دیگه کی ؟ همه که بازیو تموم کردن .
انشالله وقتی bf 3 و cod mw 3 اومدن crytek لطف میکنه پچو میده .
مشکلات مولتی پلتفرم شدن اینه دیگه ...
دیگه کی ؟ همه که بازیو تموم کردن .
انشالله وقتی bf 3 و cod mw 3 اومدن crytek لطف میکنه پچو میده .
مشکلات مولتی پلتفرم شدن اینه دیگه ...
وقت خودت رو تلف نکن شاید اصلا نیومد می خوای اصلا بازی نکنی![]()
با سلام . من الان اونجاییم که چند تا سفینه خودی بلند میشن و فقط یکی میمونه و یهو یه چیزی بزرگ شبیه مته از زمین بیرون میاد و چیزی شبیه گرد و خاک ازش بیرون میریزه و همه رو میکشه هر کاری میکنم نمی تونم ردش کنم چیکار باید بکنم ؟ لطفا راهنمایی کنید بد جوری گیر کردم اینجا !!!
---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:30 AM ----------
راستی چطوری میشه عکس رو هم ضمیمه کرد ؟
شما یک بار با dx 9 بازی کن یک بارم با dx11 بازی ارزش دوبار رفتن رو داره تازه اینجوری میتونی تفاوت dx رو احساس کنی و یک تجربه کرایتکی داشته باشی![]()
اینکه نمیتونید اونجا رو موفق بشید به اینکه رو چه درجه سختی و اینکه خودتون چقدر مهارت دارید ربط داره! بازی فکری نیست که بگیم چجوری عمل کنید....باید بکشید و برید جلو دیگه...احتمالا همه دشمنانتون از اون موجودا : د ی هستن! اینارو برین با دستتون بگیرید خفشون کنید خیلی عالیه...حتی من رو Hardcore هم میتونستم اینکارو انجام بدم...سریع برید پشت کاور...البته مواظب اون گنده ها هم باشیدا!اونا رو با RPG یا یه چیزی شبیه به این بکشید بهتره...
+
عکس رو متاسفانه کاربر های عادی + فعال نمیتونن ضمیمه کنن..به هر حال بیچاره ادمین ها نمیدونم با اینهمه تبلیغ نمیتونن یه هاست درست و درمون بگیرین؟؟...دست رو دلم نزار داداش...) =))
درجه سختی بازی روی RECRUIT هستش پس خیلی سخت نیست ! فک کنم منظورمو اشتباهی برداشتید اونجایی که من الان گیرم اصلا هیچ موجود فضایی نیست که برم بکشمشون !! از یه دستگاه خیلی بزرگی که از زمین میاد بیرون یه جور سم پخش میشه که همه افراد خودمون با الکاترازو می کشه . نمی شه هم ازش فرار کرد و نمیشه بهش شلیک کرد تا منفجر بشه خلاصه نمیدونم چه کنم![]()
فهمیدم باید می رفتم و می چسبیدم به اون چیز فضاییه و خود به خود وارد اون میشد و بعدش هم می پریدم به در پشتی سفینه و الفرار ! خودمونیم عجب جایی گیر کرده بودما !![]()
فكر خوبيه اما مشكل يه چيز ديگه است.
مشكل اينه كع وقت نمي كنم. من با 30 سال سن و داشتن زن ، هنوز گيمر هستم اما واقعا وقت كم دارم. همين الان من 4 يا 5 تا بازي رو سيستمم نصبه كه هنوز تموم نشده. تازه بازي پورتال و ويچر هم كه تازه اومده رو هنوز نگرفتم. البته اين رو بگم كه من فقط بازيهاي با نمره بالاتر از 8 رو مي گيرمو
حالا اگه بخوام يه بار با dx 9 بازي كنم و يه بار ديگه با dx 11 ديگه هيچي. البته اين رو هم بگم. من اگه از يه بازي خوشم بياد واقعا ارزش اين رو داره كه چند بار بازيش كنم. مثل مكس پين ها و مافيا 1 اما اين بازي علي رغم زيباييش و گرافيك محشرش ، من رو ترغيب نمي كنه كه دو بار بازيش كنم.
به هر حال اميدوارم اون پچ هر چه زودتر بياد.
کسی نمیدونه مشکل از کجا می تونه باشه ؟دوستان من اون مرحله ای که 3 تا بمب توی پارکینگ قعال می کنم گیر کردم تا بازی رو اجرا می کنم از باری میپره بیرون ...!!!
کرکتو عوض کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)