس میکنه و اونم نصفه نیمه... ولی ویوازها 100% رو نزدیکترین فوکوس میکنن. فوکوس لمسیشون هم به شرط تکون نخوردن دوربین عالی کار میکنه.

فیلمبرداریش تو مونیتور گوشی خوب بود، البته از لحاظ جزئیات. ولی احساس کردم موقع تکون خوردن دوربین تصویرش مثل گوشی های قدیمیم کش میاد. اگه بازم سره فرصت کافی دیدمشون، یه مقایسه مفصل تصویری راجع به جفتش میزارم.

دوستان ی سوال برنامه -- HelloOX رو گوشی ویواز جواب میده ؟؟؟؟
    در قسمت messaging چطور میشه تنظیمات ایمیل رو تو گوشی فعال کرد ؟؟؟ خطم ایرانسله و تنظیمات اینترنت فعاله~
    ویواز هنوز ه ک نشده... HelloX هم هنوز در مورد ساپورت ویواز حرفی نزده... به هر حال فرقی نمیکنه... ما که ساین میکنیم...

من ویواز دارم، 1ماه می‌شه که خریدم. خب نظرم رو بگم....

در تایپ کردن با ویواز اندکی مشکل دارم، بهتر بود ویواز پرو بگیرم، پیشنهاد می‌کنم اگر کسی خیلی گیر 8مگا پیکسل نیست، همون ویواز پرو روو بگیره، چون تایپ با ویواز (QWERTY) یه مقدار قلق داره (برای تاچ بودنش) و خب اصلا به روونی qwerty حقیقی نیست.

فیلمبرداری خیلی خوبه، عکاسی هم خوبه.

گوشی خوبیه، اما بعضی اوقات یه دفه کند می‌شه، نمیدونم چش میشه اما جوری میشه که منو رو هم به سختی باز میکنه، یه بار مموری رو دیفرگ کردم (25 درصد فرگمنت شده بود) بهتر شد، اما جدای از اون هم زیاد پیش میاد که افت سرعت پیدا میکنه.

قایدتا آپدیت بعدی باید یه آپدیت به‌درد بخور باشه، سیمبین ویواز رو میگم. خیلی جای کار داره.

در کل گوشی خوبیه، اما ترجیح میدم اگر به 1ماه پیش برگردم ویواز پرو بگیرم.
    راستش من روی qwerty مجازی هم با پهنای انگشت تایپ میکنم و مشکل خاصی ندارم. ماکزیمم یه اشتباه توی هر 100 کاراکتر... البته اگه با ناخن یا قسمت باریک انگشت مثل نوکش لمس کنین عالی و راحت کار میکنه...
    به هرحال تحمل وزن و ضخامت اضافی به همراه qwerty فیزیکی میاد که باید بینشون انتخاب کرد... من که با وجود توییت کردن دقیقه به دقیقه بازم سبکی رو به کلید فیزیکی ترجیح دادم. از طرفی مفصلهای انگشتام به خاطر فشار دادن کلید درد میکنن...

برای منم هر 50 بار یه بارشو با تاخیر یکی دو ثانیه ای وارد apps با 51 تا آیکون میشه... اونم فکر کنم به خاطر تصمیم گیری گوشی تو برگشتن از لنداسکیپ به حالت ایستاده یا برعکس باشه... ولی جاهای دیگه گوشی واقعا سرعتش عالیه...
    شما آپدیت بکنین شاید حل بشه...
    چون واسه من قبل آپدیت موقع رفتن به منو اول یه پیش نمایش کوچیک ازش نشون میداد بعدش میرفت تو که باعث تاخیر 1 ثانیه ایش میشد. ولی با آپدیت اونم حل شده...

این مشکل رو من رو اخیرا رو 5800 و قدیما رو N70 واسه یه مدت کوتاه داشتم. واسه 5800 بعد از چند روز درخواست دادن بالاخره یه sms اومد که تونست بازش کنه... الانم که درخواست setting بدم باز میکنه... ظاهرا مشکل موقتیه... بازم امتحان بکنین حتما حل میشه

دوستان سلام !
    ویواز دارا از گوشیشون راضین ؟ عیب عمده یا اساسی داره این گوشی ؟ (خواهشا بدون هرگونه تعصبی جواب بدین .)
    من که خیلی راضیم. مخصوصا کیفیت تصویر مونیتور و کنتراستش و کیفیت عکس ها و فیلم برداریش... تنها ایراد شاید کمی صداش باشه که اونم به نظرم از ایرادای زمون کل انداختن با صدای گوشی بود... من که با یه هندزفری بیسیم حلش کردم... گرچه بدون اونم مشکل خاصی نیست...
    Last edited by payam20; 19-08-2010 at 15:21.

15. 7 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •