میگم تو این هوای خاکی وایرلس ها مشکل نداشتن؟
میگم تو این هوای خاکی وایرلس ها مشکل نداشتن؟
سلام بچه ها
من هر از چند گاهی میام تو فروم ! اینطور که میبینم ملت دارن میرن سمت پارس و دنیا نت بنظر من اشتباه نکنید پارس چون دیده یه مدته مشتریاش دارن میپرن اومده پهنا باز گذاشته اما بازم بعد یه مدت همونطور میشه حالا باید بزنی تو سر خودت تا واست جمع آوری کنه دنیانت هم که اصلا بحثی سرش نیست !
من فعلا دارم صبانت استفاده میکنم و حال میکنم چندتا از دوستامم که رفتن قسم میخوردن میگفتن صبح درخواست دادیم بعدظهر نصبش کردن(البته یکی از دوستامم تو کیانپارس ازشون گرفته بعد 7 روز راش انداختن)اونا چند تاشون تو زیتون بودنو ملی راه و گلستان و شهرک دانشگاه و پردیس و... که میگفتن یه روزه !!! اینا رفته بودن سمت فارا...انصافا قیمتاشم مناسبه.من همزمان دارم فیلم دانلود میکنم ریت دانلودمم با 128 فعلا 110 هست جاتون خالی
دوست عزیز هدف از ایجاد این تاپیک، بحث و گفتگو پیرامون شرکتایست که اینترنت پرسرعت ارائه میدن
ضمن تشکر به علت شرکت در مباحث این تاپیک![]()
حقیقت بیشتر این شرکتا سیاست یکسانی دارن اما اون چیزی که یه شرکت رو نسبت به بقیه در اولویت بالاتری قرار میده ثبات هست، میزان سرعت در روز رو نمیتوان به عنوان یه شاخص برایه مقایسه بین شرکتا استفاده کرد چیزی که برایه خیلی از اعضا این تاپیک مهمه میزان سرعت در دانلود شبانس یا به عبارت دیگه مقدار دریافتی(دانلود) شما تو ساعات رایگان
حقیقت تو این مدت(6 ماه) که من مشترک شاتل بودم تقریبا در روز که اصلا مشکلی نداشتم و مشکلات بیشتر مربوط به ساعات رایگان بودهمون ساعات رایگان هم برایه یکسری از مراکز مخابراتی بسیار عالی بود و متاسفانه برایه یه سری دیگه
شرکت شاتل اگه مشکل دانلود شبانه اش رو حل میکرد به مراتب خیلی بهتر از بقیه شرکتا بود
پس شما هم اگه از سرویستون در شب راضی هستید عنوان کنید![]()
Last edited by djmilad_mrb; 24-02-2010 at 19:55.
سلام دوستان
با حمایت د و ل ت خدمتگذار که تلفن روستاها هم می گن وصل می کنن ۴۸ساعته (البته فقط می گن) تلفن ما بعد از ۵ماه وصل نشد که نشد.بعضی از همسایه ها ۳سال وصل نشده... قربون این مخابرات برم که کار مردومو چه زود راه می اندازه!
بگذریم... حالا خونه ما ۲طبقه و بین ۲تا ساختمون ۵طبقه است که وایرلسم چون باید مستقیم آنتن باشه نمی شه از شانس من. به نظرتون وایمکس خوبه؟ ۲تا مودم فضای محدودو فضای باز داره هر دو رو باید خرید یا یکی فقط؟ ستمه واسه ۱ماه سه گیگ داره شبانه نامحدود نداره؟ اونایی که دارن سرعت دانلود چطوره؟ هرکسی جواب بده سپاسگذارم...
سلام
فقط میخاستم بگم منم یکی از دوستام ی همچین مشکلی داشت برا وایرلس رفت تجهیزاتو گذشت رو پشت بوم آپارتمان بغلشون !
ممنون از جوابت.شرمنده دوستان اگر دکمه تشکر نمی زنم. چون با موبایل زیاد نمی تونم. همینجا از همتون تشکر می کنم...
آخه یکی از دوستای منم اینکارو کرد سر یک ماه آنتنو دزدیدن.مدیر اون ساختمونم گفت که حتما درب ساختمون باز بوده بردنش؟!
یه چیز جالب!دیروز داشتم با دوستم مشهده حرف می زدم گفت ۱۲۸ با ترافیک ۱۵گیگ با شبانه نامحدود ز صبا گرفته ۵۴هزار تومان... بعد گفت سرعت دانلود بین ۱۵۰تا ۳۰۰متغیره بعضی موقع ها تا ۵۰۰هم می رسه... من گفتم اینجا بره بالا ۶۰میشه خندش گرفت... درود بر ای اس پی های اهواز...؟!
سلام داداش. من آخر این ماه مخیوام برم تو خونه جدید . اونجا میخوام از پارس آنلاین 128 5 گیگ بخرم به نظرت خوبه یا منم بیام صبانت ؟ صبانت چجوریاست از نظر : قطعی - پشتیبانی-سرعت دانلود-سرعت دانلود شبانه ؟
ممنون.![]()
آقا خدا خیرت بدهبلاخره جواب ما رو دادی مرسی
![]()
من دانلودام زیادن بیشتر آهنگ دانلود می کنم تا فیلم و اینجور چیزا ولی بعضی وقتها بعضی فیلما گیرت نمیات مجبور میشی بزنی دانلودش کنیخوب نظرتون برای منی که ملی راهم کدوم سرویس بهتره چون من تازه اومدم اهواز و از این شرکتای adsl تو اهواز سر درنمیارم
اصلا منطقه ولی عصر کسی با adsl مشکل نداشته و اینجور چیزا من چندتا شرکت رفتم سر زدم تو بندرعباسی که بودم مخابرات 128 نامحدود زده 13-12500 سرعتش برای وب فوق العاده بالاتر از 128 میزد ولی برا دانلود از 64 هم ضعیفتر بود
من می خواستم بدونم با این تفاصیر پیشنهاد شما دوستان چیه من چه سرویسی رو انتخاب کنم
با تشکر و عرض پوزش از این همه سوال![]()
سلام دوستان
کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل تو منطقه اراضی پاداد (فاز 2) استفاده کرده ؟
اصلا وایکمس ارزش خرید داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)