تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 966 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

اینکه خود دانشگاه ترم اول را انتخاب میکنه از اکثر جهات خیلی مزخرفه (البته به این روش دانشگاه آزاد ها ...)

تنها از این جهت خوبه که دانشجویان که یه مقدار پرت تشریف دارند واحدها یی که برداشتنتش ترم اول کمی حماقت است را دانشگاه بر نمیداره (که باور کنید چند نمونه دیدم دانشگاه دیده کلاس پره به ترم اولی حقوق آئین دادرسی مدنی1 داده که این یعنی فاجعه)

حالا مهمترین بدیش اینه که 12 واحد بیشتر نمیدند و این دقیقا دلیل و عاملی میشه برای اینکه 8 ترمه بخونی و بیشتر با پولهاتون در خدمت دانشگاه باشید. وگرنه من اگر ترم اول 20 واحد نه حالا 18 تا بهم میدادند برای 7 ترم شدند واجب نبود برام که الآن 3 ترم را 24 واحد بگذرونم ... (خدا را شکر که با توکل بر خدا داریم میگذروینم)

ولی اصلا با این سیستم حال نمیکنم.

یادمه ترم اول 3روز میومیدیم دانشگاه یه متون فقه 1 میافتاد روز 4شنبه که ما به خاطر یه درس باید 4شنبه میومدیم و جالب بود که فقط همون یه استاد بود و فقط همون روز حتی جالبتر این که میگفتیم اصلا نخواستیم این درس را حذف کن میگفت خب نیا سر کبلاس حذف کنه (من هم گفتم زرنگ خودتی پولشو بدم و حذف کنم ، عجب رویی دارند اینها دیگه ...)

خلاصه بگم کمی تحقیق و بررسی نکنید کلا تو دانشگاه زیاد سرتون کلاه میره. واقعا مواظب باشید....
    مصطفی جان من که دیروز دانشگاه آزاد واحد تسوج بودم (شاید بشناسی) یه استادی بود میگفت که امسال برا مراغه فقط 4 نفر تو زبان انگلیسی هستن!!
    یعنی باید یه 200 نفری میشدن که 4 نفرشده بودن
    میگفت که این عمل ناشی از اینه که تمامی دانشگاهها (پیام نور و...) شدیدا امسال دانشجو جذب کردند تا به آزاد چیزی نرسه و در کل منحل میخوان بشه

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

در راستای صحبت آقا حامد، اگر کلاس پیش فارسی من به حد نصاب نرسه، میشه پیچوندش؟

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

استی من که برام انتخاب واحد شده هیچ تاریخی برای شروع کلاسها نیست و فقط نوشته شنبه و یکشنه و ...
    از شنبه ، 4 مهر ، همه جا كلاسا شروع ميشه
    ----------------------------------------------------------
    يه سوال!
    اين تعداد واحدها بر چه اساسي داده ميشه؟؟؟
    مثلا به من 19 واحد دادن ، به يكي 17 يه يكي 12 ....

در آغاز فعالیت girl69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه,ماله من از 15 مهر شروع میشه
    Last edited by girl69; 25-09-2009 at 14:14.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من دانشجوی واحد کرمونشاهم!

اینجا برا ترم اولی ها خودشون انتخاب واحد میکنن!
    شما هم هیچ دخل تصرفی توش ندارین!
    البته در کل همون هایی رو که میتونین بگیرین براتون میگیرن!
    من که کارشناسی نرم افزارم پیوسته این ها رو برام گرفته بودنده!:
    ریاضی پیش(زیر 30% زده بودم)
    ریاضی عمومی 1
    فیزیک 1
    مبانی کامپیوتروبرنامه سازی
    ادبیات عمومی
    زبان عمومی
    آزمایشگاه آشنایی با کامپیوت
    ممنون از جوابتون!!
    به من 19 واحد دادن ، من با درساش مشكلي ندارم
    روزها و ساعتهاش مشكله و سخت
    هر روز كلاس دارم ، براي 1 ساعت درس عمومي بايد كلي راه برم و 3 ساعت وقتم ميره (( 3روز كلاسام اينجوريه!!))
    يا مثلا يه روزش از ساعت 10 تا 12 كلاس دارم بعد هيچي ندارم تا 4
    فقط 5 شنبه و 3شنبه كلاسام خوبه!!
    حالا موندم چي كار كنم ، هم هزينش بده و هم وقتم ميره هم كلا سخته ... 4 ماه كم نيست

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موقع حذف و اضافه میشه هم واحد ها و هم اساتید رو عوض کرد(به صورت اینترنتی) زمانشو از دانشگاهتون بپرسین.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

خداییش دیگه اینطور نیست که به همه 12 واحد بدن؟البته قبول دارم که بعضی کارهای دانشگاه آزاد خیلی چرته.مشکل اصلیه انتخاب واحد ترم اول اینه که شاید یک روز برای یه کلاس 2 واحدی مجبوری تا دانشگاه بری و اینکه به دو نفر که یه ورودی و یه رشته هستند، به یکیشون 14 واحد میدن،به اون یکی 19 واحد.در کل خیلی شوتن.
    حرفتون درست ولی من اکثریت را گفتم حداقل تو دانشگاه خودمون که به همه 12 تا دادند جز یه 3-4 نفر که خب پارتی داشتند و حتی یکی که دیگه ترکوند ترم اول 24 واحد گرفت (موندم براشون چه کرده که این کارش ردیف شد البته مردک 45سالشه ولی عین بچه ها میمونه حال دانشگاه ازش به هم میخوره بگذریم ... )

اون یه روزه که خیلی زوره ... واقعا چه سخت گذشت بر ما ترم اول

مصطفی جان من که دیروز دانشگاه آزاد واحد تسوج بودم (شاید بشناسی) یه استادی بود میگفت که امسال برا مراغه فقط 4 نفر تو زبان انگلیسی هستن!!
    یعنی باید یه 200 نفری میشدن که 4 نفرشده بودن
    میگفت که این عمل ناشی از اینه که تمامی دانشگاهها (پیام نور و...) شدیدا امسال دانشجو جذب کردند تا به آزاد چیزی نرسه و در کل منحل میخوان بشه

نه هنوز ایرانگردی را شروع نکردم (آخه کسی بخواد همه ی واحدهای دانشگاه ازاد را بدونه واقعا باید در حد دهستان هم اطلاعات داشته باشه البته جسارتی به واحد شما نشه این از کم اطلاعاتیه منه که بلد نیستم ولی نمونه های زیادی داره حرفم)

نه بابا عددی نیستند یعنی حالا حالاها واسه اینجور اظهار نظرها زوده. البته رشته ی مترجمی و ادبیات زبان انگلیسی یه جورایی اشباع شده و اکثرا ترجیح میدند پیام نور باشند تا آزاد! ولی خب رشته های فنی و مهندسی را که دیگه نمیشه رفت پیام نور که ...

----------------------------------------------------------
    يه سوال!
    اين تعداد واحدها بر چه اساسي داده ميشه؟؟؟
    مثلا به من 19 واحد دادن ، به يكي 17 يه يكي 12 ....

سیستم آب دوغ خیاریه

بستگی داره به هیکل تیپ زبون چرب و نرم و روشهای خر کردن پرسنل اداری (البته شوخیه ها یعنی هیچ سیستم خاصی نداره)

ممنون از جوابتون!!
    به من 19 واحد دادن ، من با درساش مشكلي ندارم
    روزها و ساعتهاش مشكله و سخت
    هر روز كلاس دارم ، براي 1 ساعت درس عمومي بايد كلي راه برم و 3 ساعت وقتم ميره (( 3روز كلاسام اينجوريه!!))
    يا مثلا يه روزش از ساعت 10 تا 12 كلاس دارم بعد هيچي ندارم تا 4
    فقط 5 شنبه و 3شنبه كلاسام خوبه!!
    حالا موندم چي كار كنم ، هم هزينش بده و هم وقتم ميره هم كلا سخته ... 4 ماه كم نيست
    خدا بهتون صبر عالی بده که بد دردیه دردتون! البته خدا ازشون نگذره اونها مدیونتند پول کلاس و اینها که باید یه روزی بره تو جیبشون ولی خدایی پول و هزینه ی وقت گرانبها و حمل و نقل و ... اینها را میخواهند چیکار کنند؟!

میخوای 12 یا نمدونم هر چقدر واحدی بدی زوریه باشه حرفی نیست ولی دیگه آدم را از تحصیل نا امید نکن.

توصیه ی من به شما اینه که یه تحقیق و بررسی مشتی بکن ببین همین استادهایی که داری تو روزهای دیگه کلاس دارند یه جوری جفت و جور کنی مثلا 1 یا 2 روزت کمتر بشه. (از روشهای مهربانانه ی حاجت گفتن از استاد به نحو احسن استفاده کنید )

نقل قول نوشته شده توسط sLeBron
    موقع حذف و اضافه میشه هم واحد ها و هم اساتید رو عوض کرد(به صورت اینترنتی) زمانشو از دانشگاهتون بپرسین.
    نه خیر برادر حجان. وگرنه من از خیلیها زرنگتر بودم تا اواسط ترم اول تحصیلی هنوز پروفایل شما تو سایت طراحی و تنظیم نشده و هیچ شناسه و گذر واژه ای ندارید. برای حل این معضل تنها باید دست به دامن گروه آموزشی و سیستم پنل اختصاصی پرسنل شد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه,ماله من از 15 مهر شروع میشه
    شما چه دانشگاهي درس ميخونين؟؟؟
    راستش اون كسي كه براي ما سخنراني ميكرد اينجوري به ما گفت!!

در آغاز فعالیت girl69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما چه دانشگاهي درس ميخونين؟؟؟
    راستش اون كسي كه براي ما سخنراني ميكرد اينجوري به ما گفت!!
    ازاد اسلامشهر

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

نه خیر برادر حجان. وگرنه من از خیلیها زرنگتر بودم تا اواسط ترم اول تحصیلی هنوز پروفایل شما تو سایت طراحی و تنظیم نشده و هیچ شناسه و گذر واژه ای ندارید. برای حل این معضل تنها باید دست به دامن گروه آموزشی و سیستم پنل اختصاصی پرسنل شد
    من همون روزی که رفتم ثبت نام برام شناسه کاربری و رمز ورود به سایت و شماره دانشجویی دادن و اومدم خونه با شماره دانشجویی و رمز وارد سایت شدم اما نتونستم انتخاب واحد کنم چون زمان انتخاب واحد رشته مخابراتی ها روز 3 مهر ما بوده و
    من زود تر از زمان مقرر وارد سایت شدم
    راستی به بچه هایه برق دانشگاه ما (واحد شهرستان کازرون استان فارس) حداکثر 20 واحد دادن که من فقط 18 واحد بر داشتم

راستی کدوم از شما رشته برق هستید

بابا برقیا کیان جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •