دوست عزیز این نرم افزاری که شما فکر میکنی موجوده رو ممکنه برای ما هم بذارید حال کنیم؟ ممنون![]()
دوست عزیز این نرم افزاری که شما فکر میکنی موجوده رو ممکنه برای ما هم بذارید حال کنیم؟ ممنون![]()
سلام دوستان و خسته نباشيد
در مورد آنتي ويروس موبايل لطفا تجربهتون رو در اختيار دوستان قرار بدهيد
بهترين آنتي ويروس براي گوشي خودمون X6 از نظر شما چيه؟
ملاكهاي بهترين براي ما ايرانيها منظورمه مثلا: راحت گير بياد، آپديت بشه، گوشي رو كند نكنه، اذيت نكنه، به خوبي ويروسها رو بشناسه و هر چي كه فكر كنيد برتري حساب ميشه
يا اصلا فكر ميكنيد آنتي ويروس براي موبال ضروري نيست؟
( با توجه به اينكه خودم از اينترنت GPRS ايرانسل استفاده ميكنم)
ممنون
مسلما توی کامپیوتر اولین نکته آپدیت شدنشه....
آنتی ویروس که زیاد هست....مثل نورتون....وقتی n70 داشتم رو گوشیم نصب بود و ماهی یه بار خودش رو آپدیت میکرد...لازم هم نیست همیشه روشن باشه....وقتی فایلی میگیری بابلوتوس روشنش کن.وreal time scan رو روشن بزار.
زیاد هم حساس نباش اینتر نت خطوط ما اونقدر سریع نیست که بخوان اطلاعاتی چیزی بدزدن.![]()
-------------------------
گشتم تو گوگل یکی پیدا کردم برات آپلود کردم ولی فکر کنم برای نصبش باید ساینش کنی
از لینک زیر دانلو کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به امضای دوستمون نگاه کن همه چی دستگیرت میشه. سایتشم اینه.من خودم دانلودش کردم ولی چون اینترنت وصل نمی شم لازمش ندارم در ضمن ساین شده و کرک شده نیستش. تریال و زمان داره. باید با تاریخ گوشیت بازی کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم ناد واسه گوشی ندره کاسپر به صلاحه!
سلام چند تا سوال داشتم:
1-موقعي كه از طريق بلوتوث فايل mp3 ميگيرم بعد از اينكه ميره تو اينباكس چطور بايد تو منو موسيقي ذخيره كنمش؟
2- موقعي كه از طريق بلوتوث فايل تصويري ميگيرم بعد از اينكه ميره تو اينباكس چرا بعضي هاش تو گالري ذخيره ميشه ولي بعضي ها نميشه؟
3-طريقه نصب نرم افزارها مثلا ديكشنري pmd چطوره؟
علیکم السلام؛ سوالتو از کی میخواستی جواب بده؟
1.وقتی فایل رو تو اینباکس بازش می کنی یا می بندیش ازت سوال می پرسه که میخوای ذخیرش کنی تو گالریت؟ وقتی ذخیر هرو میزنی مسیر میپرسه واسه فون مموری یا مس مموری (البته باید بگم محتویات اینباکس پیش فرض رو فون مموری هستش که از تنظیمات پیام میتونی به مس استرویج هم تغییرش بدی) بعد ذخیره کردندت. اوصلت اتوماتیک وار باید تو مدیاپلیر گوشی قابل رویت باشه و پخش بشه اگه اینطور ی نشد باید مدیا پلیر رو باز کنی گزینه option رو بزنی و بعد آیتم Update یا refresh music library رو بزنی تا کل گوشیتو بگرده و فایلهای صوتی رو لیست کنه!
2.فایل تصویری هم مثل فایل صوتیه باید ذخیرش کنی از اینباکست تا بتونی تو گالری ببینیش. اما بعضی هارو که میگی تو گالریت نمیاد یا احتمالا ساپورت فرمتشو نداره یا مشکل جای دیگس. در ضمن از عبارت ALLیا other media هم میتونی تو گالری برای نمایش سایر فایلهای رسانه ایت استفاده کنی. کلا بگم گالری این گوشی منسوخ و قدیمه. مال انن8 بهتره. اگه تونستی یه گالری دیگه واسش نصب کن
3.اگه این دکشنری فایل سیمبیان باشه میتونی از طریق برنامه OVI SUITE و اینکه گوشیت در مد پی سی سویت متصله رو فایل تو هارد دابل کلیک کنی بعد تو OVI SUITE که پیغام میاد تاییدش کنی بعد پیام های رو گوشی رو دنبال کنی تا نصب بشه و مسیر اجرای برنامه هم Main MEnu/Application\Installed Files بهره ببری
هم اینکه میتونی بصورت مس استوریج رو گوشیت کپی کنی بری تو مسیر File Manager تو گوشی و اجراش کنی و نصب بشه. و یا اینکه بعد کپی در گوشیت بری قسمت Setting و Application Manger و INstallation Files و از اونجا فایل رو نصب کنی
اگه فایلت جاوا باشه رو گوشیت کپی کن بعد از FIle Manger گوشی برو نصبش کن مسیر اجرای برنامه هم Main MEnu/Application\Installed Files هستش
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
قابل توجه دوست خوبم ali_3001 و کسانی که مشکل ری استارت پی در پی گوشی رو دارند این کارا رو بکنند
1.گوشیتونو بصورت mass storage به کامپیوتر وصل کنید با یک ویروس یاب آپ دیت و قوی مثل کاسپر ونود ویروس یابی کنید.
2.گوشیتونو از کامیپتر جدا کنید و در منوهای گوشی مس مموری ور فرمت نمایید (تو کامیپترم هم اینکارو بکنید بدک نیست)
3.گوشیتونو یبار با کد ستاره مربع 7780 مربع ری ست کنید
4.گوشیتونو یبار فرمت کلی و ری ست کلی با کد ستاره مربع 7370 مربعم بکنید
5.گوشیتونو دوباره فریم ویر کنید. دقت کنید سیستم به هیچ عنوان ویروسی نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)