بابا اینجا مگه تاپیکه مقایسه ی این دو تا بازیه اصلا چه ربطی به pes داره ........ اینجا تاپیکه fifa2010 هست اگه نظری دارید بدید اگه نه هم که ..................
بابا اینجا مگه تاپیکه مقایسه ی این دو تا بازیه اصلا چه ربطی به pes داره ........ اینجا تاپیکه fifa2010 هست اگه نظری دارید بدید اگه نه هم که ..................
منم گرفتم . خیلی خوب شده . گیم پلی واقعا عالیه . منیجر مود هم فوق العاده اس . فقط گرافیک چنگی به دل نمی زنه !
next منظورش نسل بعده و دارای گرافیک بیشتری نسبت به کارنت هست.
ببخشید دوست عزیز شما که میگی منیجر مود فوق العادس میشه بگی چه فرقی با fifa09 کرده .من که فرقی ندیدم .منیجر مودش که همونه
واقعا حالم از این فیفا 10 به هم خورد . صد رحمت به فیفا 09 حداقل چمن خوبی داشت .
چمن این بازی مثل بازی های چهار ساله پیش هست .
منم بازي رو گرفتم فقط يك سوال داشتم
ميخواستم در مورد قسمت season توضيح بديد
در مورد چمن زمين ها اگه مسابقات فوتبال واقعي رو نگاه كنيد چمن زمين هاي هم تقريبا همين شكليه فقط نمي دونم چرا زياد جالب نيست اما رنگ چمن بهتر شده
![]()
سلام؛
به من گفتن فردا، امیدوارم که الکی نگفته باشن.
Inter Video داره یا نه؟ از کجا گرفتی؟
Last edited by MHSou; 28-09-2009 at 16:07. دليل: 4FUN!!!
من مهران هستم عزیز......joey jordison (اسمت رو نمیدونم) در این زمینه با شما شدیدا موافقم چون من هر دو تا رو نکست بازی کردم میتونم بهت بگم که فیفا با اینکه امسال خیلی تلاش داشته ولی مشکل همیشگی خودش که عدم رعایت اندازه های متناسب در بازی و گیم پلی رو داره و نمیشه فیفارو بهتر از PES2010 دونست البته اگه pes بیاد من فکر کنم همه کسایی که قبلا فیفا بازی میکردن تغییر عقیده بدن.
البته نمیشه زیبایی ها تکنیکی و تاکنیکی فیفا رو درنظر نگرفت..
کاملا مشخص هست pes 2010 گرافیک بهتری داره و مسائل دیگری هم هست که نمیخوام واردش بشم
بازي FIFA 10 براي XBOX 360 گرفتم ميرم بازي كنم شب براتون نظرمو ميدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)