این مربوط میشه به سرورهای Harshlands, Dreamweaver, Raging Tide که ظاهرا مورد حمله قرار گرفتند.
تو سرور ما که خبری نیست.البته حس میکنم جمعیت نسبت به قبل یک مقدار کمتر شده بود.
این مربوط میشه به سرورهای Harshlands, Dreamweaver, Raging Tide که ظاهرا مورد حمله قرار گرفتند.
تو سرور ما که خبری نیست.البته حس میکنم جمعیت نسبت به قبل یک مقدار کمتر شده بود.
اره فقط همین چنتا سرور قطع وصل میشن داخل فروم خود pw هم اشوبه!
این bh39 هم که 3 ساعت کار داره !
پینگ شماها چطوره مال من تند تند زیاد کم میشه!
راستی من خوبه شروع کنم به ترین شغل؟ برای ارمور؟
لول 51 رفتم دیروز کی برم tt و fc?
راستی من از10 لول قبل دارم p همو میزارم کامل روی mag درسته یا تغییرش بدم؟
Last edited by p30 arman; 25-03-2011 at 11:26.
پینگ من که مشکلی نداره.این زیاد و کم شدن پینگ اثرات همون حمله به سرور شماست.
در مورد شغل tailor و black smith هر دو خوبن ولی با tailor ایتمهای بیشتری میشه ساخت.
برای TT باید حداقل تا 70 صبر کنی اگرچه از 60 به بعد میتونی وارد بشی ولی چون قدرت حمله تو اون لول پایینه معمولا لولهای 70 به بالا رو میگیرن برای TT.
برای FF هم حداقل باید 75 باشی خیلی کم دیدم تو لول کمتر از این کسی squad درست کنه.تو لولهای پایینتر هم میتونی پول بدی دیگران برات FF رو solo کنن.
برای veno اگه arcane هستی حداکثر تا 50 تا point میتونی روی vit بذاری چون اگه خواستی میتونی بعدا با یک reset note میتونی تا 50 point رو reset کنی بقیش هم روی mag و به اندازه کافی رو str فقط در حدی که بتونی از زره و سلاح استفاده کنی.
fc از 80 به بعد برو squad زیر 80 خیلی ضعیفن و خیلی طول میکشه
tt هم از 60 شروع میشه لول 60 tt فقط weapon داره از 70 ارمور هم میگیری از 80 neck و چیزای دیگه میگیری
بعد یادت نره مثلا weap 60 که ساختی باید نگهش داری برای decompose که لول 70 رو بسازی و 70 برای 80
باشه ممنون از کمکتون فقط کمک کنه این سرور هارو هر چه زودتر روبراه کنن!
امروزم ترکید اینجوری باشه خیلی از player ها رو از دست میده اخه anti ddos که قیمتی نداره اونم برا این بازی
سرور dream و harshland و raging tide نزدیک 3 ساعته off شدن
سرور sanctuary هم off شد.
Last edited by AliROCK; 25-03-2011 at 19:40.
کسی داخل فروم یه تاپیک جامع در مورد این مشکل پیدا کرد بیا د اینجا اعلام کنه ها!
تاپیک نمیخواد حمله ddos کاریش نمیشه کرد
2 شبه به سرورا حمله نشده فکر کنم بالاخره انتی ddos گرفتن freeze screen و lag هم تا حدودی برطرف شده
Last edited by AliROCK; 28-03-2011 at 22:19.
سلام به همه دوستان
من ارش هستم تقریبا توی بازی جدیدم
رفیق ارمان هم هستم اون یادم داد و خوشحال میشم که با شما ها هم دوست باشم ایدیم هم
king_hosein
هست توی pw راستی olosuti از کنارت رد شدم اددت هم کردم یه دفعه در رفتی
!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)