تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 161 از 414 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگم تو این هوای خاکی وایرلس ها مشکل نداشتن؟

2. 3 کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشکلی نداشت فقط این آخر شبی 1 ساعتی قاط زده بود

4. 4 کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام بچه ها
    من هر از چند گاهی میام تو فروم
    ! اینطور که میبینم ملت دارن میرن سمت پارس و دنیا نت بنظر من اشتباه نکنید پارس چون دیده یه مدته مشتریاش دارن میپرن اومده پهنا باز گذاشته اما بازم بعد یه مدت همونطور میشه حالا باید بزنی تو سر خودت تا واست جمع آوری کنه دنیانت هم که اصلا بحثی سرش نیست !
    من فعلا دارم صبانت استفاده میکنم و حال میکنم چندتا از دوستامم که رفتن قسم میخوردن میگفتن صبح درخواست دادیم بعدظهر نصبش کردن(البته یکی از دوستامم تو کیانپارس ازشون گرفته بعد 7 روز راش انداختن)اونا چند تاشون تو زیتون بودنو ملی راه و گلستان و شهرک دانشگاه و پردیس و
    ... که میگفتن یه روزه !!! اینا رفته بودن سمت فارا...انصافا قیمتاشم مناسبه.من همزمان دارم فیلم دانلود میکنم ریت دانلودمم با 128 فعلا 110 هست جاتون خالی

6. 4 کاربر از nima2112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بچه ها
    من هر از چند گاهی میام تو فروم
    ! اینطور که میبینم ملت دارن میرن سمت پارس و دنیا نت بنظر من اشتباه نکنید پارس چون دیده یه مدته مشتریاش دارن میپرن اومده پهنا باز گذاشته اما بازم بعد یه مدت همونطور میشه حالا باید بزنی تو سر خودت تا واست جمع آوری کنه دنیانت هم که اصلا بحثی سرش نیست !
    من فعلا دارم صبانت استفاده میکنم و حال میکنم چندتا از دوستامم که رفتن قسم میخوردن میگفتن صبح درخواست دادیم بعدظهر نصبش کردن(البته یکی از دوستامم تو کیانپارس ازشون گرفته بعد 7 روز راش انداختن)اونا چند تاشون تو زیتون بودنو ملی راه و گلستان و شهرک دانشگاه و پردیس و
    ... که میگفتن یه روزه !!! اینا رفته بودن سمت فارا...انصافا قیمتاشم مناسبه.من همزمان دارم فیلم دانلود میکنم ریت دانلودمم با 128 فعلا 110 هست جاتون خالی
    دوست عزیز هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگو پیرامون شرکتایست که اینترنت پرسرعت ارائه میدن
    ضمن تشکر به علت شرکت در مباحث این تاپیک
    حقیقت بیشتر این شرکتا سیاست یکسانی دارن اما اون چیزی که یه شرکت رو نسبت به بقیه در اولویت بالاتری قرار میده ثبات هست، میزان سرعت در روز رو نمیتوان به عنوان یه شاخص برایه مقایسه بین شرکتا استفاده کرد چیزی که برایه خیلی از اعضا این تاپیک مهمه میزان سرعت در دانلود شبانس یا به عبارت دیگه مقدار دریافتی(دانلود) شما تو ساعات رایگان
    حقیقت تو این مدت(6 ماه) که من مشترک شاتل بودم تقریبا در روز که اصلا مشکلی نداشتم و مشکلات بیشتر مربوط به ساعات رایگان بود همون ساعات رایگان هم برایه یکسری از مراکز مخابراتی بسیار عالی بود و متاسفانه برایه یه سری دیگه

شرکت شاتل اگه مشکل دانلود شبانه اش رو حل میکرد به مراتب خیلی بهتر از بقیه شرکتا بود
    پس شما هم اگه از سرویستون در شب راضی هستید عنوان کنید
    Last edited by djmilad_mrb; 24-02-2010 at 19:55.

8. 6 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام دوستان
    با حمایت د و ل ت خدمتگذار که تلفن روستاها هم می گن وصل می کنن ۴۸ساعته (البته فقط می گن) تلفن ما بعد از ۵ماه وصل نشد که نشد.بعضی از همسایه ها ۳سال وصل نشده... قربون این مخابرات برم که کار مردومو چه زود راه می اندازه!
    بگذریم... حالا خونه ما ۲طبقه و بین ۲تا ساختمون ۵طبقه است که وایرلسم چون باید مستقیم آنتن باشه نمی شه از شانس من. به نظرتون وایمکس خوبه؟ ۲تا مودم فضای محدودو فضای باز داره هر دو رو باید خرید یا یکی فقط؟ ستمه واسه ۱ماه سه گیگ داره شبانه نامحدود نداره؟ اونایی که دارن سرعت دانلود چطوره؟ هرکسی جواب بده سپاسگذارم...

10. 4 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    با حمایت د و ل ت خدمتگذار که تلفن روستاها هم می گن وصل می کنن ۴۸ساعته (البته فقط می گن) تلفن ما بعد از ۵ماه وصل نشد که نشد.بعضی از همسایه ها ۳سال وصل نشده... قربون این مخابرات برم که کار مردومو چه زود راه می اندازه!
    بگذریم... حالا خونه ما ۲طبقه و بین ۲تا ساختمون ۵طبقه است که وایرلسم چون باید مستقیم آنتن باشه نمی شه از شانس من. به نظرتون وایمکس خوبه؟ ۲تا مودم فضای محدودو فضای باز داره هر دو رو باید خرید یا یکی فقط؟ ستمه واسه ۱ماه سه گیگ داره شبانه نامحدود نداره؟ اونایی که دارن سرعت دانلود چطوره؟ هرکسی جواب بده سپاسگذارم...
    سلام
    فقط میخاستم بگم منم یکی از دوستام ی همچین مشکلی داشت برا وایرلس رفت تجهیزاتو گذشت رو پشت بوم آپارتمان بغلشون !

12. 4 کاربر از skyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام
    فقط میخاستم بگم منم یکی از دوستام ی همچین مشکلی داشت برا وایرلس رفت تجهیزاتو گذشت رو پشت بوم آپارتمان بغلشون !
    ممنون از جوابت.شرمنده دوستان اگر دکمه تشکر نمی زنم. چون با موبایل زیاد نمی تونم. همینجا از همتون تشکر می کنم...
    ‎ ‎آخه یکی از دوستای منم اینکارو کرد سر یک ماه آنتنو دزدیدن.مدیر اون ساختمونم گفت که حتما درب ساختمون باز بوده بردنش؟!
    یه چیز جالب!دیروز داشتم با دوستم مشهده حرف می زدم گفت ۱۲۸ با ترافیک ۱۵گیگ با شبانه نامحدود ز صبا گرفته ۵۴هزار تومان... بعد گفت سرعت دانلود بین ۱۵۰تا ۳۰۰متغیره بعضی موقع ها تا ۵۰۰هم می رسه... من گفتم اینجا بره بالا ۶۰میشه خندش گرفت... درود بر ای اس پی های اهواز...؟!

14. 4 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام بچه ها
    من هر از چند گاهی میام تو فروم ! اینطور که میبینم ملت دارن میرن سمت پارس و دنیا نت بنظر من اشتباه نکنید پارس چون دیده یه مدته مشتریاش دارن میپرن اومده پهنا باز گذاشته اما بازم بعد یه مدت همونطور میشه حالا باید بزنی تو سر خودت تا واست جمع آوری کنه دنیانت هم که اصلا بحثی سرش نیست !
    من فعلا دارم صبانت استفاده میکنم و حال میکنم چندتا از دوستامم که رفتن قسم میخوردن میگفتن صبح درخواست دادیم بعدظهر نصبش کردن(البته یکی از دوستامم تو کیانپارس ازشون گرفته بعد 7 روز راش انداختن)اونا چند تاشون تو زیتون بودنو ملی راه و گلستان و شهرک دانشگاه و پردیس و... که میگفتن یه روزه !!! اینا رفته بودن سمت فارا...انصافا قیمتاشم مناسبه.من همزمان دارم فیلم دانلود میکنم ریت دانلودمم با 128 فعلا 110 هست جاتون خالی
    سلام داداش. من آخر این ماه مخیوام برم تو خونه جدید . اونجا میخوام از پارس آنلاین 128 5 گیگ بخرم به نظرت خوبه یا منم بیام صبانت ؟ صبانت چجوریاست از نظر : قطعی - پشتیبانی-سرعت دانلود-سرعت دانلود شبانه ؟

ممنون.

16. 3 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

2 تا شرکت بیشتر نیست که 128 نامحدودش رو ارزش داشته باشه ازش گرفت. یکی پارس آنلاینه یکی نیماد (شاتل) .فارا هم که تو تعرفش نا محدود نداره. دیگه خود دانی.ولی از من به تو نصیحت 128 ارزشه نامحدود گرفتن رو نداره و پول تو جوب ریختنه.
    آقا خدا خیرت بده بلاخره جواب ما رو دادی مرسی
    من دانلودام زیادن بیشتر آهنگ دانلود می کنم تا فیلم و اینجور چیزا ولی بعضی وقتها بعضی فیلما گیرت نمیات مجبور میشی بزنی دانلودش کنی خوب نظرتون برای منی که ملی راهم کدوم سرویس بهتره چون من تازه اومدم اهواز و از این شرکتای adsl تو اهواز سر درنمیارم اصلا منطقه ولی عصر کسی با adsl مشکل نداشته و اینجور چیزا من چندتا شرکت رفتم سر زدم تو بندرعباسی که بودم مخابرات 128 نامحدود زده 13-12500 سرعتش برای وب فوق العاده بالاتر از 128 میزد ولی برا دانلود از 64 هم ضعیفتر بود
    من می خواستم بدونم با این تفاصیر پیشنهاد شما دوستان چیه من چه سرویسی رو انتخاب کنم
    با تشکر و عرض پوزش از این همه سوال

18. 3 کاربر از pandev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmkashavarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل تو منطقه اراضی پاداد (فاز 2) استفاده کرده ؟
    اصلا وایکمس ارزش خرید داره ؟

20. این کاربر از mmkashavarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •